- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Nincs levelező szerverünk.
Ingyenesen hogy lehet megoldani, hogy a kapcsolat űrlapon keresztül lehessen e-mailt küldeni? -
sz.j
nagyúr
A Page Speed Insighs oldal azt az infót adja, hogy
"Hibás képaránnyal jelennek meg a képek.
A képmegjelenítési méretek ideális esetben természetes képarányt alkalmaznak"Mit kell érteni "természetes képarány" alatt, azt amilyen mérettel feltöltöm a képeket vagy mit? Vagy erről lenne szó?
-
Vektor77
tag
Egy kis WP biztonsági olvasnivaló. NKI jelentés 2022
https://nki.gov.hu/it-biztonsag/elemzesek/cms-rendszerek-biztonsaga/
PDF -
G.F.
aktív tag
Sziasztok, olyan oldalt szeretnék, ahol a kezdőlap egy login, és bejelentkezés után a felhasználó a saját oldalára jut. Ultimate member pluginnal lehet ilyet csinálni, csak azzal saját tartalmú oldalt nem tudok betenni.
-
Hogyan működik az a megoldás amikor a WEB oldal megkérdezi hogy küldhet-e üzenetet?
Léteznek nagy szolgáltatók, amik előfizetősek, de van ingyenes megoldás is? Esetleg használ valaki ilyesmi megoldást? -
sz.j
nagyúr
Mivel már rég ellenőriztem a weboldalainkat a Page Speed Insighs oldalon kíváncsiságból lefuttattam a tesztet és meglepődve tapasztaltam, hogy most mát úgy a mobilt mint az asztalit 4 különböző kategóriában ellenőriz/pontoz/minősít (teljesítmény, kisegítő lehetőségek, bevált módszerek, keresőoptimalizálás).
Viszont ami engem nagyon meglepett az az volt, hogy mobil nézetben a "Bevált módszerek"-nél a Logó képére azt írja, hogy
"a kép megjelenítése alacsony felbontásban történik (az asztalinál ugyanilyen méretűre nem jelez hibát) és a 120×120px-es méretű Lógó helyett "Várt méretnek 240×240"-t ír ... KépSzerintetek hogy lehet ezt a hibát megszüntetni?
-
törölt tag
válasz
CharlieDrop #8190 üzenetére
Köszönöm szépen
Egy alapítványi oldal. Információk vannak fent az oldalon, hírek és egy kapcsolat űrlap, ahol lehet írni e-mailt.
-
törölt tag
válasz
CharlieDrop #8188 üzenetére
Köszönöm szépen
Oldal megnyitásakor milyen süti kezelőt használtok? Miket kell beállítani?
Összességében milyen GDPR bővítményeket telepítetek WordPress oldalra? -
törölt tag
Sziasztok!
WordPress honlapoknál mik szükségesek, hogy megfeleljen a GDPR szabályoknak?
Milyen ingyenes kiegészítőket javasoltok, hogy kell beállítani? -
törölt tag
Sziasztok!
WordPress kapcsolat űrlapnál fel kell tűntetni GDPR adatkezelés elfogadást? Ha igen hogy kell beilleszteni és honnan lehet adatkezelési tájékoztatót készíteni?
-
Visszatérve a google-re, hogy lehet azt megoldnani, hogy más weboldalon is szereplő tartalmat ne plagizálásnak vegyen? pl. html defincícója, linux parancsok... Kapásból arra jelez, hogy hypertext markup language. Azokat az oldalakat vegyem ki a site map-ból amikre jelez? Mondjuk nem tudom konkrétan melyik oldalak, van 230, egyesével kezdtem el őket plágium keresővel átnézni. Legalább a fenntartási költséget ki kéne termelni, de reklámok nélkül nem lesz meg.
Másik problémám, hogy elkezdtem az oldalakat bejegyzéssé alakítani. Az ok, nem okozott semmi fennakadást. Ellenben ha a klasszikus tartalomról blokkra váltok, a Gallery Lightbox lite nem működik, hiába kattintok a képekre. Újra is telepítettem, úgy sem működik a ezeken az átalakított bejegyzéseken. Ha újat bejegyzést készítek, új galériával ott tökéletes... Eddig 1db képre kattintva is jól működött, bedobta 100% méretbe, most meg semmi.
-
zeorsdfd
senior tag
WP-Optimize helyett próbáld a Litespeed Cachet
Nálam legalábbis az hozza a jobb eredményeket.
Cloudflare-t is beüzemelheted, gyorsít és ingyen van. -
noxon
őstag
Sziasztok!
Nemrég lettem kész az egyik webshopommal, bár a termék része még kibővítésre vár.
Viszont az a gondom, hogy a google PageSpeed Insights szerint a mobil nézet lassú:
Az első vizuális tartalomválasz: 4,8 mp
Az interaktivitásig: 9,5 mp
Sebességindex 8 mp
legnagyobb vizuális tartalomválasz 7,4 mpEzen felül azt mondja, hogy Források blokkolják az oldal első vizuális válaszát. Javasoljuk, hogy a legfontosabb JavaScript-/CSS-elemeket beágyazva továbbítsa, a nem fontos JS-t/CSS-t pedig késleltesse.
Tudtok esetleg erre megoldást javasolni?
Van rá valami bővítmény ami a nem látható képeket később tölti be?
A képeket már átkonvertáltam WebP-re.
Köszi előre is
az oldal amúgy: metacase.hu
-
grigo
őstag
válasz
BarnaB@hu #8174 üzenetére
A videót mindig megnézem, még ha nem is mindig értem. Próbálgatom is a videó alapján a dolgokat, mert hiába nézem meg 3x, ha egyszer végigkattintgatom, jobban rögzül.
Ez a Gutenify Photography is tetszik. Szemeztem is vele, de stabilabb alapnak tűnt az elementor alapozó videó. Az utóbbi videókból viszont az jön le, hogy némileg te is lemondták már az elementorról és ez lesz a jövő csak annyira még nem jelen, hogy például aki ebből él az erre építsen. De ez csak egy megérzés.
Tehát jó ötlet lenne ránézem a gutenify-ra és megnézni vele ezt a photography template-et. De ha jól sejtem előbb meg kell vennem a gutenify-t hogy próbálgatni tudjam a free template-eket. -
BarnaB@hu
csendes újonc
Ha tetszik akkor vágj bele, nem kell nulláról építeni ha nehezebb.
Ezért csináltam anno a Katka template kit csomagot is, fotósként nem webfejlesztés a proiritásod, csak addig a pontig amíg nem hátráltat.
FONTOS: Hétfőn jön ki a WordPress 6.1 bemutató videóm és ott sokat mesélek mire számolhatunk 2023-ban, Gutenberg, sablonok jövője (remek fejlesztési irány lett), stb.
FONTOS 2: baromi jók a képeid
Met által javasolt linken a free Photography kit remek, WP 6.1 után még jobb lehete majd.
-
-
grigo
őstag
Sziasztok! Nagyon kellene csinálnom egy fotós oldalt magamnak. Ezerszer megfogadtam már, hogy belevágok és megfogadom Barna tanácsát, hogy lejárt a sablonok kora, csináljam magmanak. De annyira minimális időm van leülni így kreatívkodni, hogy figyelembe véve azt, hogy pár hónapja azt se tudtam mi az a wp, sok esélyt nem látok arra, hogy össze elementorozok magamnak valamit.
Találtam viszont most egy elementor template-et ami eléggé tetszik, sőt, azt mondom, hogy nekem nem is kell több annál mint hogy lássa az ügyfél, hogy ki vagyok mi vagyok hol ér el, milyen árakon milyen típusú képeket kap tőlem. Ez a template kit 1-2 oldalából de akár 1-ből is akár összehozható, legalább is én a naív fejemmel így gondolom.
Ha domain+tárhely megvan, nagy hülyeség lenne egy ilyen template kitet magamra szabni? Őszintén szólva amit tud az tetszik, és nem igazán tudnék magamtól jobban építeni. Valamiért ha látom akkor tudom, hogy tetszik-e de ha nem látom akkor nem tudom addig a szintig elvinni szerintem. -
-
BarnaB@hu
csendes újonc
Az én véleményem is szubjektív, DE....és sajnos ott a nagy DE:
- ezek a design lépések nem nektek készülnek, hanem az ügyfeleknek
- az évek alatt kialakult trend és/vagy tudományon alapuló részletek ellen sokat nem tudunk tenni, csak akkor ha magunknak akarunk ártani vele++ Könnyen olvasható menü: mert minden pillantás fontos és nem szabad elterelni a figyelmet
++ Nagy "hero header" ahogy ezt hívják, csak a szakszerűség kedvéért, figyelemfelkeltés a lényege és ezt is csúnyán el lehet rontani. A feladata EGY üzenetre való felhívás...
Nézzünk egy példát a redőnyös weblap miatt:
https://www.szaboredony.hu/
Itt mire lemegyek a zöld CTA gombra már keresem a gombot a menüben. Nem kötekedésből!
"Redőny árak – Műanyag, alumínium és motoros redőny ár" és nagy, hosszú egybefolyt lista az árazás oldalon, nincs white space, nincs elválasztás a szakaszok között, stb.
Olvasható, de lehetne pár aprósággal gyorsabban olvasható ami a UX része lenne.Főoldalra:
Ez a felső sor legyen egy képre ami felett van egy overlay az olvashatóság miatt mondjuk így:
"Minőségi műanyag, alumínium és motoros redőnyök" alatta egy CTA: "kérjen ingyenes árajánlatot" és/vagy CTA2 gomb "Árlista"Erre egy nagyon alap példa:
https://elementortemplatepack.com/katka-bicycle-reapir-landing-page-template/vagy egy másik menüs főoldal példa kettő CTA használatával:
https://elementortemplatepack.com/katka-app-landing-page-template/Amit weblap építéskor hibaként sokan elkövetnek, hogy maguknak készítik és nem a potenciális vevőknek akiknek más a preferencia és/vagy segítenünk kell, hogy mihamarabb eljussanak a céljukhoz mielőtt máshoz mennek mert ott követhető amit keresnek. Igen, ez az egyik mérhető oka a vevő vesztésnek.
-
Met
nagyúr
válasz
Victoryus #8163 üzenetére
Ki nem állhatom az ilyen oldalakat, görgetni kell az alapvető tartalomért is.
Akkor az én oldalam utálnád, a főoldal egy kép, igaz nem kell görgetni a tartalomértLegtöbbször kell egy dekoratív, hasznos mondanivalóval rendelkező kép az oldalt tetejére, de nem túl nagy.
Meg kell találni az egyensúlyt, némi statisztikai %-ot be kell áldozni a felhasználói élményért. Legalább is szerintem. -
sz.j
nagyúr
válasz
BarnaB@hu #8162 üzenetére
Nem vitaképpen írom, mert tisztában vagyok azzal, hogy a weboldalunk kinézete kissé régiesnek számít a jelenlegi "irányzatot" nézve, de ennek ellenére elégé célirányosnak/hatékonynak tartom a maga CRO, illetve CTA képességeivel .... Íme egy aloldal
De ha van egy konkrét jó javaslatod azt megköszönöm és szívesen veszem.
-
válasz
BarnaB@hu #8162 üzenetére
Ok, ne legyen háttérkép a fejlécben. De az miért jó nekünk, hogy fél-kétharmad képernyő nagyságú képek vannak a legtöbb WP oldalon, 1 mondatnyi felirattal, fhd monitoron is... Elég megnézni a GeneratePress oldal könyvtárát. Kb. olyan, mintha kijönne a szaki, és egy nagy céges molinóval pofán vágna. Anno (2006 nem ma volt) tanultam reklám grafikát és webdesignt, de a mai trendek totálisan szembe mennek vele. Ki nem állhatom az ilyen oldalakat, görgetni kell az alapvető tartalomért is. Bár, a mai világban mindenre ez jellemző, külcsín legyen rendben, tartalom meg minek. Erről szól az egész FB, Insta, politika. Nyilván meg lehet magyarázni ezt is, meg a régebbi nézetet is. Kb. a bal felső sarok szerepe, az átláthatóság és a jó olvashatóság ami állandó.
-
BarnaB@hu
csendes újonc
Igen, egyre gondolunk
Alapvetően minden ami figyelemelterelő és/vagy zavaró a navigációban az rontja a CRO értékeid...legyen ez egy specifikus menü elemre kattintás, "above the fold" elemek figyelemfelkeltő hatása, stb.
Törekedni kell a gyors és egyszerű navigálásra ahol sajnos egy háttérkép mintával nem sokat szokott segíteni.
Ha pedig van egy háttérkép de a nav DIV kap egy fix színt, hogy olvasható legyen a szöveg, akkor nem csak furcsa/csúnya/old school lesz, de még egy képet is betöltetünk vele feleslegesen. -
válasz
BarnaB@hu #8159 üzenetére
Köszönöm szépen! Igen, az oktató videóidat szoktam nézni, csak a legfrissebbektől kezdtem. A Gutenberg rengeteget fejlődött, nem is nagyon követtem eddig.
Amit szeretnék az oldalamon: 4-5 témakör, ezekből vagy random vagy az utolsó 4 bejegyzés a főoldalra, vagy csak ezeknek az összefoglalója.
Mikor elkezdtem anno, akkor oldalakat használtam nem bejegyzéseket, így kicsit át kell variálni. A képeket sem úgy kezeli, ahogy optimális lenne, hogy közepes méretben beleteszem, és rákattintva nagyítaná. Jelenleg a Twenty-fourteen témát használom, ami kicsit már elavultnak tűnik. GP-ben már működik szépen a képek átméretezése, Gallery lightbox plugint tettem fel. Mondjuk a mostaniban is, csak újra be kéne tenni minden egyes képet, és beállítani a méretüket.
A fejléc szebb lenne háttérképpel, de még eléggé képlékeny a design. Valószínűleg újra kéne "építeni" az egész jelenlegit. Lassú is, elavult is.
B verzió, hogy ha már úgy is bele akarok tanulni a Laravel-be, akkor egy cms lesz a cél.
Szeretem a WP-t, de nekem néha úgy tűnik, mintha ágyúval lőne verébre, máskor meg a régi jó DreamWeaver-t idézi, amikor pikk-pakk összerakott benne az ember vizuálisan bármit. Ezek a prémium szerkesztők tulajdonképpen ugyanezt csinálják. -
sz.j
nagyúr
válasz
BarnaB@hu #8158 üzenetére
"... biztos háttérképet szeretnél a header részlegnek? UX szempontból nem javasolt, inkább egy fix szín összeállítás."
Megkérdezhetném, hogy UX szempontból miért nem javasolt a a fejlécbe képet tenni, miért jobb fix szín lenne beállítva?
(Megjegyzés: Remélem hogy az UX alatt egyre gondolunk, az "user experience design"-ra, azaz a jó áttekinthetőségre, logikus felépítésre, egyszerű kezelhetőségre) -
-
Adott egy frissen telepített WP. GeneratePress téma van feltéve, mert az úgy tűnt, hogy egyszerűen testreszabható. A kérdésem az, hogy lehet beállítani azt a képet háttérképnek abban a div-ben? A színeket tudom szerkeszteni a sablonban, de háttérkép opcióval sehol nem találkoztam. Nem lehet, csak prémium témával vagy css-sel?
Annyira idegesítő az egész sablon szerkesztő... itt tökölök vele 1 órája. -
sz.j
nagyúr
válasz
#31816946 #8153 üzenetére
"Lehet, hogy a sablon nem kompatibilis az új rendszerrel és emiatt esik szét az oldal?"
Erről aránylag egyszerűen meggyőződhetsz, töltsd le valamelyik újabb Wordpresshez tartozó sablont (pl. Twenty-Two, stb) és kapcsold be.
Ha továbbra is fennállna a hiba, akkor ideiglenesen az összes bővítményt ki kellene kapcsolni és ha ekkor megszűnne a hiba, akkor egyesével kellene a bővítményeket visszakapcsolni. Ha valamelyik visszakapcsoláskor újra jelentkezne a hiba, akkor az okozza a gondot.
-
törölt tag
Sziasztok!
Frissítettük a Wordpress honlapunkat és a frissítés után szétesett. Mitől lehet? Valahogy rendbe lehet hozni?
-
válasz
tundermacko #8145 üzenetére
Egy kicsit szét kel választani a dolgokat. pl. bármelyik témát választod, azt utólag fel tudod okosítani, szavazó/értékelő bővítménnyel. pl. [link]
A theme inkább csak egy skin, hogy milyen legyen a képek, szövegek elrendezése, az oldalak kinézete. Hogy mit tud, az meg a bővítményekkel szabható testre/okosítható fel. (vote, rate,...) -
tundermacko
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok.
Nézegetem pár napja a sablonokat, de nem találok olyat ami nekem megfelelne.
10-15 éve csináltam html alapú honlapokat, de most megpróbálkoznék a WordPress-szel.
Tudtok ajánlani olyan sablont ami megfelelne az alábbiaknak?
Olyan struktúrájú oldalt szeretnék mint pl a nepitelet pont hu. Kellenek kategóriák, alkategóriák és termékek. Termékeket tölthessenek fel a felhasználók is és lehessen hozzászólni mindegyikhez.
A legfontosabb az értékelés lehetősége, hogy bárki tudjon pontozni. (Regisztrált tagok nyilván)
Próbáltam a reviews szóra keresni a sablonoknál, de ilyesmibe nem akadtam bele.
Más kategóriájú sablont próbáltam átalakítani, de az nem igazán sikerült.Ha valakinek lenne konkrét sablon ajánlása erre, vagy akár jobb keresőszó mint amit én használtam, szívesen venném.
Köszi előre is!
-
FeniX-
senior tag
-
Met
nagyúr
-
sz.j
nagyúr
Mivel eddig nem volt ilyen problémám, ezért nem volt szükségem az ilyen jellegű hibák megoldásának ismeretére , ezért sajnálatos mód nem is olvastam utána ...
Talán mondanom sem kell, hogy ebből adódóan teljesen tájékozatlan vagyok a WP-n belüli megoldásokkal ...Ha régen bármi gond volt a " hagyományos" (html) weboldalunkkal , akkor azt komplett letörültük és máris ment fel helyette a hibátlan változat.
De a legdühítőbb, hogy nem tudom, hogy mi okozhatta a galibát ..., persze az is dühít, hogy képtelen vagyok megszüntetni a hibát ...
-
sz.j
nagyúr
"...Nem bízok az ilyen reset plugin-ben. Ha "resetelni" akarom, akkor létrehozok egy új üres adatbázist a WP-nek...."
Most találtam rá a wpszaki oldalon The DJ cikkére, ami szerint a plugin használata egyszerűnek és biztonságosnak tűnik. És ha jól értelmezem a leírtakat nem töröl mindent csak az adatbázist állítja alaphelyzetbe.
-
-
Nem értem az összefüggést. Nem bízok az ilyen reset plugin-ben. Ha "resetelni" akarom, akkor létrehozok egy új üres adatbázist a WP-nek.
Plusz szinte biztos hogy nem segít a vizuális/kód nézet váltásban.Próbáld meg másik böngészőből/inkognitó módban. Lehet csak valami kliens oldali (script)szűrés gátolja a váltást. Esetleg downgrade-eld magát a WP-t, vagy nézd vissza/emlékezz vissza mi frissült/mit kapcsoltál be, hogy ez megváltozott.
-
sz.j
nagyúr
Mi a véleményetek, hogy a #8118-as és a 8119-es hsz-ban leírt hibákat meg lehetne szüntetni a Wordpress Reset pluginnal ami az ismertetője szerint az adatbázist alaphelyzetbe állítja és újra kellene az oldal elkészítése?
Annak ellenére hogy az ismertetőjéből (angol nyelvű ...) úgy tűnik, hogy nem töröl mindent, bizonytalan vagyok abban, hogy ha használva lenne ez a plugin, akkor az nem törölne e végérvényesen mindent
-
-
FeniX-
senior tag
Sziasztok, bár nem teljesen témába vágó, de itt (is) felteszem a kérdést, hátha valamelyikőtök tud rá érdemben válaszolni.
Van pár linképítéses oldalunk, és az egyik új ügyfél potencianövelőket reklámozó oldalakhoz szeretne linképítést kérni tőlünk.
Konkrétan olyan linkeket kéne erősíteni, ahol nem csak vélemények, hanem "bolt összehasonlítók" is vannak, továbbá vásárlás gomb.Szerintem ez tök illegális. Illetve, legalábbis aggályos.
Nektek van tapasztalatotok ilyesmiben? -
-
sz.j
nagyúr
-
sz.j
nagyúr
Az előző hsz-ban említett probléma megszüntetésében hátha segít ...
Erről a weboldalról van szó
- az Oldalaknál és a Bejegyzéseknél történt változtatásokat gond nélkül el lehet menteni
- a WP Fastest Cache gyorsítótározójának törlésekor viszont szinte végtelen ideig nem történik semmi csak forog az "időkerék"
- viszont a böngészőkben nem vehető észre a hiba -
sz.j
nagyúr
Srácok, egy kis segítség kellene!
Az mitől van és hogy lehet megszüntetni, hogy a klasszikus szerkesztővel készített oldalnál nem tudok a Vizuális módból a HTML módba átlépni?!?
Hiába kattintok a HTML gombra nem történik semmi ....
Eddig nem volt hasonló problémánk. -
BarnaB@hu
csendes újonc
Persze, kell a Gutenberg 14.1 frissítés vagy a WordPress 6.1 amiben benne vannak azok amiket alapnak tartunk.
WPSuli is már Gutenbergel készült és amint van 6.1 kivonom a segéd plugint is a képből ami ezeket az opciókat hozzáadta
Jó lesz ez, csak kell neki minimumként a Novemberi frissítés és egy kis fejlesztői támogatás a sablonokat érintve. -
-
noxon
őstag
A lementést a Duplicatorral próbáltam, de a nagy weblap méret miatt az ingyenessel nem lehetett.
Végül az all-in one wp bővítménnyel lementi az egészet gond nélkül és a 100gb verziójával feltette gond nélkül másik domainre az egész weblapot.Az adatbázis lementése majd a fájlok másolása haladó megoldáa, amihez nem volt meg a tudásom így elsőre. Nem olyan egyszerű az aki még nem csinálta, amúgy meg persze könnyű megoldás csak mókolni kell hozzá.
-
Ahogy írod is. Ha már a lementéssel is gondok vannak, a visszamásolást hogyan oldja majd meg?
Mi akik egy picit már rálátunk a dolgokra, egyszerű a kérdés, deneki nem az. Hiába lesz egy zip-je "mindennel", ha nem tudja visszatölteni. Vagy utántnaolvas, hogy mi merre hány méter, vagy fizet és pár kattintással visszatölti. Esetleg megkér valakit hogy csinálja meg neki...
Viszont erről jut eszembe: Hogyan lehet megoldani, hogy a képekhez beírt címet bemásolja az "alt" mezőbe? Elméletileg ez is egyszerű, de a gyakorlatban hogyan működhet?
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Megoldható az, hogy az egyik domain nevem alatt futó wp-t átmentem minden beálítással és kiegíszítővel együtt, majd pedig feltelepítem egy másik domain nevem alatt lévő friss wp-re?
Ha igen egy linkat vagy angol leírást tudnátok adni. Ezer köszönet érte. -
Viszont csak a fizetős verzió tudja visszatölteni ;-)
-
Met
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Dji Osmo Pocket 3
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest