Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• grigo

őstag

válasz BarnaB@hu #8174 üzenetére

A videót mindig megnézem, még ha nem is mindig értem. Próbálgatom is a videó alapján a dolgokat, mert hiába nézem meg 3x, ha egyszer végigkattintgatom, jobban rögzül.
    Ez a Gutenify Photography is tetszik. Szemeztem is vele, de stabilabb alapnak tűnt az elementor alapozó videó. Az utóbbi videókból viszont az jön le, hogy némileg te is lemondták már az elementorról és ez lesz a jövő csak annyira még nem jelen, hogy például aki ebből él az erre építsen. De ez csak egy megérzés.
    Tehát jó ötlet lenne ránézem a gutenify-ra és megnézni vele ezt a photography template-et. De ha jól sejtem előbb meg kell vennem a gutenify-t hogy próbálgatni tudjam a free template-eket.

• grigo

őstag

Sziasztok! Nagyon kellene csinálnom egy fotós oldalt magamnak. Ezerszer megfogadtam már, hogy belevágok és megfogadom Barna tanácsát, hogy lejárt a sablonok kora, csináljam magmanak. De annyira minimális időm van leülni így kreatívkodni, hogy figyelembe véve azt, hogy pár hónapja azt se tudtam mi az a wp, sok esélyt nem látok arra, hogy össze elementorozok magamnak valamit.
    Találtam viszont most egy elementor template-et ami eléggé tetszik, sőt, azt mondom, hogy nekem nem is kell több annál mint hogy lássa az ügyfél, hogy ki vagyok mi vagyok hol ér el, milyen árakon milyen típusú képeket kap tőlem. Ez a template kit 1-2 oldalából de akár 1-ből is akár összehozható, legalább is én a naív fejemmel így gondolom.
    Ha domain+tárhely megvan, nagy hülyeség lenne egy ilyen template kitet magamra szabni? Őszintén szólva amit tud az tetszik, és nem igazán tudnék magamtól jobban építeni. Valamiért ha látom akkor tudom, hogy tetszik-e de ha nem látom akkor nem tudom addig a szintig elvinni szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák