-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Mivel már rég ellenőriztem a weboldalainkat a Page Speed Insighs oldalon kíváncsiságból lefuttattam a tesztet és meglepődve tapasztaltam, hogy most mát úgy a mobilt mint az asztalit 4 különböző kategóriában ellenőriz/pontoz/minősít (teljesítmény, kisegítő lehetőségek, bevált módszerek, keresőoptimalizálás).
Viszont ami engem nagyon meglepett az az volt, hogy mobil nézetben a "Bevált módszerek"-nél a Logó képére azt írja, hogy
"a kép megjelenítése alacsony felbontásban történik (az asztalinál ugyanilyen méretűre nem jelez hibát) és a 120×120px-es méretű Lógó helyett "Várt méretnek 240×240"-t ír ... KépSzerintetek hogy lehet ezt a hibát megszüntetni?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest