- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
válasz
BarnaB@hu #8159 üzenetére
Köszönöm szépen! Igen, az oktató videóidat szoktam nézni, csak a legfrissebbektől kezdtem. A Gutenberg rengeteget fejlődött, nem is nagyon követtem eddig.
Amit szeretnék az oldalamon: 4-5 témakör, ezekből vagy random vagy az utolsó 4 bejegyzés a főoldalra, vagy csak ezeknek az összefoglalója.
Mikor elkezdtem anno, akkor oldalakat használtam nem bejegyzéseket, így kicsit át kell variálni. A képeket sem úgy kezeli, ahogy optimális lenne, hogy közepes méretben beleteszem, és rákattintva nagyítaná. Jelenleg a Twenty-fourteen témát használom, ami kicsit már elavultnak tűnik. GP-ben már működik szépen a képek átméretezése, Gallery lightbox plugint tettem fel. Mondjuk a mostaniban is, csak újra be kéne tenni minden egyes képet, és beállítani a méretüket.
A fejléc szebb lenne háttérképpel, de még eléggé képlékeny a design. Valószínűleg újra kéne "építeni" az egész jelenlegit. Lassú is, elavult is.
B verzió, hogy ha már úgy is bele akarok tanulni a Laravel-be, akkor egy cms lesz a cél.
Szeretem a WP-t, de nekem néha úgy tűnik, mintha ágyúval lőne verébre, máskor meg a régi jó DreamWeaver-t idézi, amikor pikk-pakk összerakott benne az ember vizuálisan bármit. Ezek a prémium szerkesztők tulajdonképpen ugyanezt csinálják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Filmvilág
- OLED TV topic
- Új előzetesen a Lost Soul Aside
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3210, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest