- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
xwlr
csendes tag
Nem tudja valaki hol lehet megvenni a játék NEM bővített kiadását?
-
Scherier
csendes tag
Többen írtátok hogy xp alatt szaggat néha és vista alatt nem, ezt én is így tapasztaltam.
Nagyon félve raktam fel a vistát, mert mindenki szidta. De eddig csak jó véleményem van róla, olyan játékok mennek rajta gondnélkül, amik xp alatt nem vagy csak akadva, fagyva. Pl.: Hearts of iron 3 nálam el se indult xpn, mert a fő képernyőn lefagyott (gyári játék) vistán simán megy.
Witcher is elég sokszor akadt xp-n nem csak vizimában, vistán meg semmi gondom nincs vele. Persze lehet csak nekem van szerencsém. -
looser
addikt
válasz
Creative997 #1545 üzenetére
Én elfelejtettem visszamenni, így ugrottak az égő város-beli küldetéseim, miután túlvoltam Azar Javeden, akkor jutott csak eszembe. A páncélt egyébként te kapod meg?
Más. Arra is kíváncsi lennék, mi van, ha az embereket támogatva a másfajúak ellen választottam volna mindig. Másképpen alakult volna a történet? -
Creative997
őstag
válasz
Creative997 #1544 üzenetére
Megtaláltam a megoldást.
-
Creative997
őstag
Hali!
Van egy kis gondom az 5. fejezetben. - ha emlékszik rá valaki - a bizonyos régi witcherpáncélt akarom újrakovácsoltatni, a kovácsnak viszont összesen 4 dolog kell: a holló páncél darabjai (ez megvan), valami énekes tekercsei (ez is), valami családnak a páncélja ami alapján csinálták és Szent Gergely litániája. Ez utóbbinál akadtam el. Lemegyek a mocsári temetőben a striga kriptájába (azt már elintéztem) és van egy Kalauzkő, oda irányított a "GPS"
És a kovács magyarázott valami varázslatról is hogy kell használni hogy bejussak a földalatti templomba (amúgy is már a föld alatt egy tetves kriptában mozgok), ahol ez a Szt Gergely meghalt, blabla, legenda. Na én ott cseszekedek egy ideje, az összes jelet felhasználtam, meg is jelent a feje felett egy buborék hogy más kombinációba kell csinálni, de mégis hogy?! Szóval röviden, a kalauzkőnél mit kell csinálni??
-
drinker
tag
válasz
sanyi150 #1540 üzenetére
Múlt héten rendeltem meg, nagyon gusztusos kis csomag! Utána nézegettem a CD Galaxis oldalt és már nem kapható
!
Viszont az 576 bek@phatja, mikor kikerült a honlapjukra hogy náluk is kapható a bővített kiadás persze a gyémánt sorozatból, bementem a boltba de nem volt. Megrendeltettem a sráccal, aki azt mondta kb 1 hét mire áthozzák egy másik 576 boltból. Ennek több mint egy hónapja, mire ránéztem újra a honlapjukra, és már nem is hirdetik!
Na ekkor rendeltem meg a CD Galaxistól, igaz így 1990+990Ft volt de hát még így is megéri! -
sanyi150
tag
Sziasztok!
A CD galaxisban árusított "The Witcher Enhanced Collectors Edition 1990-ért" játékot megvenném valakitől ha mégsem tetszik neki. Írjatok privát üzenetet.
-
Sanyix
őstag
hi!
Végigjátszottam a witcher még régebben vista x64 sp1-sp2-n. Amióta win7 x64 van fent viszont nem indul systemből... még a launcher sem. Klikk rá, pillanatra homokóra majd vége, semmi hibaüzenet. 1.5-ös patchet felrakva sem működik. Azóta vinyó halál miatt az is újra lett telepítve, de most is ugyanaz.
-
looser
addikt
válasz
aclandiae #1537 üzenetére
Elképzelhető, hogy a magyar verzióhoz még nem készült el. Hivatalosan ez az ajánlott patch, bár lehet, hogy csak az oldalt nem frisítették egy ideje
-
aclandiae
senior tag
Megvettem most a CD Galaxisból a bővített változatot. 1.4-es patchet tartalmazza. Szeretném feltenni az 1.5-öst, de hibaüzenetet kapok, hogy nem ismerhető fel a verzió.
Nálam a játék telepítő nem kínált fel nyelvhez több lehetőséget, csak 1e-t (magyar) választottam.
A patchnél szintén ugyanezt próbáltam, sikertelenül.Hogyan tudom feltenni a javítást?
Win 7 x64 Ultimate -
Departed
őstag
Énis megvettem a játékot a "minden földi jó" csomagban
2ezerért hihhhetetlenül jó ár, nem is tudom volt-e valaha ilyen jó vétel PC-játékok terén...szerintem tuti nem. Remélem folytatódik a trend a jövőben is. (Mondjuk 3ezerért Dragon Age CE? Valaki?)
A játék és a hozzá adott cuccok is páratlanok, vegyétek meg minél többen, meg van hosszabítva az akció január 15-ig!
The Witcher Enhanced Collectors Edition 1990-értAztán majd meséljetek, milyen jó élmény egy ilyen remek sokat jobbított sok extrás játékkal játszani, ami az RPG-k egyik királya. Jó játékot kollégák!
-
Scholes9
nagyúr
-
aclandiae
senior tag
Most kapható itt a bővített kiadás. Ez ugyanaz, mint amit dobozos kiadásként kínálnak/tak?
Megvette mostanában valaki innen?
-
hoffman_
nagyúr
A bónuszokat még nem játszottam, de belenéztem, és nem tűnt rosszabbnak, mint az alap. Ha pedig felpeccseled, akkor is marad magyar, sőt, én úgy szedtem, hogy egybe az egészet, a peccs+magyar+kiegésztők. Nem lesz baj. - de azért legyen biztonsági mentés az állásokról, az mindig kell
-
LK
addikt
Sziasztok! 1.4-es játékom van. Minden magyarra van állítva. Szeretném felrakni 1.5-re, (tudom a nyelvi file-t külön kell leszedni) de a kérdésem az lenne,hogy a normál küldetéseknél marad a magyar hang ugye? Másik kérdés: vanak-e új karakterek? Ill. Élvezhetőek-e magyar felirattal a bónusz pályák?
-
OgreImre
senior tag
Mindegy, elkezdtem újra, kicsit bővebb a Prológus így, mint a demóban. Kiváncsi leszek ha odaérek, vajon tovább megy-e a játék.
-
OgreImre
senior tag
Még annyi, hogy az 1.5-ös patch van fenn, és a demó mentését folytattam...ez lehet baj?
-
OgreImre
senior tag
Üdv!
Még az elején, amikor Shani mondja hogy beszéljek a városi őrökkel (Mikul), hogy bejussunk Vizimába, na ott nekem vagy kifagy a játék, vagy nemtudom mi történik. Abigélnek adtam igazat (meg mást is,de az 18+), szóval a fél falu halott, a Bestia szintén. A Tiszteletes zsebéből kivettem az ajánlólevelet, de így sem enged be a paraszt Mikul. Jön egy animáció, kijön egy drabális lovag, én elejtem a kardot és kész, sötét képernyő, a zene szól tovább ...ez bug? Vagy máshogy is be lehet jutni a városba? -
BenJoe80
senior tag
-
looser
addikt
válasz
BigBadPlaYeR #1491 üzenetére
Báááá, én kb. 20 percig kaszaboltam és úgy lett meg a Gólem, erre kiderül, hogy néhány villámcsapás is ki tudja nyírni. Ez van
-
looser
addikt
válasz
Sz.Miki #1514 üzenetére
Szia, nekem a kereskedőnegyedben kezdte ezt el, egyik napról a másikra. Amikor belépek egy házba, azonnal 'visszanő' az fps...
Egyébként egy idő után elmúlik utcán is.De hogy én is kérdezzek valamit, nem jövök rá, hogyan kell a fegyverkovácsokat 'használni'. Azt értem, hogy a jelenlegi fegyveremből nem tud újat kovácsolni(?), de a régieket is csak eladni tudom neki. Azt hittem, valami olyasmi kéne legyen, mint a Diabloban. Ráhúzom a rúnát oszt mén
Szóval ki tudja, mi a módja, akár annak, hogy rúnakövekből egy vadiúj kardot készítsen a mester?
A másik: pontelosztásnál nem lehet-e konvertálni (mondjuk két bronzot egy ezüstre), mivel nem akarok minden tulajdonságot fejleszteni (főképp nem a jeleknél), s azt tudnám az egyéb tulajdonságoknál. Szerintetek van ilyen?
Még valami: érdemes a régi mentéseket törölni, elég sok helyet foglalnak.
-
Sz.Miki
őstag
Ma telepítettem egy Vistát, újra telepítettem a játékot minden patch-el mentéseket visszamásoltam és lőn, nem szaggat be a játék.... ezt én nem értem friss Xp-vel miért csinálta? X-Akta.....
-
And01
aktív tag
Sziasztok!
Nekem lenne egy olyan problémám
hogy újrajátszanám a witchert
1.5-ös javítást viszont nem telepíti fel!
Annyit ír ki:
A verziószám nem ellenőrizhető a telepítés lehetetlen!
valaki tudna segíteni? -
Sz.Miki
őstag
Szisztok!
Következő gondom van, jelenleg Vizimában vagyok, de a játék folyamatosan meg-meg akad van, hogy fut szépen folyamatosan de utána megint beszaggat. A konfigom kizárt, hogy kevés lenne a játékhoz, ráadásul kipróbáltam több felbontásban is és a helyzet változatlan.
A játékot 1.4-el kezdtem most 1.5 patch van fönt, de semmi változás.Oprendszer Win Xp sp3 szűz rendszer, minden meghajtóból a legfrissebbet teleptettem.
Egyszerűen nem értem mi lehet
Valaki találkozott már hasonlóval?
-
BenJoe80
senior tag
Emberek... senki nem tudja, hogy hova lett, mi történt a www.witcher.hu-val? Korábban működött, most meg azt írja ki egyfolytában, hogy "A kiszolgáló nem található"...???
-
J4N!
tag
Hali
Tud valaki valamit a folytatásról? The Witcher 2
-
BenJoe80
senior tag
Sziasztok!
Nem tud valaki egy magyar végigjátszást a "The Witcher"-hez? Korábban volt de most ne találok egyet se...
-
looser
addikt
Halihó, nem tudjátok, hogy olyan npc-nek, akivel nem lehet beszélni, csak megjegyzéseket tesz, lehet-e adni tárgyakat? Illetve a Tiszteletestől 'megkaptam' elvileg a gyűrűt, amit majd 3 embernek kell megmutatni beszélgetés közben, hogy lenyerjem a bizalmukat, de tele volt az invertory és feltehetőleg nem került hozzám a gyűrű. Azóta mentettem párat, szerintetek visszaszerezhető valahogyan a gyűrű?
-
Pegazus777
csendes tag
Kicsit egyszerűbben
: [link]
-
Pegazus777
csendes tag
A www.pcdome.hu - ról le tudod tölteni az 1.5-ös patchet csak írd be az oldal keresőjébe, hogy: the witcher 1.5 patch. Erre kidob két találatot a hírek közül.Válaszd a 2009.07.08.
dátumút. A megjelenő cikkben rá tudsz kattintani a "szerverünkről" feliratra. Az ezután mejelenő oldalon kattints a: "TheWitcherPatch.1.5.exe" feliratú linkre és már töltheted is.
(Nekem bővített kiadásban van meg aminek telepítésekkor felraktam a Magyar és az Angol
hangot és feliratot.)
Miután letöltöttem és elindítottam az 1.5-ös patch-etnekem felkínálta a Magyar nyelv választási lehetőségét.
Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Napelem
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- ASUS routerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali médialejátszót?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest