Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
MageRG
addikt
válasz
Creative997
üzenetére
Nekem borsódzott a hátam ettől a fordítástól. Miért nem lehetett csak egyszerűen "hóttak"?
Mikul öccerű paraszti eszéhez passzolt volna. -
irhejja
tag
válasz
Creative997
üzenetére
Most én is a semleges endingre fogom kijárni, azt a mentést szeretném továbbvinni a Witcher 2-be. Ott nem tudom pontosan milyen lehetőségek vannak, mert még nem játszottam soha vele, de ha van semleges ending akkor ott is arra fogok törekedni és azt fogom átvinni Witcher 3-ba.
-
irhejja
tag
válasz
Creative997
üzenetére
Azt tudom, hogy az első rész végigvihető "semlegesen", bár az sem teljesen semleges ha belegondolsz (nem akarok spoiler-t).
Inkább úgy általánosságban gondoltam a Witcher világra, a könyvekben is ez a folyamat megy le és a játékokban is, Geralt egyre inkább belekeveredik a nagy játszmákba, ha akarja ha nem
Szóval kicsit elvontabb értelemben gondoltam, nem konkrétan a Witcher 1-re. -
¤Envy¤
aktív tag
válasz
Creative997
üzenetére
Fú, szerintem nekem elég lesz egyszer is, a 3. részre hajtok.

De nem akartam kihagyni az első kettőt, akár játszható nélküle, akár nem.
Bár nem is baj, mert élvezetes, jó játék az első is eddig. -
¤Envy¤
aktív tag
válasz
Creative997
üzenetére
Mikor újra beléptem, már ki tudtam menni. Az ajtó előtt logoltam ki.
Amúgy nagyon tetszetős játék.

-
¤Envy¤
aktív tag
válasz
Creative997
üzenetére
Már megoldódott, köszi.

-
válasz
Creative997
üzenetére
Élőben szeretem, de így, hogy a játék generálja az eredményt, nem túl izgi. Mondjuk lehet azért, mert mindég kikaptam pár kör után.

xFreex: jaa, aszittem az még a boxos mellékjátékokra vonatkozik.
Szal nemtom, név szerint kik ezek a trófeák? Boss-level-opponentek? Az első fejezetben kinyírtam a bestiát, a másodikban nemtom kit, a harmadikban a Kikimór királynőt, a negyedikben Dagont asszem. Bár lehet, te másra gondolsz. 
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Creative997
üzenetére
Az a helyzet, hogy nem mentem be a temetőbe és nem fedeztem fel a csalafintaságot ami ott fogad, meg közölni kellett pár emberrel az ártatlanságát.10. kő megvan, ok minden.
Azért köszi a választ! -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Creative997
üzenetére
Cseszhetem, ha nem fogja őket a varázslat... Egy, ha elkap, csapásonként 20% HP. Ha meg is mérgez, az még 20% és gyorsabban fogy, mint ahogy a varázslé tölti. Nem tudom mennyi spawn-olhat, erre vonatkozólag nem találtam infót sehol, de 12-t biztos le tud pakolni.
Próbáltam, hogy elcsalom őket egy csapat drawner közé és ez látszólag működik is, mert amik harcba keveredtek, azok ott maradnak utána, de a vészekhez visszaérve megint ott van a 4. Egy részük az elcsalt tömeg legvége, akinek nem jutott zsákmány ezért hazakullog, egy része meg azóta hullott az égből. Próbáltam mindent azon túl, hogy a végtelenségig öldökölöm őket egyesével, de akkor este ennek is adok egy esélyt. Betárazok élet-léből és meglátjuk hányat sikerül leölni.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Creative997
üzenetére
Én is ezt szoktam csinálni, de amint elég közel mész a fészekhez, lepottyan egy újabb ilyen dög az égből. Teszik mindezt olyan gyorsasággal, hogy ha berontasz a 4db közé és futsz pár kört velük a fészek körül, akkor simán lesznek 12-en...
-
genndy
addikt
válasz
Creative997
üzenetére
Én is végigcsináltam 2x, ember+másfajú, hogy legyen legalább kétféle mentés a 2-höz meg 3-hoz.
Viszont harmadszor asszem már nem fogok nekifeküdni a semleges szálnak. -
xFreex
aktív tag
válasz
Creative997
üzenetére
Nekem eddig csak az 5. fejezetben nem jött össze mind, mivel ott a döntésedtől függ, hogy kivel lehetsz. A lángoló rózsás szál nem akaródzik. Valahogy nem jön be az a szál.

De a többi már minimum 1x megvolt.
-
genndy
addikt
válasz
Creative997
üzenetére
A najád lesz az.
Akinek olyan kellemesen ringanak a keblei mindig amikor azt mondja hogy "Gwynbleidd".
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
Vagy csak én vagyok peches. A szerencsejátékokban mindíg elpicsáznak, a sakkban jobb vagyok, mint a kockapókerben.
Én is próbálkoztam mindíg, toltam az arcába, de csak egyszer feküdt meg, s akkor sem az elsőtől.
A Dark Messiah-t meg told csak ki, zseniális adrenalinbomba az a játék. Jobb harcrendszerrel azóta sem találkoztam. -
GypsFulvus2
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
Ja, hát Vesemir nagyon kedves bácsi.
Van az a másik hülye, a téglásfalvi téglás, akinek gyerekkorában ráesett a tégla a fejére. Kerestem a Youtube-on de nem találom. Azon is jót lehetett röhögni. -
westcoastog
veterán
válasz
Creative997
üzenetére
Szerintem jó lehet azért, várom hogy meglegyen. Szerintem nekem sem fog olyan hűde jól futni, de nem zavar.

-
westcoastog
veterán
válasz
Creative997
üzenetére
Gondolom itt nincs tökéletes befejezés mint mondjuk a call of pripyatban.

Velem az a baj, ha először végigviszek egy játékot, azt utána rögtön nem fogom megint feltenni 1-2 évig hiába van több befejezése, idő kell amíg újra érdekessé válik. Majd most jön szépen a witcher 2, csak legyen rá egy kis pénzem.
-
westcoastog
veterán
válasz
Creative997
üzenetére
Hát ha én azt megmondanám, a lánoló rózsának segítek így a vége fele ha arra gondolsz. Vagy pontosabban?
-
westcoastog
veterán
válasz
Creative997
üzenetére
Csápokat vagdossuk siegfrieddel, meg amikor feljön a víz alól a szörnyet is, de nem nagyon akar dögleni, és ezüsttel. Természetesen főzetem nincs, mert én annyira jól feltudok készülni...
Bezzeg stalkerben mindig összeválogatom a felszerelést a végső csatába menet előtt jó alaposan.. -
westcoastog
veterán
válasz
Creative997
üzenetére
Hát hullik a hajam ettől a szörnytől, szóval mára elég volt.

-
westcoastog
veterán
válasz
Creative997
üzenetére
Most jön a Zeugl, hány szál hajam hullik ma ki?

Gondolom már a végén vagyok, még megölöm a rend nagymesterét és vége. -
westcoastog
veterán
válasz
Creative997
üzenetére
Se főzet, se kence, szintlépés pedig pont azar közben jön elő, így nem tudok tenni rá...
-
westcoastog
veterán
válasz
Creative997
üzenetére
Jeleket nem mondanám fullosnak, de beadna hogyha amiatt nem lehetne végigvinni.
Majd ma megpróbálom a két mutáns lovagot a legkevesebb életerő veszteséggel kivégezni, minél több maradjon azarra, az a baj állandóan ellők, meg mire fölkelek gyorsan odaszalad és üt.
Ugyan ez volt a koskával is, elszaladtam, 10 méterről tudott ütést bevinni a csápjaival... -
westcoastog
veterán
válasz
Creative997
üzenetére
Okés, úgy lesz.

-
westcoastog
veterán
válasz
Creative997
üzenetére
Túl zúztam magam a szalamandrákon, viszont a kikimór királynőnek 1 harapás vagyok, vagy csak menekülni kell előle?
Elég volt eddig 1 fecske is bár lehet csinálhattam volna még 1-et. -
westcoastog
veterán
válasz
Creative997
üzenetére
Oké, gyártok párat magamnak, meg méregtelenítő főzetet.

-
jambiyya
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
Na újra belekezdtem, és végig is toltam.
Szenzációs ez a játék, bár sajna túl könnyű, és a vége felé kissé lineárissá válik.
1 kérdés csak: az utolsó harcot (csak videon) kivel vívom?tálus: huhh, nem semmi, a csajszinál leragadtam, mintha ms.merigold lett volna

-
jambiyya
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
Az a baj, hogy bármennyire is tetszik a játék, nem tudok heti 2 alkalomnál többet rászánni. A feledékenység meg usere error, tudom én.

Szóval úgy rémlik, Coleman nem él már, és Vincent is ártatlan. A banditás tipp viszon tjól jött, nekiállok éjszaka Charles Bronsont játszani, hátha sikerül kábszert zsákmányolni.
Mondjuk a játékstílusom sem a legszerencsésebb. Nyilvána főküldiket kéne nyomni, de én képes vagyok órákat bóklászni a mocsárban, kazamatákban, stb...szerk: kosvelő él, de korábban beszéltem vele, miután lekaszaboltam az őröket
-
Worker
aktív tag
válasz
Creative997
üzenetére
http://guides.gamepressure.com/thewitcher/
(google 1. találata "witcher walkthrough"-ra
)De witcher-wiki is van, csak az számomra nem volt olyan jól átlátható, de ott is megtalálható szinte minden

-
Worker
aktív tag
válasz
Creative997
üzenetére
Tudtommal egyedül a bankos rész az, ahol nem tudsz semleges maradni, de ettől némileg függetlenül még lehetsz semleges a korábbi és az azutáni döntéseid alapján

A Mahakaman Rune Sihill először az 5. fejezetben elérhető, 3 helyen:
- Fogorvos összes küldetésének teljesítése után
- Mind a 10 trófea begyűjtése az 5 fejezet során (az utolsó átnyújtása után lehet kérni a "Royal huntsman"-től)
- Az 5. fejezetben Old Vizimánál, a temetőbe vezető "résnél" lesz majd (én sem tudom mikor pontosan...) egy csávó, akinél ez a kard van. Én egy mellékküldi teljesítése során (3 kuzinnak kell 300-300 orent "fuvarozni") találkoztam vele, ő kérte az utolsó még nem átadott 300 orent, én viszont nem adtam oda neki, helyette inkább legyaktam, és elvettem a kardját...
Ez a rúnaköves dolog engem is érdekelne, mert én magam se jöttem rá, hogy lehet-e már meglévő kardba is beépíteni rúnakövet/meteoritot, és leírásokban sem igazán találtam semmit erről.
Mindenhol csak a 3 kőből/meteoritból összerakható kardok listáját találni... -
looser
addikt
válasz
Creative997
üzenetére
Az Aard pld. a legelején, amikor a szellemkutyával küzdesz meg, rendkívül hasznos, alapszinten volt csak, a dög mégis megtántorodott tőle és sikerült leszedni, el sem hittem, ennél komolyabb csatára számítottam

A Tűz nem rossz szerintem, egy darabig tudnak égni az ellenfelek és elég nagy körben szórható megfelelő fejlesztés esetén, viszont tény, a lökés a leghasznosabb. Nem tudom pontosan, a hóvihar volt az, amikor belassult az egész és körülötted körbement valami fénygyűrű? Már csak a kezelhetőség miatt is hanyagoltam, annyira lassított én meg annyira mentem volna, hogy inkább f2f és minden tudásomat latba vetem
Ha az ember eltalálja a kaszabolás ritmusát és egy szörny sem tudja belőle kizökkenteni, akkor nyert ügye van. Utáltam, amikor a nadály méregfelhőjétől pusztult el Geralt, de legjobban azt, amikor a mocsárban fél órát kaszaboltam a gólemet és kidobott a játék.
A mocsár éjszaka tényleg súlyos, de néha perverzióból bementem és jól el lehet benne veszni, gyakorlatilag folyamatosan néztem a térképet, de van, amikor a növényzet miatt nem lehet valahova bejutni. Jó lenne, ha ez kaszabolható lenne a 2. részben
Vadak Urát én is lekaptam, nem tudom, mi változott volna. Egyébként a bankrablásnál - ha a mocsárban az ellenállókat is választottam volna - de ott lehetett volna újra az embereknek segíteni, akkor az megint változtatott volna a dolgok menetén? Vagy ha a kissrácot nem (elnézést, de a nevekre nem emlékszem) a varázslónőre (Geralt szerelme) bízom, hanem az ápolónőre? Esetleg azt mondom neki, hogy nem vagyok szerelmes belé? Huhh, megint elkapott a hév...jó lenne újra nekifutni
Csak azok a fárasztó körök ne lennének, sem a kripták, barlangok, sem a csatornák. A mocsár ok, a végén is, de a sötét...
Mondjuk egy ugyanilyen profi történetbe ágyazva ha megcsinálnák a Constantine a démonvadászt, a karakter történetével, élő-létező környezetével, vagy Max Payne-t szintén ilyen részletes akció-rpg világba ültetve, az maga lenne a csúcs
A Soundtarck legálisan letölthető innen, lehet, hogy a Szőrös medve zenéje is benne van

-
looser
addikt
válasz
Creative997
üzenetére
Én elfelejtettem visszamenni, így ugrottak az égő város-beli küldetéseim, miután túlvoltam Azar Javeden, akkor jutott csak eszembe. A páncélt egyébként te kapod meg?
Más. Arra is kíváncsi lennék, mi van, ha az embereket támogatva a másfajúak ellen választottam volna mindig. Másképpen alakult volna a történet? -
Creative997
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
Megtaláltam a megoldást.
Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Fűnyíró topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5700 / RTX 5060 Ti / B550M / 32GB RAM 3600MHz / 1TB SSD / 650W Silver
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 VENTUS 3X OC Eladó!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval kicsit elvontabb értelemben gondoltam, nem konkrétan a Witcher 1-re.