- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
KKaresz45
senior tag
válasz
hoffman_ #1700 üzenetére
RexpecThez hasonlóan én is Steames verzióval játszom, szóval a problémát nem ismerem, de azt a patch-et mindenképpen próbáld ki, amit belinkelt HaaS. Szerintem az helyre fogja tenni. Ez nem rajongói patch, hanem a hivatalos 1.5-ös. Ebben az egyik feature, hogy nem kéri többet a lemezt. Próbáld ki, remélem, hogy ezzel már elindul.
-
KKaresz45
senior tag
válasz
hoffman_ #1698 üzenetére
Én Win7 64 bit alatt játszom. Apró problémám van, néha (kb. 2-3 óránként) lenyomja a játékot tálcára. Nem zavar túlzottan, gond nélkül vissza tudom tenni azonnal, és megy tovább simán.
Neked mi a problémád? (Bocs, lehet, hogy már írtad korábban, csak elsiklottam fölötte.)
-
Fel
addikt
válasz
hoffman_ #1392 üzenetére
Hali!
Nem biztos, hogy lépésenként fel kell pakolnod az összes peccset. Lehet elég, ha csak az 1.4-et rakod.
Tegnap raktam fel az 1.3-at, angol verzióm van (nem szeretem a magyar szinkronos játékokat...), és a PCDome-ról vakartam le a javítást, és úgy tűnt, hogy a pach-ek többnyelvűek (választhatsz nyelvet a telepítéskor).
Tényleg, ha már magyar szinkron... ezt a párbeszédet, hogyan szinkronizálták le?
3. fejezet, a gazdag kereskedő bulija:
Adda: "We both know the desires of men."
Geralt: "Power, sex. Sex, power. Both come down to one thing - fucking others." -
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #1391 üzenetére
Üdv!
Megvaaan
Itt virít az asztalon(mind asztalon, mind Asztalon
) az origi dobozka. És büszke vagyok. De kicsit elakadtam. A frissítések kitesznek vagy 3 gigát, szóval az én netemmel csak apránként, egyesével... De ha rányomok a frissítések keresésére a Launcher-ben, akkor vmi angol(lengyel) oldalra tesz ki, a hivatalos Witcher oldalra
És onnan első ránézésre nekem úgy tűnt, hogy csak úgy tudom leszedni, hogy angol lesz, mert az van a hang-pakkban, mivel ugye az eredeti az lengyel...
Homályosítson fel valaki kérem, hogy mit rontok el
-
válasz
hoffman_ #1383 üzenetére
Ha nem lenne CE-m, akkor EE-t vennék, de akkor meg a póló miatt fájna a szívem.
És először nekem sem volt könnyű, nem is mertem hard-on elkezdeni, csak medium-on, és eléggé megizzadtam egy-egy harcnál (pl. a Bestiára elment majdnem egy teljes estém - aard nélkül csináltam meg, mert nem tudtam, hogy azzal egyszerűbb), de a játék végére azért belejöttem, főleg miután már annyira nem tudtam rossz helyre tenni a képességpontjaimat, annyi volt
A képességeken tényleg elég sok múlik, felesleges dolgokra nem kell költeni, így mikor másodszor újrakezdtem (főleg az EE megjelenése miatt), már nem okozott akkora nehézséget. Pl. az utolsó főellenség előtt át kellett rágni magam vagy 30-40 szörnyön (ezzel asszem még sokat nem lőttem le a sztoriból), és kipróbáltam, hogy megcsinálható-e a kard elővétele nélkül és simán
Ignit feltoltam maxra, arany pontokat is rátettem, meg az intelligenciából azokat, amik olcsóbbá, erősebbé teszik a varázslatokat, és 6-7 ignit ki tudtam nyomni a sárga csík töltődése nélkül (kb. másodpercenként egyet), és abba a közepesen erős szörnyek simán belehalnak (a gyengébbek 2-3-ba is). Ráadásul az igni hátra is löki az ellenfeleket, szóval meg se tudnak sebezni közben. Persze a kardot is rendesen pörgeti már 39. szinten Geralt, csak nem olyan fontos mindig elővennie
-
válasz
hoffman_ #1381 üzenetére
Nincs dvd-íród?
Ha leszedsz minden jót, pont meglesz egy lemez:
2008.09.20. 01:16 301˙363˙592 TWEE_adventure_Side_Effects.exe
2008.09.20. 13:48 346˙507˙056 TWEE_adventure_The_Price_of_Neutrality.exe
2008.09.20. 09:35 479˙293˙928 TWEE_English_language_pack.exe
2008.09.20. 02:22 566˙926˙328 TWEE_Hungarian_language_pack.exe
2008.09.20. 11:06 953˙772˙216 TWEE_Upgrade.exeEhhez jön még 1.3GB extra movie, és már meg is vagy.
Egyébként én is ezt venném meg, ha nem lenne meg a Collector's (ajándék pólóval), szóval összességében nem olyan nagy baj, hogy nem az új verzió van meg.
-
válasz
hoffman_ #1378 üzenetére
Na, csak nem bírtam ki, megnéztem a két mellékküldit. Hát a semlegesség ára harmatgyenge, ki kell nyírni 20 farkast, meg egy adag kikimórt, és utána már döntened is kell, hogy a két fél közül melyik mellé állsz. És miután eldöntötted, jön egy csata, és vége is az egésznek. Kicsit jobban is megerőltethették volna magukat a fiúk. Ja, és Geralt kivételével a többi szinkronhang változott, ami picit azért zavaró.
A Mellékhatásokat viszont élveztem, szerintem teljesen korrektül összerakták, a templomnegyedben kellett fel-le rohangálni, és van egy csomó küldi, amit végig lehet csinálni.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #1364 üzenetére
Pörgetem a topicot rendesen
El lett döntve. Kétlem, hogy ezt mind le tudom tölteni... És nem is biztos, hogy akarom. Ez felér egy gyűjtői kiadással... Egyszer és kétszer
Szerintem megéri az a +2600 jó magyar forintot. Vagy ha nem mondjátok
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #1363 üzenetére
Kicsit utánanéztem, és most mégkevésbé értem
Van a teljesen sima, alapjáték.
Aztán van ugye az eddig is megjelent Gyűjtői kiadás
És van ez, amit az előbb linkeltem
És találam egy képet... egy lengyel kiadásról Természetesen ugyanígy néz ki az összes többi nyelven is
Namost ez nem tudom, hogy a Bővített, vagy a Gyűjtői... Mert ha ez a bővített, akkor megveszem, annyi szent, de az túl szép lenne, a Bővített-re viszont már nincs meg az a 11k... Ezt kéne lecsiszolni, hogy most vajh, melyik melyik. Van sejtésem persze, de biztosra mennék
De ha jobban megnézzük a képet, ott virít, hogy Enhanced Edition. Akkor pedig ezért leszurkolom szívesen a 7k-t
-
válasz
hoffman_ #1357 üzenetére
Úgy csináld, hogy amint vége az animációnak és kezdődik a bestiás csata, akkor idd meg a fecskét. A kardot én köszörültem, az + 20% sebzés, bestiára úgysem hat a fájdalom, amit az olaj ad. Az Aardot olyankor érdemes használni, amikor a bestia éppen a páyla szélénél van, mert az Aard egyébként hátralöki, és mire odaérnél legyilkolni már felkel. Ha a szélénél van (ilyen tűzfal szerű), akkor ott marad és gyorsan legyakod...
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #1356 üzenetére
Akadt szabad 40 percem, neki is álltam nagy hévvel, aminek az lett a vége, hogy iszonyat ideges vagyok. Nagyon feldühített ez a vacak.
Nem vagyok egy töketlen gamer. Nem játszom napi 6 órát CoDline, vagy TF2 multit, de azért elég jól mennek a dolgok. De ezen most ki vagyok akadva.
Olyan, mintha csalna a játék. Amint megharap az a dög, jön a "Félelem" és nem tudok mozdulni vagy 10 másodpercig. Pont elég, hogy megegyenek a rohadékok.
Próbáltam az Aard-ot is rengetegszer, de semmit nem ér, nem csoda, tök alap, vacak, nem is toltam rá egy pontot sem. Ha Abigailt védem, nem bírok a 6 bargeszttal, meg a Bestiával, 15 másodperc után mindig kapok egy végzetes harapást. Ha nem védem, és rohangálok, akkor hamar kimúlik a csaj, én meg ott maradok 15% élettel.Ha már itt tartunk. A barlangban raktam Cinfrid olajat a kardomra, az okés, de a beszlapált Fecske sehol sincs. Próbáltam úgy, hoyg Rőtbaglyot+Fecskét, de úgy sincs semmi, meg szimpla Fecskével se. Nem megy az életem.
Kb lehetelen megcsinálni, és ez 80%-ban annak a rohadt sokknak köszönhető. Sík ideg vagyok
Hozzáteszem, nincs régebbi mentésem, az uccsó az azelőtt van közvetlen, hogy Abigail-lel találkozom a barlangban. Tehát se fejlődni, se rágyúrni nem tudok semmit, vagy valami hatékony cumót szerezni...
-
Fel
addikt
válasz
hoffman_ #1354 üzenetére
"Én is végre valahára kiélhetem magam eme csodás játékban. Annyira teteszik, hogy még az Oblivion-t, a TDU-t, és a Crysis-t is hanyagolom, teljesen(!)"
A TDU-t? Te gaz áruló (
) .... most én is... és szintén a Switcherrel (vagy Bitcher??), na mindegy, de ezzel a remek kis kalandossal múlatom az időt.
Az a bestét én úgy intéztem el, hogy az Aard sign-t használva lebénítottam és utána rögtön ki is tudtam így végezni egy laza mozdulattal
.
Aktív témák
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest