- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
looser
addikt
Youtube-on megjelent a Witcher 2 hivatalos trailer. A minőség hagy némi kívánnivalót maga után, még 480p-ben is, de a hangulattal biztosan nem lesz gond
-
looser
addikt
válasz
Creative997 #1563 üzenetére
Az Aard pld. a legelején, amikor a szellemkutyával küzdesz meg, rendkívül hasznos, alapszinten volt csak, a dög mégis megtántorodott tőle és sikerült leszedni, el sem hittem, ennél komolyabb csatára számítottam
A Tűz nem rossz szerintem, egy darabig tudnak égni az ellenfelek és elég nagy körben szórható megfelelő fejlesztés esetén, viszont tény, a lökés a leghasznosabb. Nem tudom pontosan, a hóvihar volt az, amikor belassult az egész és körülötted körbement valami fénygyűrű? Már csak a kezelhetőség miatt is hanyagoltam, annyira lassított én meg annyira mentem volna, hogy inkább f2f és minden tudásomat latba vetem
Ha az ember eltalálja a kaszabolás ritmusát és egy szörny sem tudja belőle kizökkenteni, akkor nyert ügye van. Utáltam, amikor a nadály méregfelhőjétől pusztult el Geralt, de legjobban azt, amikor a mocsárban fél órát kaszaboltam a gólemet és kidobott a játék.
A mocsár éjszaka tényleg súlyos, de néha perverzióból bementem és jól el lehet benne veszni, gyakorlatilag folyamatosan néztem a térképet, de van, amikor a növényzet miatt nem lehet valahova bejutni. Jó lenne, ha ez kaszabolható lenne a 2. részben
Vadak Urát én is lekaptam, nem tudom, mi változott volna. Egyébként a bankrablásnál - ha a mocsárban az ellenállókat is választottam volna - de ott lehetett volna újra az embereknek segíteni, akkor az megint változtatott volna a dolgok menetén? Vagy ha a kissrácot nem (elnézést, de a nevekre nem emlékszem) a varázslónőre (Geralt szerelme) bízom, hanem az ápolónőre? Esetleg azt mondom neki, hogy nem vagyok szerelmes belé? Huhh, megint elkapott a hév...jó lenne újra nekifutni
Csak azok a fárasztó körök ne lennének, sem a kripták, barlangok, sem a csatornák. A mocsár ok, a végén is, de a sötét...
Mondjuk egy ugyanilyen profi történetbe ágyazva ha megcsinálnák a Constantine a démonvadászt, a karakter történetével, élő-létező környezetével, vagy Max Payne-t szintén ilyen részletes akció-rpg világba ültetve, az maga lenne a csúcsA Soundtarck legálisan letölthető innen, lehet, hogy a Szőrös medve zenéje is benne van
-
looser
addikt
válasz
alibaba78 #1561 üzenetére
Szia, milyen verziószámú a játék? Az alap vagy a bővített verzió? A bővítettnek 1.4 alapból a verziója, emlékeim szerint a címképernyő jobb alsó sarkában van (1.4.121 vagy valami ilyesmi). Ezt fel tudod patchelni [moderálva] ezzel a csomaggal. Ha nem megy, privátban szívesen segítek
Az alapkérdésre válaszolva: nekem is néha fura válaszokat adott, de ez nem volt túl gyakori. Szépen megírt szövegek vannak benne, bár néha én is csak meresztgettem a szemem, hogy itt valami eltérés biztosan van. A bővített verzió patchét itt tudod letölteni.
Az ékszereket próbálgatni kell, Vizimában van 1-2 kereskedő, aki átveszi.[ Módosította: ollie ]
-
looser
addikt
válasz
alibaba78 #1558 üzenetére
Mégvalami, most beindultam
Szóval próbáld ki az ellenfeleken, mi a hatásos. Legyen a kezed a stílusváltáson, mivel ha van egy erősebb ellenfél, aki ellen az erős a hatásos, akkor ugyan a többség miatt a csoportos stílus lenne a megfelelő (főképp, ha meg van támogatva pluszokkal, mint pld. a körbevétel esetén (legalább 3 ellenfél) nagyobbat sebzel), de gyakran egyszerűbb tartani a hátadat és erővel előbb leszedni a legnagyobb ellenfelet, majd a többieket csoportossal. Mivel többnyire szörnyek ellen küzdesz majd, elsősorban az ezüstöt erősítsd, de persze az acélra is szükséged lesz, mégis az ezüstöt fogod többször forgatni. Javaslom még, hogy minden utadba kerülő könyvet olvass el, a fegyvereket nem nagyon kell cserélgetni (persze a tuti vételeket ne hagyd ki) és szerintem nem nagyon érdemes a rúna-hold-stb. köveket vásárolgatni, anélkül is elég hatékony leszel, ha a tulajdonságaidat megfelelően fejlesztgeted. Emlékeim szerint egyszer cseréltem kardot, plusz a Tó úrnőjétől amit kaptam, de azt sem használtam. Pénzed pedig a vége felé egyre több lesz, bár én a játék elején sajnos gyakran nullázódtam anyagilag
Remélem a többiek nem hurrognak le, ha esetleg hülyeségeket írtam volnaÉn úgy éreztem, hogy egyre könnyebbé vált a játék ahogy haladtam előre...
SPOILER: ha eljutsz a striga kriptájáig, ne öld meg őt kérlek, menj oda hajnalban (4 körül, pld. addig ülj a tűz mellett) és ha rádront, csak rohanj körbe, 10-15 perc körbeszaladgálás után megtörik az átok... -
looser
addikt
válasz
alibaba78 #1558 üzenetére
Igen, nehéznek számít, főképp itt a mocsárban, ahol ha egy rakat nadály is neked esik amíg a szúrbozóttal küzdesz, hát...nekem néha el kellett futni. Remélem italokat használsz?!? Nekem a fecske és a macska volt a legtöbbet használt. Előbbi gyorsít ugye az ÉP regeneráción, utóbbival meg látsz a kriptákban/csatornákban. A Witcher wikin találsz leírást a fajokról. Én sajnos hónapokat kihagytam, s csak nemrég fejeztem be a játékot, de egyetértek veled, hasonlóképpen éreztem: rég nem játszottam ilyen különleges játékkal, ami ennyire sokszínű, lenyűgöző, izgalmas, jó történettel és kezelhetőséggel megáldott, s még magyarul is van. Jó játékot
Még annyit, hogy szerintem érdemes a fejlesztéseket az elején főképp az alapvető tulajdonságokba pakolni (erő, ügyesség, intelligencia) és a kardstílusokba, s talán a varázslatokba kevésbé, bár a hátralökés gyakran tud segíteni. Gyakorlatilag a két használható varázslat a tűz és a levegő (lökés), a többit én csak kényszerből fejlesztgettem, amikor már nem volt mire pakolni.
-
looser
addikt
válasz
alibaba78 #1553 üzenetére
Szia! A mocsár nekem sem volt éppen a kedvenc epizódom, de ha ügyes vagy, menni fog. Nem sok ilyen növénnyel találkozol majd. Szóval, nem tudom ismered-e támadáskor azt a módot, amikor ráversz az ellenfélre, az ikon elkezd besárgulni, akkor megint és ha jól emlékszem három után jön egy kombó, ami igazán nagyot sebez. Erre a növényre szórhatsz tüzet pld., s ami igazán fontos: ezüstkarddal és erő módban üssed. Menni fog, lesznek még nagy kihívások
Szerk.: már kezdek elfelejteni mindent, ami a játékkal kapcsolatos, de ez a növény mintha szúrbozót vagy szúrcsohó lenne...
-
looser
addikt
válasz
Creative997 #1545 üzenetére
Én elfelejtettem visszamenni, így ugrottak az égő város-beli küldetéseim, miután túlvoltam Azar Javeden, akkor jutott csak eszembe. A páncélt egyébként te kapod meg?
Más. Arra is kíváncsi lennék, mi van, ha az embereket támogatva a másfajúak ellen választottam volna mindig. Másképpen alakult volna a történet? -
looser
addikt
válasz
aclandiae #1537 üzenetére
Elképzelhető, hogy a magyar verzióhoz még nem készült el. Hivatalosan ez az ajánlott patch, bár lehet, hogy csak az oldalt nem frisítették egy ideje
-
looser
addikt
válasz
BigBadPlaYeR #1491 üzenetére
Báááá, én kb. 20 percig kaszaboltam és úgy lett meg a Gólem, erre kiderül, hogy néhány villámcsapás is ki tudja nyírni. Ez van
-
looser
addikt
válasz
Sz.Miki #1514 üzenetére
Szia, nekem a kereskedőnegyedben kezdte ezt el, egyik napról a másikra. Amikor belépek egy házba, azonnal 'visszanő' az fps...
Egyébként egy idő után elmúlik utcán is.De hogy én is kérdezzek valamit, nem jövök rá, hogyan kell a fegyverkovácsokat 'használni'. Azt értem, hogy a jelenlegi fegyveremből nem tud újat kovácsolni(?), de a régieket is csak eladni tudom neki. Azt hittem, valami olyasmi kéne legyen, mint a Diabloban. Ráhúzom a rúnát oszt mén
Szóval ki tudja, mi a módja, akár annak, hogy rúnakövekből egy vadiúj kardot készítsen a mester?
A másik: pontelosztásnál nem lehet-e konvertálni (mondjuk két bronzot egy ezüstre), mivel nem akarok minden tulajdonságot fejleszteni (főképp nem a jeleknél), s azt tudnám az egyéb tulajdonságoknál. Szerintetek van ilyen?
Még valami: érdemes a régi mentéseket törölni, elég sok helyet foglalnak.
-
looser
addikt
Halihó, nem tudjátok, hogy olyan npc-nek, akivel nem lehet beszélni, csak megjegyzéseket tesz, lehet-e adni tárgyakat? Illetve a Tiszteletestől 'megkaptam' elvileg a gyűrűt, amit majd 3 embernek kell megmutatni beszélgetés közben, hogy lenyerjem a bizalmukat, de tele volt az invertory és feltehetőleg nem került hozzám a gyűrű. Azóta mentettem párat, szerintetek visszaszerezhető valahogyan a gyűrű?
Aktív témák
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest