Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Aktív témák
-
Creative997
őstag
Hali!
Van egy kis gondom az 5. fejezetben. - ha emlékszik rá valaki - a bizonyos régi witcherpáncélt akarom újrakovácsoltatni, a kovácsnak viszont összesen 4 dolog kell: a holló páncél darabjai (ez megvan), valami énekes tekercsei (ez is), valami családnak a páncélja ami alapján csinálták és Szent Gergely litániája. Ez utóbbinál akadtam el. Lemegyek a mocsári temetőben a striga kriptájába (azt már elintéztem) és van egy Kalauzkő, oda irányított a "GPS"
És a kovács magyarázott valami varázslatról is hogy kell használni hogy bejussak a földalatti templomba (amúgy is már a föld alatt egy tetves kriptában mozgok), ahol ez a Szt Gergely meghalt, blabla, legenda. Na én ott cseszekedek egy ideje, az összes jelet felhasználtam, meg is jelent a feje felett egy buborék hogy más kombinációba kell csinálni, de mégis hogy?! Szóval röviden, a kalauzkőnél mit kell csinálni??
Aktív témák
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És a kovács magyarázott valami varázslatról is hogy kell használni hogy bejussak a földalatti templomba (amúgy is már a föld alatt egy tetves kriptában mozgok), ahol ez a Szt Gergely meghalt, blabla, legenda. Na én ott cseszekedek egy ideje, az összes jelet felhasználtam, meg is jelent a feje felett egy buborék hogy más kombinációba kell csinálni, de mégis hogy?! Szóval röviden, a kalauzkőnél mit kell csinálni??