- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
alibaba78
őstag
Koszonom szepen a segitseget!
Sajnos tul sok idom nincs jatszani, de azert gyurom.
Lehet, hogy mar leirtak elottem, nem olvastam vissza
, de nehany eszrevetel: Csak nalam bug-os a jatek? Sokszor nem is arra valaszol a parbeszedpartner, amit kerdezek. Neha teljesen idiota valaszokat adok en is. Peldaul a kisgyerek a mocsarban, aki az apjat hivogatja. En meg lehurrogom, hogy hagyjal mar, meg mi ez az idiota szoveg.
Mas....., fol sem vettem a kuldetest, de megcsinaltam.
Probaltam megkeresni az antiquariumot, de amikor odaertem (tobbszor is), nem volt ott meg egy kutya sem.
Kinek tudom eladni az ekszereket?Mindazonaltal remek jatek. Jo a hangulata, lebilincselo, szorakoztato. Sajnolom, hogy eddig nem kerult az utamba.
Meg1x koszi a segitseget! -
alibaba78
őstag
"Nem sok ilyen növénnyel találkozol majd." Most megnyugodtam. Azt hittem ugyes vagyok, de raebresztett, hogy I need more practice.
"Szóval, nem tudom ismered-e támadáskor azt a módot, amikor ráversz az ellenfélre, az ikon elkezd besárgulni, akkor megint és ha jól emlékszem három után jön egy kombó, ami igazán nagyot sebez." Igen, de mire a harmadik komboig eljutnek, mar kinyir ez a szenya virag.
"Erre a növényre szórhatsz tüzet" Nalam a tuz hatastalan, de a lokes varazslat lebenitja egy par mp-re.
"ami igazán fontos: ezüstkarddal és erő módban üssed. Menni fog, lesznek még nagy kihívások" Nah, ezt meg nem probaltam, csak speed modban.
Mi az a "szúrcsohó"?Koszonom szepen a segitseget!
Most mar tudom, van remeny.
-
BenJoe80
senior tag
Aktív témák
- SkyShowtime
- eBay-es kütyük kis pénzért
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest