- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
LK
addikt
Sziasztok! 1.4-es játékom van. Minden magyarra van állítva. Szeretném felrakni 1.5-re, (tudom a nyelvi file-t külön kell leszedni) de a kérdésem az lenne,hogy a normál küldetéseknél marad a magyar hang ugye? Másik kérdés: vanak-e új karakterek? Ill. Élvezhetőek-e magyar felirattal a bónusz pályák?
-
LK
addikt
Meg sem bírtak sebezni. (Igni ezüst pont szinten maximon van) Szarrá égettem mindet. Háromszor körberohantam őket,aztán annyi. És méreg még nem is volt a pengén.A 40 db Salamandra nehezebb volt.Dagonnál még egy 100lábú is nagyobb kihívás.
-
LK
addikt
Úgy a jó feláldozni,hogy előtte megvolt 1X
-
LK
addikt
Mielőtt letörölted volna, akor kellett volna ide írni
talán választ is kapsz. A Bestia csak akkor hal meg ha megtöröd az átkot. Nekem és a kollégámnak is ez volt a baja. A Boszorkányt hagytam megégetni,erre a Bestiával történő harc közben leölök pár embert is,akik rám támadtak és miattuk van az átok is(csoportos stílus). Mindenki kinyúvad és mehetsz tovább
. Tedd csak vissza azt a gamét
Szállingózó piros foltok a mérgezés jelei
. Sok főzetet ittál.
-
LK
addikt
Akkor milyen lehet a többi "szak"újságíró ?
-
LK
addikt
Valaki végre megmondta mi a gond:ugyanis 1.2 nél máshová ment a játék,és oda kell bemásolni a saveket. Végre megy!!!!!
-
LK
addikt
Beolvasnék a faszinak. Szerintem nem is játszott vele.
Más...Nekem sajna nem mennek a mentések. nem tudom mi lehet a baj. -
LK
addikt
Sziasztok! Nagy kérésem lenne! Valaki az email címemre küldene 1db mentést az 1. és/vagy 2. fejezet végéről,olyat,ami 1.2 peccsel lett végigjátszva? Sajnos nem hajlandó az 1.2-es game elfogadni a régebbi (1.11a) mentéseket. Így elveszett egy hétnyi játék... Ha van ötlete valakinek szóljon! Köszi hali (Mentés tényleg gyorsabb 1.2-vel)
-
LK
addikt
Gyanítom ,hogy azoknál a fagyási arány nagyobb,akik nem eredeti játékkal játszanak.Nálam mióta fent van az 1.11a semmi gond nincsen. 1.0-nál sokat fagyott. (nálam xp van)
-
LK
addikt
Köszi,ki is próbálom! Remélem a witcher kardra is rá bír tenni egykét dolgot!
-
LK
addikt
Sziasztok! Lenne egy láma kérdésem. Kardot akarok csináltatni. A Kovácsnál a különleges dolgokkal foglalkozó törpnél a kalapács ikonra klikkelek,és előjön a bolt felirat. Most oda kéne beraknom a 3 követ és a kardot? Vagy hogy a fenébe kell csináltatni???? Nekem nem kínál fel más lehetőséget.
-
LK
addikt
Jó a Game! Csak befagy a "nem eredeti" dolgokkal.
Ha valaki meglepne egy priváttal,megköszönném. Ja, simán megy csak peccselve fagy.
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest