Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Pegazus777
csendes tag
Kicsit egyszerűbben
: [link]
-
Pegazus777
csendes tag
A www.pcdome.hu - ról le tudod tölteni az 1.5-ös patchet csak írd be az oldal keresőjébe, hogy: the witcher 1.5 patch. Erre kidob két találatot a hírek közül.Válaszd a 2009.07.08.
dátumút. A megjelenő cikkben rá tudsz kattintani a "szerverünkről" feliratra. Az ezután mejelenő oldalon kattints a: "TheWitcherPatch.1.5.exe" feliratú linkre és már töltheted is.
(Nekem bővített kiadásban van meg aminek telepítésekkor felraktam a Magyar és az Angol
hangot és feliratot.)
Miután letöltöttem és elindítottam az 1.5-ös patch-etnekem felkínálta a Magyar nyelv választási lehetőségét.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest