- Mindenki Z Fold7-et akar
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
OgreImre
senior tag
válasz
AxBattler #2116 üzenetére
Nem tisztán
Mással is játszottam közben, sokáig hanyagoltam. Most az utolsó fellángolást már a GOG-on csináltam, ősszel kezdtem, tiszta 40 óra volt az utolsó fejezet és az epilógus. Szép lassan, a melléküldetések 90%-át végigvittem.
Modokat nem használtam, de ha most kezdeném biztos felturbóznám.
Belelestem a Witcher 2-be, az grafikailag egy másik szint már alapból. -
OgreImre
senior tag
Na, ma este lezártam ezt a fejezetet Geralt életében.
Nagyon jó éveken át húzódó élmény volt, még 2010-ben kezdtem.
Jöhet a második játék. -
OgreImre
senior tag
Mindegy, elkezdtem újra, kicsit bővebb a Prológus így, mint a demóban. Kiváncsi leszek ha odaérek, vajon tovább megy-e a játék.
-
OgreImre
senior tag
Még annyi, hogy az 1.5-ös patch van fenn, és a demó mentését folytattam...ez lehet baj?
-
OgreImre
senior tag
Üdv!
Még az elején, amikor Shani mondja hogy beszéljek a városi őrökkel (Mikul), hogy bejussunk Vizimába, na ott nekem vagy kifagy a játék, vagy nemtudom mi történik. Abigélnek adtam igazat (meg mást is,de az 18+), szóval a fél falu halott, a Bestia szintén. A Tiszteletes zsebéből kivettem az ajánlólevelet, de így sem enged be a paraszt Mikul. Jön egy animáció, kijön egy drabális lovag, én elejtem a kardot és kész, sötét képernyő, a zene szól tovább ...ez bug? Vagy máshogy is be lehet jutni a városba?
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest