- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Köszönöm a válaszokat, hibátlanos a dolog
Ahogy a vége felé felderengett, én voltam a hülye, elfelejtettem, hogy az 1.5 orvosolja a hibát
(Bár ettől függetlenül volt más gond is, de úgy néz ki, hogy az első telepítésnél való orvoslás hatása megmaradt)
-
hoffman_
nagyúr
Köszönöm a választ
Most rakom épp újra, meglátom, hogy lesz-é változás.
RexpecT:
Ha megint gebasz lesz, akkor csinálok screenshotot, megmutatom neked is, hogy mit nem láttál
mod:
Még valami. XP alatt volt 1.5, és hiányoltam valamit. Az 1.5 promo videójában láttam anno, hogy ahhoz, hogy lássa mi van egy legyakott ellennél, nem kellett "megnyitni", elég volt fölé vinni a kurzort, és kidobta a kurzor mellé. Ez csak nekem hiányzott, vagy nektek is ilyen volt?
KKaresz45:
Ez lesz a ludas igen, köszönöm neked is
Írok a fejleményekről majd.
Most, hogy jön a kettő, annyira kedvet kaptam hozzá, hogy kijátszom mégegyszer -
hoffman_
nagyúr
válasz
KKaresz45 #1699 üzenetére
Ha írtam is, inkább W7 topicba, semmi gond
Nekem a beépített másolásvédelemmel van bajom. Telepítésnél voltak bajaim, és amikor végre felszenvedtem, akkor nem indult el. Kaptam egy linket W7 topicban, ami ezt a másolásvédelmet frissíti. Ezek után eltudtam indítani, de CD-t kért, ami Xp alatt nem volt, és most nagyon zavaró. A frissítésekig azt hiszem el se jutottam emiatt.
-
hoffman_
nagyúr
Win7 64bit alatt játszik valaki? Nekem még mindig cumi van ezzel a kombóval, szívesen beszélnék olyannal, aki így tolja, de smooth a dolog.
-
hoffman_
nagyúr
Ez az egyik legjobb rpg, ami valaha született
Én is csak ajánlani tudom.
-
hoffman_
nagyúr
A bónuszokat még nem játszottam, de belenéztem, és nem tűnt rosszabbnak, mint az alap. Ha pedig felpeccseled, akkor is marad magyar, sőt, én úgy szedtem, hogy egybe az egészet, a peccs+magyar+kiegésztők. Nem lesz baj. - de azért legyen biztonsági mentés az állásokról, az mindig kell
-
hoffman_
nagyúr
Az 1.4-es(legújabb pecs) elég sok zavaró problémát orvosol, nameg tudtommal nem tudod leszedni külön az EE-t és külön a patch-et. Egységes upgrade-ként van fent. Viszont akkor nekem is ez lesz, lehet, hogy visszadobom a 8.7-et... Ami röhej, mert 8.10 van kint éppen, nekem is a 8.9 van fent. És a 8.7-tel volt eddig a legstabilabb
-
hoffman_
nagyúr
Nekem is. Nem gyári, hanem letöltött, de EE nomeg az 1.4-es patch. Ami szintén fura, hogy egy-két újítás, amit írnak... nem találkoztam még velük. Valami nem kóser
Nameg, ha nálad így szalad, nálam is ez lenne a minimum, főleg, hogy ATi-ATi
Milyen driver van fent nálad? -
hoffman_
nagyúr
válasz
volvoguy #1403 üzenetére
Részemről a Harvall-t vinném és a Vörös meteoritot. Tapaszalati alapom még nincs, így csak érzésre mondom, de szerintem ez így ehető páros.
más:
Miért van az??? Hogy van egy 4850-em?? És egy 2,8-as C2D-m?? És fent van a legújabb peccs??? És az átlag fps 28-30??? A kereskedőnegyedben meg 18-22??? Mi a tökömet csináljak? Létezik, hogy ez mind Catalyst? Mellesleg alacsony beállításon és kisebb felbontáson sem jobb. Mindenhol nő ugyan 10-15 fps-t, de a kereskedőnegyedben még rosszab...
-
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
Patch-et alapból is csak egyet enged letölteni, az 1.4-et,(hivatalos oldalról szedem) szóval ezzel nem szándékozom tökölni. Viszont, akkor vszínű egyszerű a nyelv kérdés is, ha felajánlja. Meglássuk.
Egyenlőre még beszerzés alatt áll minden hivatalos cucc, mert az én netem fos ahhoz, h leszedjem. Múltkor 600 mega után szállt el. A 900ból... Kicsit zabos voltam
( de TDU-hoz elég
)
A fejezetre visszatérünk, ha addig nem kapsz választ, csak még bőven nem tartok ott
Én is szívesen tolnám angolul am. Egész ehető persze a szinkron, sőt az itthoni mezőnyben kimagasló és dobogós 1. helyezett, de azért mégiscsak angol a játék, úgy lenne az igazi. Csak sajna még nem elég jó az angolom, ahhoz hogy élvezzem... -
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #1391 üzenetére
Üdv!
Megvaaan
Itt virít az asztalon(mind asztalon, mind Asztalon
) az origi dobozka. És büszke vagyok. De kicsit elakadtam. A frissítések kitesznek vagy 3 gigát, szóval az én netemmel csak apránként, egyesével... De ha rányomok a frissítések keresésére a Launcher-ben, akkor vmi angol(lengyel) oldalra tesz ki, a hivatalos Witcher oldalra
És onnan első ránézésre nekem úgy tűnt, hogy csak úgy tudom leszedni, hogy angol lesz, mert az van a hang-pakkban, mivel ugye az eredeti az lengyel...
Homályosítson fel valaki kérem, hogy mit rontok el
-
hoffman_
nagyúr
Srácok, miért van az, hogy én nem vagyok képes lenyomni egy szúrcsohót? Az összes lénnyel lazán elbánok, 4-5-6 vízbefúlt meg fojtólidérc piskóta, a szúrbozótból is jöhet 2-3, a ghoul-lal ugyanez, fléder is oké, emberekből is lazán megy a 6 egyszerre, szóval összességében nincs gond, de a szúrcsohó... Sehogy nemtom kinyírni azt a rohadékot
-
hoffman_
nagyúr
Nem akarok 7k-t költeni, mert ki tudja mikor lesz utánpótlás
De nagyon csábít
A küzdelem részével meg teljesen elégedett vagyok eddig, és várom, hogy mikor tanulhatom meg a következő szintű kardforgatásokat, mert a mozdulatok nagyon bejönnek. De én is kezdek rákapni a jelekre. Arra a kettőre ami van.... -
hoffman_
nagyúr
Dede vanvan
Csak azt gondoltam, hogy a frissítés hozzá automatikusan beépül a játékba, és nem lesz mit elmenteni...
Maximum a játékot a ProgramFiles-ból kimentem és csók
De ezesetben örülök, és köszönöm az infót. A Witcher póló ugyan jól hangzik, de inkább figyelek a józan észre, és maradok egy sima mezei kiadásnál
Egyébként inkább DVD hiány áll fent, mint író hiány
De ezennel ezt is orvosoltam, és van hely ide-oda hurcolászni a kedvenc Farkasom holmijait.
Az uccsó bekezdésed nem teljesen tiszta
Azt mondod, hogy ha nem lenne CE-d akkor EE-t vennél vagy akkor vennél simát?
Azzal pedig nem értek egyet, hogy a játék könnyű! Én alapból hard-on kezdtem, és ne tudd meg, milyen földöntúli örömöt éreztem, amikor végre a huszonsokadik(!) próbálkozás után végre annyira kiütöttem a Bestiát, hogy ki tudtam végezni, magam sem értem hogy. Egyszerűen leírhatatlan volt
Ezt leszámítva tényleg nem vészes. Mondjuk még az 1. fejezet derekán, mikor a kripta volt a ghoul-okkal... Nah az sem volt egyszerű, 2x mentem neki. És egyszerre mindig csak 2 ghoul-lal küzdöttem, mert így is majdnem megnyiffantam
Most fosok elmenni Kalkstein-nek az alghoul cumókért, mert elvileg sokkal erősebbek. Majd kiderül -
hoffman_
nagyúr
Nekem is változott a felállás... Nem lesz Ehanced Edition... Csak egy sima alapjáték. Lőttek a bónusz CD/DVD-imnek
Leszedem a netről majd a frissítést, és épp kérdezni is akartam, hogy magyarul fog-e lejönni, de ezesetben már meg is van a válasz. Aminek nem teljesen örülök, de legalább van.Attól félek kicsit, hogyha mondjuk 5(neaggyisten 10) év múlva esteleg nosztalgiázni szeretnék, és újra feldobom az alapjátékot, akkor vajh le tudom-e majd szedni ismét a "kiegészítést" ...
Van egy sanda gyanúm...
suti_88: én sajna még nem tartok ott
-
hoffman_
nagyúr
válasz
kupicsirke #1369 üzenetére
ezt te így komolyan gondoltad?... ááh
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #1364 üzenetére
Pörgetem a topicot rendesen
El lett döntve. Kétlem, hogy ezt mind le tudom tölteni... És nem is biztos, hogy akarom. Ez felér egy gyűjtői kiadással... Egyszer és kétszer
Szerintem megéri az a +2600 jó magyar forintot. Vagy ha nem mondjátok
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #1363 üzenetére
Kicsit utánanéztem, és most mégkevésbé értem
Van a teljesen sima, alapjáték.
Aztán van ugye az eddig is megjelent Gyűjtői kiadás
És van ez, amit az előbb linkeltem
És találam egy képet... egy lengyel kiadásról Természetesen ugyanígy néz ki az összes többi nyelven is
Namost ez nem tudom, hogy a Bővített, vagy a Gyűjtői... Mert ha ez a bővített, akkor megveszem, annyi szent, de az túl szép lenne, a Bővített-re viszont már nincs meg az a 11k... Ezt kéne lecsiszolni, hogy most vajh, melyik melyik. Van sejtésem persze, de biztosra mennék
De ha jobban megnézzük a képet, ott virít, hogy Enhanced Edition. Akkor pedig ezért leszurkolom szívesen a 7k-t
-
hoffman_
nagyúr
SIKERÜLT!!!!!
Srácok... ilyen nehéz még egy játék sem volt, akármilyen hiperdeltán toltam...
Köszönöm a tanácsokat. Magam sem tudom, hogy sikerült, elég összetett volt, de most nem is érdekel. Megyek Vizima!!És közeben orrolok a 10 éves öcsémre, aki easy-n játszik, és előttem csinálta meg, nem is kicsivel
Végreeeeeeeeeee. Jah és ha kijön ez megyek is és megveszem, már elő is rendeltem
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #1356 üzenetére
Akadt szabad 40 percem, neki is álltam nagy hévvel, aminek az lett a vége, hogy iszonyat ideges vagyok. Nagyon feldühített ez a vacak.
Nem vagyok egy töketlen gamer. Nem játszom napi 6 órát CoDline, vagy TF2 multit, de azért elég jól mennek a dolgok. De ezen most ki vagyok akadva.
Olyan, mintha csalna a játék. Amint megharap az a dög, jön a "Félelem" és nem tudok mozdulni vagy 10 másodpercig. Pont elég, hogy megegyenek a rohadékok.
Próbáltam az Aard-ot is rengetegszer, de semmit nem ér, nem csoda, tök alap, vacak, nem is toltam rá egy pontot sem. Ha Abigailt védem, nem bírok a 6 bargeszttal, meg a Bestiával, 15 másodperc után mindig kapok egy végzetes harapást. Ha nem védem, és rohangálok, akkor hamar kimúlik a csaj, én meg ott maradok 15% élettel.Ha már itt tartunk. A barlangban raktam Cinfrid olajat a kardomra, az okés, de a beszlapált Fecske sehol sincs. Próbáltam úgy, hoyg Rőtbaglyot+Fecskét, de úgy sincs semmi, meg szimpla Fecskével se. Nem megy az életem.
Kb lehetelen megcsinálni, és ez 80%-ban annak a rohadt sokknak köszönhető. Sík ideg vagyok
Hozzáteszem, nincs régebbi mentésem, az uccsó az azelőtt van közvetlen, hogy Abigail-lel találkozom a barlangban. Tehát se fejlődni, se rágyúrni nem tudok semmit, vagy valami hatékony cumót szerezni...
-
hoffman_
nagyúr
Itt ficeg a sarokban ne aggódj, és azért előveszem, de most a Fehér Farkasra sincs időm, jó ha 2 naponta egy bő órácska...
Ma se zúzom le a tüzes kutyust, de majd rápróbálok az Aard-ra. Igaz már használtam ellene, és mivel teljesen alap, nem igazán hatotta meg. Bár a kicsiket igen.
De most majd nagyon fogom használni -
hoffman_
nagyúr
Üdv!
Én is végre valahára kiélhetem magam eme csodás játékban. Annyira teteszik, hogy még az Oblivion-t, a TDU-t, és a Crysis-t is hanyagolom, teljesen(!)
Azonban akad gondom és problémám is... Most zúznám le a Bestiát, de elég kemény falba ütköztem. Igaz, csak 5x-6x próbáltam meg... és a mai napom is elég elcseszett volt...
Első dolgom volt, hogy átböngésztem a topicot az ezzel kapcsolatos infók után. Meg is találtam, a vége felé már én is így kezdtem dolgozni, magamtól is, de meguntam...
Hozzátartozik, hogy hardon játszom, és Abigail-t nem volt szívem megölni azok után... Nameg a Tiszteletes egy féreg, már első ránézésre is, majd kap az arcára.De még a Bestia a probléma... Az a bizonyos "Fájdalom" effektus, amikoris Geralt képtelen bármit is tenni, és elevenen eszik a dögök. Hiába a Fecske, a Rőtbagoly, a Hóvihar, a Civa-akármi olaj, mindig megmurdelek.
Holnap újrapróbálom ezzel a taktikával teljesen már, és meglátjuk...Fejlesztésről annyit, hogy eléggé odafigyelve, végiggondolva rakogatom a pötyiket. A fő képességekre és az acélkardra is. Már egész jól áll.
Azonban a jeleket teljesen hanyagoltam(a használatuk nem), de azt hiszem hiba voltMeg az Ezüstkardot is. Ez ugye nem gond, ráér még? Nincs is még meg, de már van két kék meteorit darabom. Alig várom, hogy meglegyen
Ennyit rólam. Most jöjjön a játék
Ha én oda ahova koszos játékkal jutottam, mindenféle patch nélkül.... és utána már az eredeti játék van fent a gépen.... akkor ha azt teljesen felpatchelem és belerakom a "koszos" mentéseim, vajon működni fog?Én nagyon valószínűnek tartom, ha mégsem, akkor is inkább a patch-differencia miatt. De egy kis ilyen irányú tapasztalat jól jönne.
TDU-nál is működött, ami logikus is, hosz a mentést a játék hozza létre, nem a kreki, hiába van megpiszkálva, ebbe nem zavar be... Remélem
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Ingatlanos topic!
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest