Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Íme az új Android Auto!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
A bónuszokat még nem játszottam, de belenéztem, és nem tűnt rosszabbnak, mint az alap. Ha pedig felpeccseled, akkor is marad magyar, sőt, én úgy szedtem, hogy egybe az egészet, a peccs+magyar+kiegésztők. Nem lesz baj. - de azért legyen biztonsági mentés az állásokról, az mindig kell

-
Mozso26
senior tag
Figyu, az normális h mikor visszatérek vizimába mindenkit apritanom kell. A másfajuakat is és a rend lovagjait is.
A másik hogy még itt a 4.fejezetben szo volt egy páncélrol amihez kell a tündék költeménye a kriptábol. Nos én két kriptát fésültem át vagy 3* de semmi , nem találtam meg.

-
Mozso26
senior tag
Aha
Már rájöttem én is hogy a falusikkal lehet csak legyözni... akkor nem én vagyok a béna...huhh.Megynyugodtam.Azota természetesen már vissza rakatm.Tegnap csak indulatoktol vezérelve irtam be. Ha lesz problémám elöször ide fogok irni igérem. 
Hé senior tag lettem ... hip-hip hurrá ...amugy az miért jo nekem?
-
frame>24
addikt
Érdekes, én megmentettem a banyát, a hellhound-ot pedig egy jól irányzott (és fejlesztett) AARD sign-al bestunnoltam, és jött a kivégzés. (Igaz, előtte én is szarakodtam egy ideig, mire a stun ötlete támadt...) Ja, és max. nehézségi fok...
Mozso26: télleg tedd vissza azt a gamét

Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
- ASUS RTX 2060 6GB GDDR6 DUAL OC EVO Eladó!
- Használt OnePlus Nord 3 5G 8/128GB, 91% akkumulátor, 12 hónap garancia!
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nalatok is csak a lokestol serult?kardal sehogy se hagyta megutni
marmint Dagon-t 
Már rájöttem én is hogy a falusikkal lehet csak legyözni... akkor nem én vagyok a béna...huhh.Megynyugodtam.Azota természetesen már vissza rakatm.Tegnap csak indulatoktol vezérelve irtam be. Ha lesz problémám elöször ide fogok irni igérem.

, majd kíváncsi leszek az 1.02-re, még sajna nem volt szerencsém kipróbálni