Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
A bónuszokat még nem játszottam, de belenéztem, és nem tűnt rosszabbnak, mint az alap. Ha pedig felpeccseled, akkor is marad magyar, sőt, én úgy szedtem, hogy egybe az egészet, a peccs+magyar+kiegésztők. Nem lesz baj. - de azért legyen biztonsági mentés az állásokról, az mindig kell

-
Mozso26
senior tag
Figyu, az normális h mikor visszatérek vizimába mindenkit apritanom kell. A másfajuakat is és a rend lovagjait is.
A másik hogy még itt a 4.fejezetben szo volt egy páncélrol amihez kell a tündék költeménye a kriptábol. Nos én két kriptát fésültem át vagy 3* de semmi , nem találtam meg.

-
Mozso26
senior tag
Aha
Már rájöttem én is hogy a falusikkal lehet csak legyözni... akkor nem én vagyok a béna...huhh.Megynyugodtam.Azota természetesen már vissza rakatm.Tegnap csak indulatoktol vezérelve irtam be. Ha lesz problémám elöször ide fogok irni igérem. 
Hé senior tag lettem ... hip-hip hurrá ...amugy az miért jo nekem?
-
frame>24
addikt
Érdekes, én megmentettem a banyát, a hellhound-ot pedig egy jól irányzott (és fejlesztett) AARD sign-al bestunnoltam, és jött a kivégzés. (Igaz, előtte én is szarakodtam egy ideig, mire a stun ötlete támadt...) Ja, és max. nehézségi fok...
Mozso26: télleg tedd vissza azt a gamét

Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Szólánc.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kuponkunyeráló
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nalatok is csak a lokestol serult?kardal sehogy se hagyta megutni
marmint Dagon-t 
Már rájöttem én is hogy a falusikkal lehet csak legyözni... akkor nem én vagyok a béna...huhh.Megynyugodtam.Azota természetesen már vissza rakatm.Tegnap csak indulatoktol vezérelve irtam be. Ha lesz problémám elöször ide fogok irni igérem.

, majd kíváncsi leszek az 1.02-re, még sajna nem volt szerencsém kipróbálni