- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
A bónuszokat még nem játszottam, de belenéztem, és nem tűnt rosszabbnak, mint az alap. Ha pedig felpeccseled, akkor is marad magyar, sőt, én úgy szedtem, hogy egybe az egészet, a peccs+magyar+kiegésztők. Nem lesz baj. - de azért legyen biztonsági mentés az állásokról, az mindig kell
-
Mozso26
senior tag
Figyu, az normális h mikor visszatérek vizimába mindenkit apritanom kell. A másfajuakat is és a rend lovagjait is.
A másik hogy még itt a 4.fejezetben szo volt egy páncélrol amihez kell a tündék költeménye a kriptábol. Nos én két kriptát fésültem át vagy 3* de semmi , nem találtam meg. -
Mozso26
senior tag
Aha
Már rájöttem én is hogy a falusikkal lehet csak legyözni... akkor nem én vagyok a béna...huhh.Megynyugodtam.Azota természetesen már vissza rakatm.Tegnap csak indulatoktol vezérelve irtam be. Ha lesz problémám elöször ide fogok irni igérem.
Hé senior tag lettem ... hip-hip hurrá ...amugy az miért jo nekem?
-
frame>24
addikt
Érdekes, én megmentettem a banyát, a hellhound-ot pedig egy jól irányzott (és fejlesztett) AARD sign-al bestunnoltam, és jött a kivégzés. (Igaz, előtte én is szarakodtam egy ideig, mire a stun ötlete támadt...) Ja, és max. nehézségi fok...
Mozso26: télleg tedd vissza azt a gamét
Aktív témák
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest