Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyb001
senior tag
Sziasztok!
Milyen tabletet javasoltok?
Feltétel:
Minnél erősebb gpu + cpu
Nagy akkuKijelző, hang... nem lényeg.
250 000 alatt kellene. -
válasz
tamas.nemeth
üzenetére
Egy elég részletes bemutató angolul erről a gépről.
Csak te tudhatod hogy mire és hogyan szeretnéd használni.
Netezni, filmezni bőségesen elég, de a kijelző méretét vedd figyelembe. -
tlac
nagyúr
válasz
tamas.nemeth
üzenetére
attól függ milyen laptopot akarsz kiváltani vele és hogy mire van használva
egyébként én nem látok hozzá billentyűzetet, anélkül nehezebb feladat
-
tamas.nemeth
csendes tag
Sziasztok!
Laptopszalonon találtam 70-ért egy Dell Venue Pro 11 7140-et. Mit gondoltok róla notebookot helyettesítő eszközként?
Köszi!
-
Dareius
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Szia, a készülék nagyon rendben van, nekem is van egy ilyen, egy baj van vele nem bővíthető SD-kártyával.(tudom sok van, de ez van
)
Az tudni érdemes, hogy i5 és i3-mas verzió között sok különbség nincs ami érzékelhető maximum árban. És két féle proci van az egyiknek a teljesítménye vissza lett véve a fogyasztás csökkentése végett.
Viszont a ventit kicsit rosszul kezeli, ha win10 vírusítot fut a háttérben(progival lehet rajta segíteni), habár nem túl hangos engem nem zavar főként hogy az atomnál jóval jobb a teljesítménye.
Maga a toll amit kapunk hozzá szintén zseniális.Remélem segíthettem. Az akku idő nagyon fiktív viszont amit előrejelez és mindig azt mutatja ahogyan éppen használod. Ja sok fórumon azt írják hogy szar 2.5 úra után lemerül... na ez kamu
, kivétel ha a gazdája olyan buta, hogy csontra lemeríti mivel a lítiumion azt nem szereti 20% nál töltsed fel újra és akkor azzal sem lesz baj és sokáig használható kütyü lesz.10 évre ilyen kütyüt ne tervez a piac átalakulóban van 5 év még ok, de inkább 4 merek mondani az már reálisabb.
-
Dareius
tag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Szia!
130K
https://www.arukereso.hu/notebook-c3100/asus/transformer-mini-t102ha-gr016t-p352223681/
Szép kép jó akku idő.
Teljesítménye atomos
Általános felhasználásra nettezésre alkalmas. -
Sziasztok!
Barátnőm szeretne egy windows-os tabletet. A kritériumok, fehér színű legyen. Ez a legfontosabb.
Méretben 10" körüli.
Mi az amit már érdemes megvenni, de nem horror az ára?
Köszi. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
cintula187
üzenetére
Szerintem csak akkor, ha tabletként (a saját dokkolója nélkül) használod. Na meg ha a Rapoo bluetoothos (én nem ismerem...).
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok !
HP Pavilion tabletbe szeretnék venni 128Gb-os memória kártyát a benne levő 64 gigás ,picit kevés .Nem okozhat gondot gondolom a kezelése , ugye ? Vélemények esetleg ?
Szerk.: van még egy olyan gondom , hogy gyakran eldobja a WIFI jelet . Lehet , hogy a router is 1x-1x kihagy egy másodpercre , de nem csatlakozik vissza a tablet ha elvesztette a jelet . De , ahogy észrevettem , más routernél is előfordul a jel eldobása . Újrahúzás volt többször is . Ötlet esetleg ?
Január 6.-ig van garancia , ha esetleg nem lesz ötlet , december végén vissza küldöm a HP-hez ... -
varmi2
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Milyen movilt használsz 10évig? Semmilyet, nos a tablet sem más. Tervezz 2-3-4 évig, de már ezis sok.
-
molnartom
aktív tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
10 évre szerintem se tervezz, de az 5 is elég ok. Csak gondolj bele, hogy 10 éve iPhone se volt!
-
tlac
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
5 év oké lehet, de 10-re ne tervezz
ha azt szeretnéd, hogy sokáig támogatott legyen és ne hulljon szét, akkor üzleti kategóriásat keress
-
tlac
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
ebay-ről vagy hardverapróról 150k körül ki lehet fogni hasonló felszereltségű használt tableteket, néha garanciával is
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Killerlaca
üzenetére
Én most egy Lenovo Miix 510-et fogok venni, mert az itt ajánlott Dellt sehol nem találtam magyar webshopokban, szerintem egy jó vétel lesz, bár az ára elég borsos. i5-ös verzió 8 gb rammal, 256 gb ssdvel és billentyűzettel 270k. Hasonló tudású készüléket ennél csak drágábban találtam.
Szerk. az i3-mas verzió 4 gb rammal 190k.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
cintula187
üzenetére
Az első (a 4GB RAM-os) jó lenne, ha nem a pocsék alacsony felbontású kijelző lenne benne. Én inkább ezt a Lenovo Miix 320-at ajánlanám (ezt használom), ugyanannyiért jobb vétel. (nemrégen, hetekig 110k volt az ára, most ment fel). A kis Lenovo-k közül ennek az egyetlen altípusnak fHD a kijelzője, erre figyelj!
szerk: az összes 2GB RAM-os windowsos tableten 32 bites az oprendszer, a 4GB-osokon szerencsére már 64 bites. Ez is fontos szempont, "jövőállóbb" sokkal.
(#13981) cintula187: hidd el nekem, hogy igenis fontos!

-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Ezt rossz helyre írtam. Tudnátok ajánlani valami értelmes megoldást? Illetve az érdekelne, hogy melyik az amelyik biztos erősebb vassal rendelkezne, mint a régi samsung noti amit lecserélnénk.
-
zsocy
őstag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Ez ugyanaz a windows mint az asztali gépeden, szóval meg lehet oldani pl. scheduled task (azt hiszem feladatütemező) használatával.
Itt van egy leírás, de tele van a google ilyenekkel.Ha azt akarod hogy mondjuk 10 perc múlva kapcsoljon ki akkor ezt a parancsot kell kiadnod command promptból:
shutdown –s –t 600 -
pècsimunkás
addikt
Sziasztok !
Windows-os tableten meg lehet oldani az időzített kikapcsolást ? Lehet úgy is ,hogy beállítok egy időpontot , de lehet úgy is mint a tv- nèl , hogy beállítottam hány perc múlva kapcsoljuk ki . Mindegy ez vègül is , az a lènyeg , hogy lehessen kikapcsolni időzítővel .
-
Is-tee
aktív tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan hibával,Chuwi-n, hogy az Android rendszer nem tud leállni, vagy újra indulni? Napokban elkezdte a tablet azt csinálni, hogy amikor kiakarom kapcsolni a tabletet android , és rányomok a leállítás gombra, akkor csak a leállítás feliratnál pörög, és nem hajlandó kikapcsolni, ha ki is kapcsol, akkor sem áll te teljesen, mert nem sötétül el a kijelző. Tudna valaki segíteni, hogy mi okozhatja a problémát? Az újra indításnál szintén ez a jelenség. Gyári beállítások visszaállítás már megvolt! -
Mátésum
aktív tag
Korábban kértem egy kis segítséget vásárlásban, köszönöm is (#13969) zsocy válaszát. Most kicsit konkrétabban: megbízható forrásból, megbízható, olcsó (max 30 ezer), kínai gépet tudtok ajánlani?
-
-
törölt tag
Ilyen Media Marktos Peaq 2in1 gépet próbált már valaki? Vajon hosszú távon mennyire lehet megbízható minőség?

2GB RAM amúgy mennyire vállalható Win10 tableten? 5-10 lapos böngészés plusz egy szövegszerkesztő vagy megnyitott fotó, máskor filmnézés. Külső vinyót vajon meghajt ezeknek az A típusú USB csatlakozója?

-
zsocy
őstag
válasz
Mátésum
üzenetére
Szerintem erre a felhasználásra neked nem windowsos tablet kellene hanem valami droid alapú.
Multimédiában jobb a droid, legalábbis egyszerűbben kezelhető out of the box (szerintem).Ajánlani nem tudok, de biztos van valami kínai csoda vagy használt gép ennyiért is ami megfelelhet.
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni vásárlásban. Eltört a Sony Z2 tabletem ,és keresek helyette egy újat. Viszont az igények megváltoztak, mivel lett egy laptop helyette, így már a következő szempontok alapján szeretnék választani:
ár - max 30 ezer
méret - lehet 7-8" is
származás - megbízható kínai tabletek (is) érdekelnekamire használni fogjuk:
gyerek egy-két mesét néz, leejti
, ebook olvasás (én szinte csak a tabletet használtam olvasásra az elmúlt 3 évben), netezésAzt látom, hogy itthon 30 ezer alatt nem igazán kapom meg, amit keresek, de ha tudtok ajánlani, természetesn meggondolom. Kicsit félek a használt cuccoktól ebben, de akár még azt is meggondolom.
Előre is köszönöm a segítséget!.
-
törölt tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Ezek az emulátorok mennyire megbízhatóak?
-
krisz242
tag
Az volt a cél, hogy nagy legyen. Van egy Galaxy Tab S 10.5-öm, de mindig úgy éreztem, hogy képeket, videókat jobb lenne nagyobban nézni. Na ezt megkaptam!
smc
Ceruza még nincs hozzá, de már megrendeltem. Meg akartam nézni, hogy tetszik e a tab, és érdemes e hozzá venni kiegészítőket. A tesztek szerint jobban működik a cerka, mint a HI12-nél(volt ilyenem is
), azzal nem voltam maradéktalanul elégedett. Annak a kijelzője sem tetszett ennyire, mert a feketéje inkább fényes szürke volt. Nyilván a HI13 sem olyan fekete terén, mint a Galaxy Tab S, de nincs zavaró tükröződés, összességében nagyon szép képe van.
Egyelőre még a tokot is várom, a tablet kicsit gyorsabban ért ide, mint általában a kínai csomagok.Bocs, hogy nem csak a kérdésekre válaszoltam, de ezek most kikívánkoztak belőlem!
-
krisz242
tag
Ma jött meg a Gearbesttől a Chuwi HI13 tabletem. 11 nap alatt ért ide Kínából EU Express szállítással. Még ismerkedünk, de a kijelző gyönyörű, a sebesség is vállalható. Ha van kérdés, megpróbálok válaszolni!
-
válasz
Killerlaca
üzenetére
Mert nincs wines verzió. Az előző még Inteles volt, abból azért van mindkét verzió.
-
bcl
senior tag
Az isten áldjon meg a linkért!

Nekem gyakorlatilag a múlt hét kedden, azonnal felajánlotta a frissítést, fel is tettem, de nagyon nem vagyok elégedett.
Az Edge is többet csetlik-botlik, a tablet is jobban merül (Dell Latitude 5179), de igazán a biztosítékot a billentyűzet verte ki.
Ráadásul a PIN-t a "régi", megszokott, magyar billentyűzeten kéri be, csak bejelentkezés után szívom a fogam...
-
tlac
nagyúr
A fall creators 1709-es frissítésben megváltoztatták a touch billentyűzetet:
lett benne szófelajánlás, de cserébe lassabb lett és nincs teljes értékű verziója sem (kivéve az amerikainak)
Itt van egy hack, hogy hogyan kell visszatenni a régit: [link] -
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
Néztem a Xiaomi Mi PAD 3 win 10-es gépet.
Miért van az , hogy szinte semmit nem találok róla? Se tesztet, se videót.
Mindenhol a 7.9 es androidos tablet jön be helyette.
Pedig jónak tűnik ez a gép. -
Dareius
tag
Sziasztok SOS-be kellene egy gyors válasz!
Tanuláshoz kellene munka mellet, tablet jó kijelzővel és a jó akkuidővel keret 150-170 először microsoft surface pro 2017 m3 ra gondoltam, de sajnálom rá a pénzt házra spórolok… Amire kell tanulásra vagy munkahelyend dolgozni vagy kikapcsolódni ha lightos a nap télen előfordulhat ugyanis…
Asus tranformers minit meg a lenovo mix320-at néztem, de fogalmam sincs melyik a jobb egyiknek a kijelzőjének felbontása jobb, de mintha az asusnak szebb lenne képe …. szóval nehéz a kérdés, de nem akarom megbánni, hogy jaj a másikast kellet volna inkább stb.
Más alternatíva is jöhet.
-
®abstract®
őstag
aki szeretne androidot is használni,tudok ajánlani android emulátorokat.teszteltem 2 fajtát.korrekt.
10 féle android emulátor elérhető. -
GAbre
veterán
Üdv!
Lenne 1 VOYO VBook V3 Ultrabook tabletem,és nem jó tolla.
Valahogy lehet kalibrálni?Support nem segített ebben. -
gurabli
őstag
Sziasztok!
Egy Win 10 tabletet keresnék, aktív stylus támogatással. Nem baj, ha használt. Méret 8-11 között, ár kb. 50-60e-ig.
Amire kell: pdf jegyzeteles, OneNote.
Asus Vivotab Note 8 szerintem jó lenne, csak nem nagyon találok. Néztem a kínai cuccokat, pl. Cube iwork10. Esetleg Lenovo miix 300/310? Utóbbihoz van aktív stylus?
Köszönöm! -
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy tablet vételén.
9-10" körüli méretre gondoltam.
Igazából streameket szeretnék rajta nézni, egyszerre akár 2-3 is fusson el rajta.
És ne akadozzon meg omoljon össze ettől.
Nem tudom milyen ára lehet egy ilyen tudású tabletnek.
Legyen mondjuk 100-120 000Ft.Köszönöm
-
punisher1
aktív tag
Sziasztok!
Valaki találkozott már ilyennel lenovo miix 310-es gépen?Azt produkálja,hogy kis játékoknál pl farm frenzy,runaway,pioneer land,elfordítja a képet
és csak a fél képernyőn látszik kivéve runaway annál nem forgatta el csak hiányzik a kép fele.Legutolsó vga driver,directx fent van nem értem mi a gondja.
Felbontást változtattam,kompatibilitási módot is próbáltam semmi...A dokkolóban használom billentyűzettel úgy indítottam a játékokat.
A lányom lenovo miix 2 8"-os gépén tökéletesen mennek.

-
-
petikeh
tag
Sziasztok!
Kaptunk a melóban egy Dell Latitude 11 5175 márkájú, típusú windowsos alapú tabletet, fasza kis billentyűzettel stb-stb.
Tök jó meg minden, gyors, szép, viszont ha tabletként, a billentyűzet nélkül szeretném használni és a kezemmel "piszkálom", akkor elalszik a képernyő, elsötétedik és újra fel kell oldanom. Ettől aztán pár másodpercig jó lesz, viszont ha megint hozzáérek, akkor újra elalszik.
Lehet ezen segíteni, vagy ne kézzel akarjam babrálni a kijelzőt, vagy valami beállításbeli gond van?
-
zsoltip
őstag
Dell Venue 11 Pro 7139 készülékemen, BIOS-ban engedélyeztem az USB Powershare funkciót.
Mégsem tölti a hozzá csatolt USB eszközt a nyavajás. Neked, vagy más fórumtársaknak működik? Ha igen, hogyan? Milyen beállításokkal? Milyen Windows leállítással? Hibernálás, Alvás, Kikapcsolás?
Meg tudnád esetleg nézni kérlek a részemre, hogy működik-e nálad, ha még nem használtad esetleg?Köszönettel,
zsoltip -
zsoltip
őstag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Ez most komoly? Tökre meglepett. Nem hallottam erről. Meg sem próbáltam használni az Edge-t. Pedig jó egy éve vagyok Dell Venue 11 Pro user laptop helyett. Ezek szerint át kellene térjek rá?
Tényleg ennyire ajánlott? Azt hittem a gép gyengusz, azért laggol a böngészés. De rossz... -
Game-over
aktív tag
válasz
fery02
üzenetére
A régebbi játékoknak azért illene elfutni ezeken a gépeken is (legalábbis amíg fel nem melegszik a proci
)Nekem ugyanilyen paraméterekkel rendelkező gépem van (Cube i9), én csak a Burnout paradise-t próbáltam ki, az tökéletesen futott rajta, a LoL gépigénye is hasonlónak tűnik.
"komolyabb weboldalak képes megfogni", "belakatlan, szűz Windows is képes rajta döcögni".
Ez azért durva lenne ha így lenne....
Nekem egy egyszerűbb modellel a Catia is elfut, meg dolgoztam 10 ezer soros excelekkel több hónapon keresztül, az egyetlen baj az a képernyő beégés volt, de egyébként ugyanúgy vitte, mint az asztali gépem.Szvsz lehet az Air-nek vannak optimalizációs gondjai, de magának a hardvernek tudnia kéne ezt a teljesítményt.
-
Aske
aktív tag
Youtube-ot érdemes azt hiszem Edge-el nézni. Valami codec miatt a Chrome szisztematikusan nagyobb processzorhasználatot produkál.
Legjobban ez 4K videónál jön ki, ahol a Chrome akár akadhat is, EDGE meg simán viszi.
-
válasz
Csigavair
üzenetére
Szia!
Én csak annyit tudok ehhez hozzáfűzni, hogy mostanában szemezek a Xiaomi Air 12 ultrabook-okkal (azokban is ilyes Core M3 proci van) és még csak ismerkedés szinten zajlik a dolog, de már most nagyon fúffolják azt a procit (legalább a fogyasztása világi a 4,5W-jával).
A legutóbbi általam olvasott véleményekből, hogy egy párat felemlítsek, "komolyabb weboldalak képes megfogni", "belakatlan, szűz Windows is képes rajta döcögni".
Ezek a vélemények az itteni nagy Notebook topikból származnak, ahol azért nem zárok ki némi elfogultságot néhány valóban hozzáértő szaki esetében.
Magam részéről, ha nem is látom annyira gáznak a helyzetet, játékra akkor sem gondolnék vele nagyon vetemedni. Bár az általad említett játék végülis ezen videó alapján nem annyira tűnik rossznak gyorsan beletekergetve, szóval lehet nálad nem stimmel valami, de sajnos többet nem tudok hozzáfűzni.
-
Csigavair
tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Hp elite x2 1012g1-et core m3 6y30 4gb ram ect.
Néztem youtubeon egy csomó videót illetve tapasztalatokat és nálam valamiért a league of legends még full low grafikán is akad de kb pont annyira mintha felhúzom maxra.... esetleg valami ötlet, hogy mitől lehet ez? -
GAbre
veterán
Köszi angolon segített kb a 2. alkalommal.
De sajna japánon nem.
Hiba próbáltam az eddigit,amit te is mutattál.
Most nyelvi csomagokat szedtem, le lpk setuppal próbáltam,de sajna nem megy így se. :S
Próbáltam 2 fajta angolt,32-64-bitet.De mindíg felkiáltójeles lesz,kínaiul nem tudok,kimásolni nem lehet,hogy fordítózzam,és se kedvem,se hangulatom a kínai írásmódot,manuálisan lemásolni. -
Aske
aktív tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Dell Venue 11 Pro 7140
Ilyet vettem pár hónapja, mindennapos dolgokra (nem munkára) asztali gépet kiváltani.
Teljesen jó.
256GB SSD Core M5Y71 8GM RAM LTE GPS
Kell hozzá egy akkus billentyűzet (15-20K) ha úton vagy és egy dokkoló asztali használathoz.
150-ból meg lehet a refurbished géppel úszni ha jól válogatod össze.
-
AKG
tag
Tessék:
Ez alapján csináld,menni fog.
Teszteltem. -
GAbre
veterán
Tudja valaki,hogy lehet nyelvet váltani win10-es tableten?
Letöltöm,de csak mindíg keresi update,aztán ennyi,átrakom alapra,de restart után újra nem az lesz az alap.
Próbáltam várni,hátha a windows frissítésre 1x csak jó lesz,de nem lett.
Az angollal nem lenne bajom,de a másik tableten kínai van,és azt meg sejteni se lehet,és máshogy is van kicsit.
-
Zola007
veterán
Tudna valaki segíteni egy Teclast x98 Air 3G tablet BIOS frissítésében?
C8J7, csak Windows van rajta
-
n-tek
aktív tag
Sziasztok.
Ismerősöm szeretne a lányának karácsonyi ajándékot venni a glamour napokon (most hétvégén). Tablet laptop kombo az egybent keres. Főleg minecraft youtube amatőr videozás céljából használná. Ne legyen a legdrágább kategoria de ne is a leggagyibb.
Köszönöm a segítséget. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Teljesen össze vagyok zavarodva. Google hirdetés miatt rátaláltam most a lenovo miix 510-re amit 260k-ért árulnak magyarhonban i5-ös procival 8gb rammal. Sokkal jobban hangzik mint a 700-as. Nehéz jó készüléket találni
De miért ilyen drága a gyengébb, kevesebb RAM-ú 700? -
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Nézegettem mostanában tabletek körül és úgy döntöttem felhagyok az olcsó chuwi vásárlásával és ráköltök rendesen minél jobb eszköz beszerzése érdekében, ugyanis hosszú távra tervezek tabletet vásárolni.
Jelenleg a lenovo miix 700-ast szemeltem ki intel core m5-ös procival és az lenne a kérdésem hogy ez mennyire állja meg a helyét a 300 ezer forintos árkategóriában? Mindenképp a legjobb vételre törekszem és ennél többet egy forinttal se tudok erre szánni sajnos (surface pro 4et néztem még, de legolcsóbban 320 ezerért találtam, úgy, hogy mellé még a billenytűzetet is meg kéne vennem így nem opció).
Egyébként amire használnám, programozás, jegyzetelés, temérdek mennyiségű pdf olvasása, sorozatnézés és esetleg ha skyrim elfutna rajta 30 fpssel minimális beállítások mellett annak nagyon örülnék

Köszönöm a válaszaitokat előre is!
-
Is-tee
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy Chuwi hi8 prot. A kérdésem az lenne ha csinàlni akarok egy gyàri beàllitàsok vissza àllítását mindkét rendszeren akkor azt gond nélkül meg tudom tenni anélkül hogy gond lenne?
-
Medalior
újonc
-
zsocy
őstag
válasz
Medalior
üzenetére
Dell (Venue vagy újabban Latitude széria) 11, amiben "rendes" M2 ssd van, CoreM proci és elég RAM.
Az enyémben 8 giga ram, 256 ssd van CoreM5-el, és tökéletesen futtatja a photoshopot vagy bármi hasonlót.
Tökéletesen-t úgy kell érteni hogy azért ez egy tablet, hozzá képest.Vettem hozzá egy tp-link külső tápos usb hubot, azzal mennek a mobil hdd-k is, meg minden más amit csak rákötök, egér, bill, usb DAC/AMP, mindez egyszerre, monitornak meg HDMI kimenet van rajta.
Nálam ez így kiváltja az asztali gépet is.
Talán a Surface-ek is ilyenek, de tapasztalatom nincs velük.Arra azért készülj fel hogy ez nem lesz olcsó móka sajnos.
-
Medalior
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni laikusként. Olyan táblagépet keresek, amin tudok Photoshopot illetve illusztrátort futtatni, illetve külső winyót is lehet hozzá csatlakoztatni (ha egeret is az csak külön jó lenne). Mivel munka miatt kell, ezért a cél a minél jobb teljesítmény. Köszönöm előre is. -
Gyb001
senior tag
Sziasztok.
Nem olvastam utána a témának. Ezért a segítségeteket kérném.
Kellene egy 10 col környéki tablet. Annyi igény van hogy "csajos" legyen és lehessen hozzá billentyuzetes dokkolót venni.
70-80000 körül kellene. (Dokkoló nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
azért köszi nektek

)

Köszi !

), azzal nem voltam maradéktalanul elégedett. Annak a kijelzője sem tetszett ennyire, mert a feketéje inkább fényes szürke volt. Nyilván a HI13 sem olyan fekete terén, mint a Galaxy Tab S, de nincs zavaró tükröződés, összességében nagyon szép képe van.

Tényleg ennyire ajánlott? Azt hittem a gép gyengusz, azért laggol a böngészés. De rossz...
)
De miért ilyen drága a gyengébb, kevesebb RAM-ú 700?