Hirdetés
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Thusor
üzenetére
Ha asztalnál ülve használod, akkor soha nem veszti el. Ha ágyban fekve, vagy ölben hajtogatod, akkor előfordul.... .. én már megszoktam, így nem zavar (kanapén fetrengve már nem is teszem rá a billentyűzetet, mert olvasgatáshoz nem kell, excelt, stb. meg asztalnál ülve használom.)
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Thusor
üzenetére
Az én régi Miix 2 8"-asom sem bírta el a Samsung külső vinyót soha. Mondjuk az a vinyó mindig sz*r volt, nagyon kevés használat után el is halálozott. (minden adatmentésemmel együtt, hogy rohadna meg - a 3 éves kütyüben nem volt összesen 20 óra üzemidő / gari lejárta után egy hónapon belül).
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple MacBook
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mikrotik routerek
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Milyen TV-t vegyek?
- Futás, futópályák
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Lenovo gamer laptop bazár - friss lista (2026.04.01)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest