Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
Én azt értem, és mondjuk, hogy részben el is fogadom, de példaként megint csak az új iPad-et említeném, ahol pont akkora a káva, hogy még kényelmesen meg lehet fogni.
Tudom, akkor vegyek iPad-et, de nem fogok, Windows-os kell!A Dell-nek volt egy Latitude 7285-ös 2in1 szériája, ahol 12,3"-os volt a képernyő, a mérete pedig: 27,4cm x 20,9cm. Számomra ez lenne a tökéletes méret és képernyő arány. Ráadásul ehhez egy normális, stabil billentyűzet volt kapható!
Sajnos, itthon nem lehet már ezt kapni, sőt, talán nem is lehetett.Na én valami ilyet keresnék!

-
B.Ricsike
őstag
Az Apple-ön kívül, gyárt valaki nagyon kis kávával rendelkező tabletet?
Mert hiába vannak értelmes 11-12-13 colos tabletek, ha a kávája miatt nagy a fizikai méretük!Kisebb legyen mint egy A4-es lap, és 11,6 colos minimum.
-
B.Ricsike
őstag
Létezik olyan cég, aki normális billentyűzeteket gyárt tabletekhez? Dell-hez vagy Surface Pro-khoz?
Pl. a Dell-nek is a régebbi 7285-ös szériájához van egy tök jó, stabil, masszív billentyűzete, és az sokkal használhatóbbnak tűnik, mint a manapság szokásos, vékony, hajlékony bill-ek!
iPad-ekhez vannak tök jók, mint a Brydge vagy a Kvago.Mondjuk a Brygde pont gyárt Surface-hez is, de nem tudom, hogy ez kompatibilis-e mondjuk a Dell-ekkel?
-
-
Papooo
senior tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
10" alatti méretben nem csinálnak ilyen izmos tabletet, és azok is mocskosul drágák.
Ha mindenképp külföldről rendelnél, akkor csak megbízható (ebay, gb, bg) helyről. -
molnartom
aktív tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Kártyaadat szerzéshez ideális!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Papooo
senior tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Kamu.
8 giga ram és 256-os ssd 100 helyett 36 dolcsiért?
Az állítólag benn lévő ssd többe kerül. -
zsoltzsolt
addikt
-
B.Ricsike
őstag
Nagyon megtetszett a Dell Latitude 5290 2in1 eszköze.
Egy kérdésem lenne, választható hozzá LTE modul, de csak Verizon, AT&T és Sprint szolgáltatóhoz.
Ezek közül lehet valamelyiket itthoni mondjuk Telekom-al használni?
Vagy ezek csak ezekkel a szolgáltatókkal működnek? -
zSSeli
tag
válasz
zSSeli
üzenetére
már megoldottam, Surface Pro 2017 M3 lett belőle

Most az akksi adatokkal szívok, teljesen inkorrekt discharge rate-eket mérnek a programok, de ahogy láttam redditen ez valami októberi win frissítés óta sokaknak így van.
Manuális mérések során azt nézem hogy offline Netflix 25%os fényerőn 10-11 óra körül tud, vegyes böngészés/excel dolgokkal valahol 6-7 óra között. Még ismerkedünk, csütörtök reggel óta van meg, abszolút nem bánom hogy nem a Go-val mentem tovább, méretben nem annyival nagyobb, cserébe az M3 azért rendesen ráver a Gold-ra teljesítményben -
kisza25
félisten
Sziasztok, kellene nekem egy Windows-os tablet és nézegettem a ACER Aspire One 10 S1003-at
Igazából az lenne a kérdésem, hogy 4GB RAM-al van szerelve, de az intel atom x5-z8350 elvileg csak 2GB RAM-ot támogat, igaz az IGP is támogat 2GB-ot
Szóval akkor a rendszernek jut 2GB és az IGP-nek 2GB, vagy hogy is van ez?
-
dudi6
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tablet vásárláshoz.
Pdf olvasáshoz, ebookhoz használnám és böngészésre. 11-13 inch körül.
Van egy 10,1"-s tabletem de kicsi pdf olvasáshoz, folyton zoomolnom kell.
Semmi másra nem kell, nem játszom. Minél könnyebb legyen, hogy ha olvasok ne fáradjon el hamar a kezem.
Lehet külföldi vásárlás is.
Köszönöm -
B.Ricsike
őstag
Igen, sajnos én is azt tapasztaltam, hogy az iPad pro jobban kezeli a nagyobb pdf-eket. A múlt héten volt lehetőségem kipróbálni egy 10.5 iPad Pro-t, és eléggé gördülékenyen ment ez a része. viszont sok más meg nem, illetve csak kompromisszumokkal. Az egér hiánya például elég frusztráló, illetve az egyes elemek megnyitása mondjuk emailból, csak adott programmal lehetséges. Ahhoz, hogy mondjuk egy xls fájlt meg tudjunk nyitni excel-el, ahhoz le kell mentenünk, és excelt megnyitni, majd a fájlt megkeresni.
Szóval sok dolog jobban és gördülékenyebben megy, de nagyon sok pedig csak erős kompromisszumokkal.Visszatérve, ki fogom próbálni, hogy egy windows-os tableten mi működik gyorsan és jól. Androidra találtam egy jó pdf olvasót, de annak most nem tudom a nevét, mert nincs nálam a tablet.
Még mindig érdekelne, hogy nagyobb monitorra rá tudom kötni a YogaBook c930-at valahogy, vagy a képet át tudom lőni rá?
Illetve, a Lenovo-ra mennyire jellemező, hogy nem szarja le a vásárlóit, és fejleszti a saját találmányát? Mert szerintem sok kiaknázatlan dolog van még ebben a kis könyv-ben!
-
B.Ricsike
őstag
Ahogy nézegettem és próbálgattam a tablet-eket, valahogy nem győztek meg. Ez egyből elnyerte a tetszésemet, és sok, számomra hasznos funkciója van. Az hogy az alsó képernyőt a felsőtől függetlenül lehet használni jegyzetelésre és rajzolásra, az nagyon szuper.
Hasznos, ha egy építészeti rajzot akarok kijegyzetelni, vagy egy konszignációt görgetni a fenti képernyőn, lent pedig kár számolni vagy bármi hasznos infót feljegyezni.Igazán könnyű, és nagyon jól hordozható készüléknek tűnt.
Felhasználás leginkább excel, word, onenote, és pdf-ek, tervrajzok olvasás, és szerkesztése, böngészés és email-ezés. Ez a 90%-a a használatnak. Játszani már nem szoktam.
Nem tudom, a nagyobb kiterjedésű pdf-eknek nem-e kellene a 8gb ram?!
Otthon max veszek hozzá egy nagyobb monitort, ha zavar a kis méret, és kész,
Kérdés, hogy hogyan tudom rádugni, hiszen hdmi port nincs. -
B.Ricsike
őstag
Lenovo Yoga Book C930 lesz a befutó. Ez a legalkalmasabb arra, amire én használni akarom. Kicsit tartok a 4GB Ram-tól, de egyébként egész jónak és használhatónak tűnik. A 10,8 colos ami még bánt, de ezt szerintem meg lehet szokni.
Jó, hogy az alsó részben lehet jegyzetelni, és teljesen külön lehet használni, a fő képrenyőtől függetlenül.Mondjuk fura, mert ez is egy iszonyat szuper gép lenne, ha mondjuk 12 vagy 12,5 colos lenne (Ugyanebben a méretben elférne, mert így is vastag a képernyő kerete, de ha mondjuk 2mm-el nagyobb és szélesebb lenne, az sem lenne nagy baj. Illetve 8GB RAM és még jobban hasítana. Kicsit ez olyan, mint egy ziccer kihagyása.
Esetleg ha van valakinek tapasztalat vele, vagy használja esetleg tulajdonosa, akkor szívesen olvasnám a tapasztalatait.
-
B.Ricsike
őstag
Köszönöm.
Még a Lenovo Yoga Book C930 jöhet szóba, az elég frankónak tűnik, csak kicsit kicsi.
Egyébként a Wacom-os tollak miért jobbak?Legjobban egyébként a Surface Pro 6 birizgálja a fantáziám, de nem tudom, itthon hol tudnám kipróbálni.
Valamint, van alternatíva Windows-on pl. az iOS-es Notability-re? Van valami jó jegyzetelő program?Picit azt érzem, hogy a Windows a táblagép módban és applikációkban el van maradva a többiektől.
-
válasz
B.Ricsike
üzenetére
Ipad pro? 😀
Én ezekből a samsungot nézném meg leginkább, mert annak wacom az SPen alapja ha nem tévedek. De tapasztalatom nincs vele. Ilyen témában youtube-on Brad Colbow és MobileTechReview csatornákat ajánlom figyelmedbe.
Biztos vagyok benne hogy talalsz róluk bemutatót. Mindkét csatornán tesztelik a tollak képességeit. -
B.Ricsike
őstag
Nem tudom, ki mennyire van benne a 2in1 gépekben, de lassan választanom kell.
A következők jöhetnek szóba:- Samsung Galaxy Book 12 LTE
- Lenovo Ideapad Miix 720
- HP Elite x2 1012 G1
- Microsoft Surface Pro 6Melyik a legprofibb, melyikhez vannak normális kiegészítők, melyik tolla a legprecízebb stb stb?
Van, aki otthon van a témában, és esetleg olvas külföldi teszteket,fórumokat?
A méret ez a kb A4-es papír méret, mert ez talán még kézben tartva is kényelmes, és jól használható akár rajzolásra is. A 4G LTE is szükséges.
-
Fredy02
tag
Sziasztok. Tudja valaki hogy miért működik furcsán a képernyő billentyűzet, chrome alatt. Néha feljön ha beviteli mezőre kattintok, néha nem, prediktív bevitel egyáltalán nem működik a böngészőben. Csak a MS edge-ben. Win 10. Surface gépről van szó. Van jól használható alternatíva?
-
B.Ricsike
őstag
Lenovo Yoga Book C930-at használ itt valaki? Érdekelnének tapasztalatok!
-
Newyorker
addikt
Segítségetek kérném!
Tabletet szeretne vásárolni a párom! Film nézésre (pontosabban youtuben filmek, rtl, tv2 műsorok appon keresztül, v böngészőn leresztül visszanézése), max böngészésre kellene, minél nagyobb, lehet használt is, ár pedig max 35-40e, illetve jó lenne olyan tok is hozzá, ami 45 fokban tartja! Csak wifin menne! Köszönöm a segítségeteket! -
B.Ricsike
őstag
Üdv.
Nem tudni, hogy a Huawei nem akar kiadni a Matebook E ből egy 4G s verziót?
Annyira ideális a fizikai mérete,hogy azonnal megvenném.Egyébként jók a Huawei tabletek? Illetve a Stylusa milyen?
-
zSSeli
tag
Úgy néz ki Surface Go felé veszem az irányt, itthon, illetve Európában van valakinek jó forrása?
Itthon GSM boltban láttam már 125ért a 64gb-os változatot, type covert pedig 35 körül.
Bármi javaslatot szívesen fogadok.
A 128-as verzióért annyira nem ugrálok, volt most 3 hetem megtapasztalni a Lenovo D330 EEMC sebességét 4 giga rammal, én teljesen elvagyok ezzel a konfiggal amire nekem kell -
Fredy02
tag
Valaki tudja hogy hol lehet EU-n belül Chuwi Hi 12-t szerezni?
-
zSSeli
tag
válasz
r.levente75
üzenetére
én még szokom a jelenlegi helyzetet a D330 Lenovoval.
Meglepően gyors és probléma nélkül teszi a dolgát, viszont néha kicsit műanyag és nyekereg ha úgy fogom meg. Valamiért nem tudom abbahagyni a 12-es Thinkpadek meg a Surface Go-k nézegetését..
A cégnél úton van egy új 7390-es Latitude, kiváncsi leszek rá. 13 colos kijelző egy 12es házban. -
r.levente75
addikt
válasz
r.levente75
üzenetére
Na végül nem vettem meg a Vivobookot, egy Dell Latitude E széria lett a befutó.
Igaz nem érintőkijelzős, de sebességben tudásban többet hoz...
Van boldogság! -
r.levente75
addikt
Nagyon úgy néz ki ez lesz a befutó.
ASUS VivoBook Flip 12 TP203NAH-BP046T Notebook
Valakinek tapasztalata van róla esetleg?
-
carr
őstag
Sziasztok!
Melóból kifolyólag keresgélek mobilnetképes (mindegy, hogy 2, 3, vagy4g) képes 10" körüli tabletet, érintőképernyővel (aláírás, szerződés miatt elengedhetetlen), fizikai billentyűzettel, windózzal, valami emberi áron. a 40e használt kategóriát nézegettem, de ezekben egyikben sincs mobilnetet támogató modem. :/
DELL-t kizárnám, samsungot szintént. Nem első rossz tapasztalatok miatt!
Milyen márkát/típust javasoltok?
Köszönöm.
-
zSSeli
tag
válasz
r.levente75
üzenetére
Én használtan vennék akkor t101-et 60 körül, van pár hardverapron meg jofogason, van 1 éves alig használt is
-
r.levente75
addikt
válasz
zSSeli
üzenetére
Agyalok én is, hogy mi legyen, most hogy így tönkrement a tabom.
A t101ha elvileg csak 98k a 64-es tárhellyel ami nálam picit a lélektani határ.
Ha jól láttam a r103 annyival több, hogy 128 a tárhely és az usb 3.0 122k-ért.
Nyilván a lenovonak jobbak a paraméterei, de az 60k-val több a t101-nél. -
zSSeli
tag
válasz
r.levente75
üzenetére
Hardveraprorol van.
Sokkal jobban megéri mint a t101, mondom ezt úgy hogy ha teljes áron is hasonlitom össze őket (150vs120).
Viszont ha veszel egy surface go-t 125-ert es mellé egy billentyűzetet 40 körül akkor lehet az már jobb 165-ert.
Viszont mivel a d330 100 volt kereken így ez szerintem Best Buy.
Jobb felbontás mint a Go-nak, 128as háttér és nem 64, valamint az n5000 proci valamivel erősebb (játékokban a gold szuperál jobban a go-ban hogy néztem) és veri akksi időben.
Nem mondom hogy a Go rossz, kifejezetten jó, csak dragalottam annyiért úgy hogy van ez a Lenovo 2/3ad áron -
zSSeli
tag
válasz
zSSeli
üzenetére
jelentem Lenovo D330 lett belőle, sikerült 100ért lőni egy bontatlant, magyar billentyűzetest.
tegnap este lett meg, még sok tesztelés vár rá, bár már sikeresen lefrissítettem mindent.
eddig half life 2 FHD max beállításokkal 35-60fps
szép kép, akksi jónak néz ki, magyar billentyűzet áldás és elég nagyok is a billentyűk, nagyobb mint barátnőm T101-es Asus-án. Sebességben és felbontásban is veri azt az N5000 Silver.
felépítésre is teljesen vállalható, féltem a csak műanyag háztól de abszolút nem hat gagyinak. a zsanéroknak van minimális holtjátéka de ez sztem természetes.
eddig abszolút meg vagyok elégedve, még játszok vele egy pár napot és majd beszámolok a tapasztalatokról. -
whited
addikt
Sziasztok
Dell tablet
Windows 8.1RT
Friss telepítés
A magyar nyelvi csomagot fel tudtam rakni, viszont ha jól olvastam az adobe flashmob player frissítéséhez a Windows update kell.
Este nekiálltam futtatni, és öt óra elteltével is csak keres-keres.
Mit tudnék tenni?
-
szilagj
csendes tag
Sziasztok. Segítségre lenne szükségem.Onda v919 3g air 2/32 keresek drivert touchskrinhez.
A 1803 as frisités óta hibásan működik.Köszi. -
r.levente75
addikt
válasz
Quattro
üzenetére
Nem biztos, hogy jó topik de azért megkérdezném.
Adott egy asus transformer book win 10-el.
A kérdés, ha megveszem és bekapcsolom, akkor a win kéri e azt a bizonyos jelszót a bekapcsoláskor avagy sem?
Lehet e következtetni arra, ha estleg nem kérné, akkor az már nem szűz készülék, vagy ez már nincs? -
Quattro
tag
A Microsoft Surface Pro sorozatoknál lehet a RAM-ot és a ROM-ot a gépekben kicserélni nagyobbakra? Vagy amivel kijöttek az van és kész?
-
Quattro
tag
válasz
Papooo
üzenetére
Igen, ez így van, azt tudom, hogy mindent nem tudnak azért pótolni ezek a 2in1 tabletek. De ahogy visszanézem az elmúlt 1-2 évemet, hogy mire használtam a “gépeimet”, rá kellett jönnöm, hogy teljesen feleslegesen porosododik otthon a laptopom. Mindig úgy voltam, hogy legyen egy laptop biztos, ami biztos de sosem használtam. Így meg felesleges 200e FT-os gépet otthon pihentetnem amikor napról napra megy le az ára és nem is hasznàlom. Ezért úgy döntöttem, hogy vannak már olyan szinten ezek a 2in1 tabletek, hogy el lehet velük lenni a hétköznapokban egesz jól már. Ha meg nagyon kellene egy laptop pl. videoszerkesztésre akkor vki gépén megcsinálom vagy akkor veszek laptopot, amikor valóban szükség lesz rá, nem úgy hogy hát majd egyszer lehet, hogy kell. De lehet, hogy ezzel pont elkiabálom és pont szükség lenne rá 🙂
-
Quattro
tag
válasz
Papooo
üzenetére
Értem. Elsősorban én is Windows-os tabletet kerestem de gondoltam rákerdezek, hátha android vonalon is vannak már használható office-t futattó tabletek. Mert nagyon sok android tabletet látok, windows-osból kevesebb van azért.
Játék nem fontos nekem. Igazából a notebook-omat szeretném kiváltani ezzel a 2in1 tablettel mert a jelenlegi tabletem csak porosodik itthon, abszolút nincs használva. De ha néha vmit kell csinálni office-on arra kell. Erre meg tökéletesen lenne egy windows-os tablet. Akkor keresgélek tovább a Windows-os tabletek közt. -
Papooo
senior tag
válasz
Quattro
üzenetére
Lehet androidos is, de a betűkészletek és a formázás lehet hogy másképp fog kinézni. Ez a megvásárolt office program tudásától függ.
A helyedben windowsos tabletet vennék, és feltennék rá egy ingyenes LibreOffice csomagot, így csak egzotikus esetekben lenne elcsúszás vagy inkompatibilitás.
Arról nem is beszélve, hogy minden egyéb windows programot is tudnál futtatni. -
Quattro
tag
Ha szeretném néha kis munkára (excel, word, pdf, ppt szerkesztés) is használni a tabletet akkor csakis egy windows-os tablet jöhet képbe vagy egy android-os tablet is használható erre a célra?
-
Papooo
senior tag
válasz
Quattro
üzenetére
Nekem egy mezei 10"-os z3740, 2/32gb gépem van, az elég erre a célra.
Használtan 30-40 körül lehet hasonlókat venni Asus T100, Lenovo miix 2 10, stb.
Ha csak ennyire kell, fölösleges kiköltekezni, mert ha véletlenül leesik, akkor szinte garantált a digitizer törés, aminek a cseréje nem olcsó mulatság. -
Quattro
tag
válasz
Papooo
üzenetére
Köszönöm a választ! Akkor jól éreztem, hogy nem ér meg 100e ez a gép. Annyira nem vagyok otthon ebben a világban, tudnál esetleg vmi konkrét gépet javasolni? Windows-os gép kellene, ami 2 az 1ben tablet. Különösebb elvárás nincs (net, word, excel, filmnézés stb) csak megbízható legyen, szép kijelző, ne fagyjon le, nem játékra kellene.
-
Quattro
tag
Sziasztok!
Először is BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!
Másodsorban pedig szeretnék vásárooni egy 2 az 1ben táblagepet. Kinéztem egy Lenovo Thinkpad Tablet 2.10,1" Intel Atom Z8700-X7 4Mag procival (Thinkpad 10 20E4000Pxs) Nem mai konstrukció a gép, de vadonat új, nem használt. 100e FT-ért adják billenytűzettel. Eddig jó vételnek gondoltam de a neten láttam, hogy 2 éve szintén egy ilyen gépet hirdettek szintén 100e FT-ért. Azóta eltelt 2 év és most megint ennyiért kínálnak eladásra egy ilyen gépet, így már annyira nem tűnik nekem annyira jó vételnek. Vagy szerintetek jó vétel lenne ennyiért? Vagy mennyi lenne a reális ára egy ilyen gépnek? Köszi szépen a segítséget!
-
Jó eséllyel bios frissítéssel nem tud resettelni , a bios chip külső íróval való újra programozással hozható helyre ,állítható alaphelyzetbe a bios. Anno egy chuwi vi10 tulaj letiltotta biosban az usb-t és csak a bios chip eeprom íróval való újra programozása volt a gyógyír .
-
tlac
nagyúr
válasz
macika1967
üzenetére
nincs hozzá biosfrissítés, amit fel tudná tenni?
akár ugyanazt, mint ami rajta van, hátha az reseteli -
macika1967
csendes tag
válasz
Papooo
üzenetére
continnue ::::: Boot manager :::::device management
Boot from file :::secure boot option::::::::::: scu
Nos igy néz ki a hat ikon az első kettő ikonra tudok rámenni(continue, illetve boot from file)viszont belemenni nemtudok.Igazából nekem az scu kellene de nemtudok elnavigálni odáig meg hogyan tudnék belemenni.Szétkaptam a tabletet de az aksin illetve a panelen kivül nemlátok semmit.Nincs valami rövidzár lehetőség amivel default helyzetbe áll vissza a bios?Igazából mind a hat ikon aktiv.Csak a + - gomb kombinációval nemjutok tovább.
-
Papooo
senior tag
válasz
macika1967
üzenetére
Mi annak a két ikonnak a neve ami aktív?
Volt pár tablet a kezemben (ez pont kimaradt), szinte mindnél működött az érintés a biosban és a bootmenüben is. -
Papooo
senior tag
válasz
macika1967
üzenetére
Power+Fel vagy Power+Le?
-
macika1967
csendes tag
Nos utolsó kérdés prestigio visconte v usb portra nem reagál.Még a dokkolt billentyűzetre sem.Win10 betöltődik,de sem egérrel sem billentyűzettel nem férek hozzá.Megmondom őszintén véletlenűl a biosba letiltottam az usb portot.Nagy hülye voltam.Nos 1 probléma van nem tudok hozzáférni sem a bioshoz.Szétszedtem de nemtalálok hardveres resetet.Ha valaki tud segitsen mert megvagyok lőve nélküle vagy dobjam a kukába?
-
zSSeli
tag
válasz
zSSeli
üzenetére
Pár nap olvasgatás után hajlik a FHD elengedése felé, az Asus T102-t nézem egyelőre.
Lenne egy kevéssé használt 60-ért (toll nélkül), a másik alternatíva 125ert egy bontatlan Surface Go, viszont ott csak a tab része lenne ugye.
Kérdés, hogy a jobb felbontáson kívül (és azonos akksi idő mellett) milyen előnyre számíthatnék a GO esetében? 4gb ram mindegyik, az Asus 128gb emmc.
Nem igazán érzem indokoltnak jelen esetben ezt az árkülönbséget teljesítmény szempontjából -
Papooo
senior tag
válasz
r.levente75
üzenetére
Tedd fel az apróra, szerintem kb 1000-ez megér.
Mivel at esetek döntő többségében a kijelző sérül, így lehet hogy lesz rá vevő.
Ha megvan a billentyűzet, azért is kaphatsz 5000-et.
Így visszajön egy kis pénz.A másik lehetőség, hogy keresel hozzá egy törött, de jó alaplapú gépet, és átszerelteted
-
r.levente75
addikt
Acer iconia w4
Sajnos meghalt a tabletem, az alaplap sérült.
3.5 éves volt, vigyáztam rá, eredeti tok eredeti fólia ez benne még egy puha bélelt tokban. Soha nem esett le +1 év törésre is vettem rá garit.
Az utóbbi egy évben havonta egyszer volt bekapcsolva kb.Az azért elszomorító, hogy ennyit bírt.
A következő, ha egyáltalán lesz, a legolcsóbb leggagyibb márka lesz! -
zSSeli
tag
Üdvözletem!
Olyan kívánságlistám lenne az új gép felé hogy:
- 2 in 1 de legalább átfordítható teljesen ha nem szétválasztható
- FHD felbontás 10-12 inch-en
- win10
- min 4giga ram és 64 tárhely + sd
- normális tollárban olyan 150 körül maradnék, a surface go sajna billentyűzettel meg tollal már 200 ami sok lélektanilag, van mellé 14es full laptop, csak valami könnyű rohangálós kéne

-
Nálam ami elhasalt a th2-ről a redstone-ra való frissítés, alapra visszaállított windows ,a hibernációt is kikapcsoltam hogy helyet nyerjek de az is kevésnek bizonyult , végül meghajtó tömörítéssel sikerült elég szabad területet biztosítani a az update-hez . Gondolom a lenovo recovery particio miatt volt helyszűke .
-
tlac
nagyúr
válasz
this is life
üzenetére
napokban telepítettem frissen egy 32 bites win 10 1809-et, teljesen befrissítve, lemezkarbantartóval tisztítva, 10GB-on elfér
-
-
Papooo
senior tag
válasz
WolfLenny
üzenetére
Ugyanaz a windows 10 van asztalin és tableten, így semmiféle kompatibilitási gond nem lehet a programok futtatásakor.
Az lényeges kérdés az, hogy mekkora az excel táblázat, mert ha túl nagy, lehet hogy 10"-os képernyőn nem tudja majd áttekinteni, vagy megfelelően dolgozni rajta. -
WolfLenny
senior tag
Sziasztok!
Windows tablet szintjén nem vagyok otthon. Egyik ügyfelünknek ajánlanék ki tabletet w10-zel.
Ezeken futó win+office teljes értékü mint PC-n?
Amire szükség lenne. ha pl. megnyit egy SMB megosztásról egy excel filet amiben van hivatkozás egy másik SMB-n lévő megosztáson lévő filera, akkor megnyitja? (PC-n igen)Sajnos nem tudom tesztelni...

-
Perillustris
senior tag
-
afoyem
tag
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
Köszi de 3 hónapos garanciával nem kell meg javított 2 giga ramos.
Közben a Media Markt-ban már nem kapható az Archos.
-
Papooo
senior tag
Attól függ, mire akarod használni.
Egy tablet nem arra való hogy kiváltson egy asztali gépet vagy egy notit, főleg, hogy a fizikai mérete eléggé behatárolja a felhasználási területet is.
32 giga tárhely, és mellé egy minimum 32 gigás micro sd kártya bőségesen elég napi használatra.Böngészésre, zenehallgatásra, filmnézésre elég lenne 16 giga belső tárhely is, de egy nagy win10 frissítés telepítése megköveteli a 8-9 giga üres helyet a rendszerpartíción, amit szinte megoldhatatlan feladat.
-
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
Őszintén szólva, én már kizárólag Windows esetén is neccesnek tartom a 128GB tárhelyet!
A 64GB-t meg egyenesen kevésnek, de biztos bennem van a hiba. -
Trk.Adam87
aktív tag
-
bignor
tag
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
Köszi a választ, akkor szétnézek a piacon.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
bignor
üzenetére
Ezekre bőven elég, ha nem szimultán akarsz csinálni 4-5 feladatot.
4 GB Ram társaságában szerintem még egy Diablo 3, StarCraft 2 szintű játék is elfutna a gépen low grafikán, ami nem rossz dolog ennyi pénzért.
Teljesítmény szempontjából picivel gyengébb, mint mondjuk egy Snapdragon 625 (csak hogy android-os rendszerekhez adott CPU-val is összevessük), Laptopokhoz viszonyítva meg kb olyan, mint egy gyengébb Celeron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Minecraft
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sorozatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)