Hirdetés
- Netfone
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dareius
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Szia, a készülék nagyon rendben van, nekem is van egy ilyen, egy baj van vele nem bővíthető SD-kártyával.(tudom sok van, de ez van
)
Az tudni érdemes, hogy i5 és i3-mas verzió között sok különbség nincs ami érzékelhető maximum árban. És két féle proci van az egyiknek a teljesítménye vissza lett véve a fogyasztás csökkentése végett.
Viszont a ventit kicsit rosszul kezeli, ha win10 vírusítot fut a háttérben(progival lehet rajta segíteni), habár nem túl hangos engem nem zavar főként hogy az atomnál jóval jobb a teljesítménye.
Maga a toll amit kapunk hozzá szintén zseniális.Remélem segíthettem. Az akku idő nagyon fiktív viszont amit előrejelez és mindig azt mutatja ahogyan éppen használod. Ja sok fórumon azt írják hogy szar 2.5 úra után lemerül... na ez kamu
, kivétel ha a gazdája olyan buta, hogy csontra lemeríti mivel a lítiumion azt nem szereti 20% nál töltsed fel újra és akkor azzal sem lesz baj és sokáig használható kütyü lesz.10 évre ilyen kütyüt ne tervez a piac átalakulóban van 5 év még ok, de inkább 4 merek mondani az már reálisabb.
-
tlac
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
ebay-ről vagy hardverapróról 150k körül ki lehet fogni hasonló felszereltségű használt tableteket, néha garanciával is
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- Új aktivált Apple IPad Mini A17 pro wifi+cellular 0 akksi ciklus 2026.11.02-ig gari
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)