Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Game-over
aktív tag
válasz
fery02
üzenetére
A régebbi játékoknak azért illene elfutni ezeken a gépeken is (legalábbis amíg fel nem melegszik a proci
)Nekem ugyanilyen paraméterekkel rendelkező gépem van (Cube i9), én csak a Burnout paradise-t próbáltam ki, az tökéletesen futott rajta, a LoL gépigénye is hasonlónak tűnik.
"komolyabb weboldalak képes megfogni", "belakatlan, szűz Windows is képes rajta döcögni".
Ez azért durva lenne ha így lenne....
Nekem egy egyszerűbb modellel a Catia is elfut, meg dolgoztam 10 ezer soros excelekkel több hónapon keresztül, az egyetlen baj az a képernyő beégés volt, de egyébként ugyanúgy vitte, mint az asztali gépem.Szvsz lehet az Air-nek vannak optimalizációs gondjai, de magának a hardvernek tudnia kéne ezt a teljesítményt.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
fery02
üzenetére
Ez másfélszer erősebb az említett Atomnál, de kétszer annyit fogyaszt. Kínai cuccot, Kínából meg nem nagyon mer az ember rendelni - bizonytalan az esetleges garanciális ügyintézés. Annyira azért ez sem olcsó...

szerk.: meg egy ekkora méretű tepsit tabletként már nem lehet kényelmes használni, pl. ölben. Nekem a 10-es éppen a tűréshatáromon van - a 8"-ossal sokkal kényelmesebben olvasgattam az ágyban fekve....

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)