Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Csigavair
üzenetére
Szia!
Én csak annyit tudok ehhez hozzáfűzni, hogy mostanában szemezek a Xiaomi Air 12 ultrabook-okkal (azokban is ilyes Core M3 proci van) és még csak ismerkedés szinten zajlik a dolog, de már most nagyon fúffolják azt a procit (legalább a fogyasztása világi a 4,5W-jával).
A legutóbbi általam olvasott véleményekből, hogy egy párat felemlítsek, "komolyabb weboldalak képes megfogni", "belakatlan, szűz Windows is képes rajta döcögni".
Ezek a vélemények az itteni nagy Notebook topikból származnak, ahol azért nem zárok ki némi elfogultságot néhány valóban hozzáértő szaki esetében.
Magam részéről, ha nem is látom annyira gáznak a helyzetet, játékra akkor sem gondolnék vele nagyon vetemedni. Bár az általad említett játék végülis ezen videó alapján nem annyira tűnik rossznak gyorsan beletekergetve, szóval lehet nálad nem stimmel valami, de sajnos többet nem tudok hozzáfűzni.
-
válasz
CHIPman
üzenetére
Üdv!
Állítólag már az ezekkel a procikkal szerelt gépeket nem éri meg venni és egyéb helyről is olvastam, hogy ugyan Android-hoz elég, de Win 10 alatt képes döcögni a Z8350.
Pedig pár hete még én is nagyon szemeztem az ilyen prockós gépekkel (köztük a hi10-zzel én is, különösen), de mostanra már leteszek róla és pl a jelenlegi kiszemeltem ez a gép, de olvasom azóta én is, hogy a Teclast-okat valamiért szidják, de konkrétat sajnos nem tudok...Nem lesz könnyű nekem sem a választás.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest