- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Csigavair #13923 üzenetére
Szia!
Én csak annyit tudok ehhez hozzáfűzni, hogy mostanában szemezek a Xiaomi Air 12 ultrabook-okkal (azokban is ilyes Core M3 proci van) és még csak ismerkedés szinten zajlik a dolog, de már most nagyon fúffolják azt a procit (legalább a fogyasztása világi a 4,5W-jával).
A legutóbbi általam olvasott véleményekből, hogy egy párat felemlítsek, "komolyabb weboldalak képes megfogni", "belakatlan, szűz Windows is képes rajta döcögni".
Ezek a vélemények az itteni nagy Notebook topikból származnak, ahol azért nem zárok ki némi elfogultságot néhány valóban hozzáértő szaki esetében.Magam részéről, ha nem is látom annyira gáznak a helyzetet, játékra akkor sem gondolnék vele nagyon vetemedni. Bár az általad említett játék végülis ezen videó alapján nem annyira tűnik rossznak gyorsan beletekergetve, szóval lehet nálad nem stimmel valami, de sajnos többet nem tudok hozzáfűzni.
-
válasz
CHIPman #13853 üzenetére
Üdv!
Állítólag már az ezekkel a procikkal szerelt gépeket nem éri meg venni és egyéb helyről is olvastam, hogy ugyan Android-hoz elég, de Win 10 alatt képes döcögni a Z8350.
Pedig pár hete még én is nagyon szemeztem az ilyen prockós gépekkel (köztük a hi10-zzel én is, különösen), de mostanra már leteszek róla és pl a jelenlegi kiszemeltem ez a gép, de olvasom azóta én is, hogy a Teclast-okat valamiért szidják, de konkrétat sajnos nem tudok...Nem lesz könnyű nekem sem a választás.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest