Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
GLSmith86
üzenetére
bluetooth-on keresztül? vagy hogyan kellene párosítani?
nekem a dell-es aktív stylus olyan, hogy vagy 3-4 mini gombelem kell bele
ebből egy része a BT-hez megy, a BT kell ahhoz, hogy némelyik kapcsoló működjön a tollon
de a kurzort tudja mozgatni BT kapcsolat nélkül is -
GLSmith86
csendes tag
Minden eszköz hibamentes, nincs gond a driverekkel.
-
GLSmith86
csendes tag
Sziasztok!
Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
Pár hete vettem egy Lenovo Tablet 10 20L3 (20L3000KGE, P202GUL3) típusú tabletet.
Minden működik rajta, egy kivétellel és az az aktív stylus. Nem találok hozzá sehol se drivert. Lehet, hogy én keresem rosszul, de nincs.
Windows 10 x64 fut a gépen (Windows 11-et nem kérem, rettenet lassú vele).Tudna valaki segíteni a driver ügyben?
-
wolfman
veterán
Problémám. Lenovo Thinkpad X1 gen3, csak amit korábban is említettem. Használtam eddig kb. 20 alkalommal, nem is igazán mélyedtem bele. Tegnap bekapcsolom és bamm, jelszót kér a bejelentkezéshez. Ezt hogy? Én tutira nem állítottam be neki semmit. Nem 100%, de majdhogynem más se férhetett hozzá, tehát ez nekem most rejtély! Találkoztatok már ilyennel?
-
konci79
őstag
Sziasztok!
Gyerek kapott iskolai Dell 3140-est.
Érintő pad nem működik , beállítás sem jelenik meg, csak az ikonját lehet tálcára kitenni, de az is csak ott van nem csinál semmit.
Neten volt egy driver, ami elvileg ahhoz kell, de azzal sem jó .
Hogy lehet azt működésre bírni? -
-
wolfman
veterán
Lehet telefonálni windowsos SIM-et fogadó tablettel?
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Vettem pár napja használtan egy Lenovo Thinkpad X1 gen3 tabletet, járt hozzá tapiegeres klaviatúra is, így egy kis laptop varázsolható belőle.
Problémája, hogy a tapiegér random nem érzékeli a hozzáérést teljesen véletlen alkalmakkor és van hogy egymás után több alkalommal is, utána jó, de ha már hozzáértem és huzogatom az ujjam, addig jó még hozzáérek, csak magát a használat megkezdését érzékeli vagy nem.
Szerintetek mi lehet a baja és ez valahogy javítható-e? Mert bár úgy ahogy működik, de annyira g..ire idegesítő, hogy végül is használhatatlan. -
-
válasz
this is life
üzenetére
De, csak kevésbé. Inkább a convertible.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest