- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- iPhone topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
btudos
nagyúr
válasz HawerKing #5034 üzenetére
Nálad komoly bajok vannak, eléggé nem vagy képben a rendszerrel kapcsolatban.
A Zune a Marketplace működésébe nem zavar bele, a betűk a telepített alkalmazások számának megfelelően jelennek meg, az más kérdés, hogy egy idő után akkor is ott maradnak, ha törölsz alkalmazást, de ha belakod a telefont, és lesz 60-70 alkalmazás (alaphangon) a listában, nagyon jól fog jönni. Flac-et pedig nem kezel sem a Zune, sem a telefonod, ezért nem is érdemes próbálkozni vele.
tybsen: A tájékozatlanság csúcsát képviselik ezek az emberek, bár ne válaszolnának ilyen kérdésekre, mindenki jobban járna Az Outlook egy az egyben a Windows Live utódja, csak az arculatváltásba ez is beleesett.
Oppenheimer: Így próbálja visszarakni az alkalmazásaidat a restore funkció? Elég durva
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
tybsen
addikt
válasz HawerKing #5019 üzenetére
Nekem ugyanazzal az account-tal német nyelv esetén ott van a Nokia kollekció, de ha magyarra állítom a nyelvet, eltűnik.. Ez miert lehet? A régiót ugyanúgy Ausztrián hagytam, ebben tehát nem történt változás.
Ja es én Outlook cimmel jelentkeztem be, mert ott van a skydrive fiokom is, ez lehet barmiben is hátrány? Mert a nokias emberke azt mondta, h nem lehet Outlook címes a fiok, hanem Windows live fiok kell. Ennek nem tudom mi a jelentősége?
-
Ádám16
addikt
válasz HawerKing #4880 üzenetére
(#4854) tybsen: ...Kozben egy kis csavar a dologban: nemet nyelven hasznalom a telefont kulfoldon. De tegnap atallitottam a nyelvet magyarra - ekkor eltunt minden "Nokia alkalmazas a marketplaceben". Visszaallitva a nyelvet nemetre, ujra ott vannak.
Próbáld meg te is átállítani a nyelvet.
-
Lall
veterán
válasz HawerKing #4796 üzenetére
De, hasznalj kulso konvertert. A forumon belul, ha keresel mar volt szo rola parszor milyen alternativak vannak. Egy sorozat resszel egy jo konverter vegez kb. 2 perc alatt. Mondjuk gep fuggo is, de semmikepp nem tokol annyit, mint a Zune.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!