- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Google Pixel topik
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Android szakmai topik
- Honor Magic V2 - origami
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz Psychonaut #14098 üzenetére
Hála Istennek nekem sok ismerősöm használja.
-
AMD Power
titán
válasz Psychonaut #14092 üzenetére
Mi elvagyunk hanyagolva. De már túl tettem magam rajta és a WhatsApp használok!
-
polonic
félisten
válasz Psychonaut #14092 üzenetére
Én meg azt neked, hogy GOAN.
-
Alexios
veterán
válasz Psychonaut #14086 üzenetére
5-6% engem sem zavarna, de konkrétan a vs12 használhatatlan lett a zune miatt nekem az elöbb, és nemértettem mi fogja a gépet, amíg meg nem néztem..
-
MODERÁTOR
válasz Psychonaut #13980 üzenetére
de amíg mindenki használja tovább a lebutított/nem fejlesztett gúgel szolgáltatásokat, ahelyett, hogy váltana másra -bármi másra, addig a gúgel miért is fejlesztené? Ha tömegesen hagynák ott, más lenne a hozzáállása, hiszen az adatainkból él
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
MODERÁTOR
válasz Psychonaut #13975 üzenetére
használj helyette
hotmailoutlook-ot, problem solved én már a gmail-nek a jelszavát is elfelejtettem, olyan régen használtam - át van irányítvaNem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Blyan
félisten
válasz Psychonaut #13975 üzenetére
Mint már megszokott, nem tudom mióta vagy WP vonalon, de ha ez Neked újdonság, akkor nem túl régóta.
#13974) adam014
Talán annyi van, hogy automatikus out of officet lehet megadni. Amit szerintem a gmail felhasználók 80%-ka le is szar.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Ateszzero
őstag
válasz Psychonaut #13934 üzenetére
Nem jó ő se. Valami fuvatrervezőre lenne szükségem ami kezel több címet és összeköti őket hogy nekem ne keljen kerülgetni és ingázni ha nincs helyismeretem adott városban.
-
Ateszzero
őstag
válasz Psychonaut #13932 üzenetére
Sajna csak egy címet tudok beütni neki, nem tud több címet kezelni. Azért köszi.
-
Ateszzero
őstag
válasz Psychonaut #13930 üzenetére
Az csak térkép nem? Egyszerre csak egy címet tudok neki megadni.
-
jpisti
senior tag
válasz Psychonaut #13896 üzenetére
T-mob L710-re is?
Folyamatosan próbálom frissíteni már vagy 3 hete, de még nem hajlandó frissíteni... (Zune)A vok és a vagyok között pontosan egy "agy" a különbség!
-
kezman
őstag
válasz Psychonaut #13896 üzenetére
Egy hiánypótlás, [Flac PlayerL] kicsit lassú a töltögetés de legalább van!
[ Szerkesztve ]
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
bernadett79
tag
válasz Psychonaut #13801 üzenetére
Sziasztok
tudja valaki hogy windosphone 8 a mikor jön a frissités esetlegGaál Bernadett
-
Attila8006
aktív tag
válasz Psychonaut #13807 üzenetére
omnia7-em volt de most speciel a Lumnia800at szemeltem ki.Még egyszer ha nem androidos telóm lesz,akkor csak is nokia
azok össze vannak rakva rendesen.Most egy Sony xperia neo V-telóm van,de kicsit zavar ha erőteljesebben fogom meg,elkezd recsegni.Érezni rajta az olcsó anyaghasználat okozta kellemetlen tüneteket
A Lumnia800 mikor a kezembe volt,olyan érzés kapott el,ezt találták fel nekem.Csak itt a bibi hogy nem biztos hogy alkalmazás terén az elvárásaimnak megfelelő lenne.Az android nem rossz mert van rajta szinte minden,de szerény véleményem szerint azért a WP megbízhatóbb.Az elv olyan, mint a fing:Tartja az ember, amíg tudja.
-
Attila8006
aktív tag
válasz Psychonaut #13805 üzenetére
értem.Köszönöm a segítséget
Meglátjuk mi lesz a vége,mert akkor felesleges lenne beleugranom egy WP7-be még.Az elv olyan, mint a fing:Tartja az ember, amíg tudja.
-
Attila8006
aktív tag
válasz Psychonaut #13803 üzenetére
amit használok az androidon..badoo,twoo,twitter,facebook és ilyen csevegő oldalak,illetve pár game:angry birds és társai,illetve pár widget (időjárás,testreszabás)
Az elv olyan, mint a fing:Tartja az ember, amíg tudja.
-
Attila8006
aktív tag
válasz Psychonaut #13801 üzenetére
köszönöm a választ
Mondjuk nem volt törve vagy ilyesmi.Nem volt belepiszkálva ha jól tudom.De akkor még maradok az androidnálAz elv olyan, mint a fing:Tartja az ember, amíg tudja.
-
Blyan
félisten
válasz Psychonaut #13632 üzenetére
A közelemben lévő Omnia W-n még az átlag pentile Samolednél is kékesebb árnyalatú a fehér. Mindig megdöbbenek rajta - A Lumia 800-on pl ennek szinte nyoma sincs (bár az nem Samoled).
(#13634) zsírsámán
Fórumozás nem egyenlő hírolvasás.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Lall
veterán
válasz Psychonaut #13626 üzenetére
Legalább nincs rajta ingyen offline navi, bt fileküldés, stb... ezért 15ezerrel több. Bombaötlet bájgúnár.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
blex
senior tag
válasz Psychonaut #13308 üzenetére
mit értesz tag alatt? szerintem csak annyi az egész, hogy ha vannak képek az adott előadóról a zune-on, akkor letölt egyet háttérnek.
hansolo1106: nekem automatikusan betöltötte a képeket minden előadóhoz. nem csináltam semmit a gépen, csak rendesen voltak kitöltve az id3 tagek. és nem feltétlenül volt az összes zene megvásárolva, szóval ez sem probléma.
[ Szerkesztve ]
-
savoo
addikt
válasz Psychonaut #13308 üzenetére
Hát ezt sajnos passzolom, még sosem néztem utána.
-
MODERÁTOR
válasz Psychonaut #13299 üzenetére
elméletileg van, kérdezd balcsidát (bár mostanában nem láttam), Ő ilyen nagy ROM mágus.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
NGA
addikt
válasz Psychonaut #13296 üzenetére
Vannak olyan alkalmazások (a wp7-re legalábbis), amiket csak igy telepithetsz fel. Nem warezre kell gondolni, hanem pl akksi % kijelző, printscreen stb. Ezek nem elérhetőek a marketplace-n és csak igy telepithetők.
-
MODERÁTOR
válasz Psychonaut #13296 üzenetére
10 db xap fájlt (ezek tulajdonképp a szoftverek) tudsz deployolni a készülékedre megfelelő developer accounttal, és a letöltött developer toolokkal. Természetesen ezért kerül pénzbe, különben mindenki warezra használná.
Plusz amit NGA írt, az is jogos (ugye erre utaltam én is a homebrew szócskával).
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz Psychonaut #13266 üzenetére
Ismerős. Mondjuk én twitteren érdeklődtem. Ott már úgy mondták, hogy nem tudják mikor.
Pedig de nagyon megváltoztatnám én is a régi accountomat.
-
polonic
félisten
válasz Psychonaut #13264 üzenetére
Az induláskor még lehetett váltani.
Most már nem. Szünetel ez a fícsör. -
pzstm
titán
válasz Psychonaut #13262 üzenetére
én a LiveID-s címemet (ami most egy ezeréves freemail) akarnám outlook.com-ra változtatni...
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz Psychonaut #13092 üzenetére
Skydrive, outlook, people is megy.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
polonic
félisten
válasz Psychonaut #13067 üzenetére
Igen. Erre gondolok.
-
MODERÁTOR
válasz Psychonaut #13034 üzenetére
azt leszámítva, hogy csak wp8 és a világ civilizált részén - ergo nálunk nem. Bár már így is pozitívan kellett csalódni a nokiában, hogy a firefox os mellett a többi wp telóra is elérhető
-
btudos
nagyúr
válasz Psychonaut #12841 üzenetére
Erre csak egy szó van: Samsung
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
pzstm
titán
válasz Psychonaut #12830 üzenetére
jah ok...hát kérdés, hogy mekkora update/updatek jönnek addig
-
mbale
tag
-
pzstm
titán
válasz Psychonaut #12828 üzenetére
jó...tudom, hogy pletyka...
-
dejaris
addikt
válasz Psychonaut #12812 üzenetére
A hivasnaplo beallitasaiba ha belepsz, talan ott elkeri a pinkodot. Nekem is volt ilyen es mukodott.
-
MODERÁTOR
válasz Psychonaut #12809 üzenetére
pedig lehet, egyből feldobja a pin kód kérést
-
MODERÁTOR
válasz Psychonaut #12807 üzenetére
indíts egy hívást, vagy kapcsolj repülő módot
-
Magnum_
nagyúr
válasz Psychonaut #12681 üzenetére
ááá, köszönöm!
többit esetleg tudod?
ill. a Viber is szarakodik.. ha írok valakinek és visszaválaszol, külön jelenik meg, de a kapottra nem tudok válaszolni, csak sima SMS-ként akarná elküldeni.. ez mitől van? hogy lehet egy beszélgetésbe vinni ezeket?
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
catroot
veterán
válasz Psychonaut #12677 üzenetére
Na ja. Vannak dolgok, amiket hiányolhatnak a wp-ből, de az nem a stílus.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
kezman
őstag
válasz Psychonaut #12414 üzenetére
A Zune-ba >> Gyüjtemények>>Lejátszási listák>> a törölni kívánt számra jobb egérgomb és Eltávolítás a lejátszási listáról, utána egy szinkronizálás és megvan
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
MODERÁTOR
-
b.daniel
senior tag
válasz Psychonaut #12229 üzenetére
Sziasztok!
Az integrált fb chatet,hogyan lehetne működésre bírni?Be van kapcsolva a Beállítások között,a fb fiókot csatoltam a kapcsolatokban,mégis azt Írja mindig,hogy nincs Online senki ,pedig tudom hogy van,mert a fb oldalon látom:/ vagy ez nem igy működik ahogy én elképzelem,hogy az üzenetek appbol lehet a fb ismikkel beszéln? -
catroot
veterán
válasz Psychonaut #11983 üzenetére
Az nekem 7.5 alatt se ment.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
MODERÁTOR
válasz Psychonaut #11983 üzenetére
Miért is tenne? Nem is nagyon akartak foglalkozni a WP7 userekkel...
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
válasz Psychonaut #11843 üzenetére
De. iPhone-on hogy lehet?
Szerk lehet megvan
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
zsírsámán
senior tag
válasz Psychonaut #11616 üzenetére
Ismét egy "hamarosan" Át lehetne nevezni lassan a rendszert SoonPhone 8-ra
-
bernadett79
tag
-
nábob
tag
válasz Psychonaut #11168 üzenetére
bármi más mód kód szerzésre?
Harap utca három alatt megnyílott a kutyatár
-
pzstm
titán
válasz Psychonaut #11164 üzenetére
Annyit sikerült kideríteni, hogy külön delegált csapat foglalkozik vele, csak eddig a migrálós feature élvezett prioritást. Az egész azért lett letiltva, meet akik átnevezték a gotmailjukat outlookra azoknak régi levelek random eltűntek(amiket visszaállítottak persze, csak nem akarják ezt kézzel....)
-
törölt tag
válasz Psychonaut #11161 üzenetére
ott a pont, de akkor már az nem aktuális így
-
polonic
félisten
válasz Psychonaut #11161 üzenetére
Nem működik, ma próbáltam.
Én twitteren kérdeztem meg a supportot. Ott azt írják, nincs semmi határidő, hogy mikorra lenne újra működőképes.
-
btudos
nagyúr
válasz Psychonaut #11067 üzenetére
A Microsoft hivatalosan bejelenti hogy a Google kereső elérhető lesz beépítve a rendszerbe? Melyik bolygóról jöttél, hogy neked még megfordul ilyen a fejedben?
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
MODERÁTOR
válasz Psychonaut #11047 üzenetére
Köszi
woland: genyó
-
MODERÁTOR
válasz Psychonaut #11022 üzenetére
vigasztaljon, hogy zune-nal frissített nokiákon sincs erre lehetőség
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!