Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MKLS

    aktív tag

    Valaki aki androidról jött át WP-re és nem feltétlenül azért mert utálta a robotot fel tudna világostani, hogy számára mik voltak a fő hiányosságok amikkel szembesült? Hol kellett kompromisszumokat kötnie? 5 éve droidon (2.1-el kezdtem) vagyok és nagyon szeretem, semmi komoly vagy megoldhatatlan, de még csak zavaró gondom sem volt vele sohasem, viszont nagyon jó áron hozzáférnék egy Lumia 735-höz ami nagyon tetszik. A fő dilemmám, hogy van még 2 telefon a konkurens OS-el amik azonos árban vannak, teljesen megegyező hardverrel rendelkeznek, csak kicsivel kijelzőben gyengébbek de nem zavaróan.

    Láttam, tapogattam már WP8-as telefont, de még nem használtam, amik elsőre zavarnak az alkalmazások lényegesen drágábbak mint play store-ban. Mindenem gmail címemhez van szinkronizálva és nem tudom hogyan tudnám áthozni őket. Ha jól tudom még mindig meg van a sajátságos rezeg majd csörög megoldás ill. a mobilnet kapcsoló beállításának hiánya a lehúzható értesítési sávban.
    Nagyon tetszik ugyanakkor a rendszer smooth-sága, iOS szerű folyamatosság mindenhol és a ha jól tudom határozottan hosszú távú támogatottság rendszer szinten. Jah és a here drive+ ami már végre alap és teljes offline eu térképpel van, nem csak a magyarral.

    Félek lekötni magam 2 évre, hogy ha mégsem tetszene a rendszer, viszont sajnos nincs módom próbálgatni tényleges használatban. :F :F :F

Új hozzászólás Aktív témák