Hirdetés
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Galaxy Watch8: egy klassz és egy klasszikus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jockas
senior tag
válasz
Liudvikas #52989 üzenetére
Tömkeleg? Ez eléggé félrevezető. Igen, régen volt pár hibás darab. Ugyanakkor nem láttam én olyan sokat (vásárlás előtt olvastam a 820 és a 920 topikokat...a hibás 920-asok száma nem volt kiemelkedő). Sőt...vásárlás után (920-asom van több, mint 1 éve és semmi olyan hiba nem jött még elő, amikről olvasni lehetett) ránéztem a 925-ös topikra is és ott is ugyanúgy volt pár hiba, pedig nem volt nagy számú hozzászólás. Minden készüléknél vannak ilyen hibák (főleg amikor még új a készülék)... Ha az ilyen hibák miatt nem vennél meg egy bizonyos készüléket, akkor soha nem vennél egy telefont sem
A 920/925 közül egyértelműen a 920 volt a jobb választás (amikor még mindkettőt lehetett kapni újonnan...), hacsak nem számít nálad olyan sokat a súly vagy a vékonyabb készülék. Viszont a 920-ast manapság csak használtan (ha jól tudom) lehet kapni, 925 talán még kapható újonnan is.
Valószínűleg több olyan 920 tulaj van, aki megcáfolná a hibás 920-asok "tömkelegét", mint ahány egyetértene ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest