- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz rgeorge #32236 üzenetére
De miért ne lehetne ráhúzni egy alkalmazásra? Aztán meg vissza lökni ha már nem kell.
BobTail: A menüben meg alkalmazásokon belüli jobbról balról való navigáláshoz nem kell a képernyő széléig kinyúlni és szerintem senki sem úgy használja ezt a lehetőséget, hogy átnyúl teljesen a bal oldalra és onnan húzza be a következő képernyőt, ugyanis elég ha rányomsz a képernyő közepére és onnan húzod el balra vagy jobbra az ujjad úgyis elmozdul a kép. Én arra gondoltam, hogy teljesen át kellene nyúlni a notification centerhez balra ugyanúgy mint most az aksi töltöttség meg térerő stb. jelzések mutatásához fent(nekem ez speciel rohadtul kényelmetlen és gyanítom akinek nincs nagy lapát keze annak is). Szerintem sokkal jobban kézre állna mint a fentről való behúzás és kisebb a valószínűsége, hogy elejtjük a telefont ebben az esetben és a teljes átnyúlás miatt a mozdulatok sem keverednének össze. Próbáld ki, gyakorlatban látszik amit mondtam nem elméletben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest