- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
"Egy hívás kezelő appra kérdeztem rá, de nem arra kaptam választ" - de kaptál választ, miszerint nem megoldható. ezt nagyon tovább nem lehet ragozni.
"hanem helyette egy olyan alkalmazást javasoltak, ami egyáltalán nem azt csinálja, mint amit én leírtam" - amit te akartál, az egy egyszerűbben (?) kezelhető bejövő hívás felület (bár megjegyzem, nem tudom ezzel mi a baj, a felfelé csúszka csak lezárt képernyőnél van, értelemszerűen azért, hogy ne seggel telefonálj), miután közölték veled hogy nincs, valaki volt olyansegítőkészgetsziláda, hogy javasolt egy alternatívát, hátha az is megteszi. hogy egyesek mit meg nem engednek magunkak?!
"ráadásul az én készülékemen nem is működik." - az egy dolog, hogy én pont emlékszem hogy neked milyen telód van, de aki ajánlotta az nem feltétlen tudja. bár az is lehet, hogy tudta, és rossz szándékból adott egy olyan megoldást, amit nem tudsz használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest