- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
A'Realtek drivert hiaba varialod, esetedben a videodriverrel kene valamit csinalni, mert hdmi eseteben azon megy ki a hang.
A problemad nalam is elofordul, nekem altatasbol visszaterve nincs hdmi hangeszkozom, csak restart utan.
Megoldast nekem erre a videodriver frissites se hozott, ezert nem is altatom a gepet.
De ez nem megoldas. -
Skynet258
veterán
Na annyi még plusz adalék, hogy az Ashampoo Win Optimizer 14 szerint ez a mappa nem más, mint a System Volume Information.
Megnyitni persze ott sem engedi, és a mappa mérete sem egyezik, de tuti ez lesz a ludas a maga 113GB-os méretével... Viszont ezt meg gondolom nem tanácsos csak úgy törölgetni, hátha nem indul el a rendszer a következő restart alkalmával.
Viszont semmiképp sem normális, hogy ennyi helyet foglal, mi lehet ez, vagy mivel tudnám rendberakni? Win újrarakás csak legvégső esetben lenne, sem időm sem kedvem hozzá (maximum ha megmaradna minden adat, ha jól tudom a Win 10 erre ad lehetőséget, bár még nem csináltam sosem ezt a fajta frissítést).
-
enterlaci
senior tag
akkor megpróbálom átfogalmazni. Remélem így már érthető?
Szóval tudom hogy nem egészen erre való a nas, de szeretnék egy olyan falhasználót is létrehozni amit csak eseti jelleggel léptetek be és csak én érek el vele egy titkos megosztást. Alapvetően én használom az admint is, de ebből a titkos megosztásból ő is ki lenne zárva.
Adott tehát egy win10, "Aladár" felhasználóval belépve és ez végig így is marad. Fel van csatolva egy nas.
"Béla" saját jelszóval megnyitná "titkos" megosztást. Dolga végezetével becsukja az ablakot valahogy kijelentkezik majd "Cecil" belép és megnyitna bármit ami neki engedve van. Ekkor a windows jön a hibaüzenetével, hogy egynél több felhasználó nem használhatja ugyanazt a helyet, stb..Ki lehet léptetni Bélát?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Interactive Brokers társalgó
- Formula-1
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Óra topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest