- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gali199qd
tag
válasz
King Unique #153556 üzenetére
ezt nem engedte minden mappára/almappára ezért csinálom 1-ével
-
Gali199qd
tag
válasz
King Unique #153554 üzenetére
Köszönöm
Kaptam segítséget hozzá és ugyanazokat a folyamatokat kell megcsinálni mint amikről te is linkeltél
csak sok lesz a kattintgatás 200-300 mappánál, de legközelebb okosabb leszek
Muszáj volt már egy újra telepítés mert bizonytalanul működött. -
Gali199qd
tag
válasz
King Unique #153539 üzenetére
Ne haragudj meg, de ez nem sikerült. Az instrukciókat megcsinaltam, de nem változott semmi.
Néhány kép a problémáról.:Ha még a biztonsági lapot használom és beállítom az engedélyeket/jogosultságokat ugyanúgy nemtudom megnyitni .
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
King Unique #153540 üzenetére
A kártyaolvasó usb kütyü a ludas.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
King Unique #153536 üzenetére
Az a fura, hogy máskor ez rendben volt, köszönöm a részletes kérdéseid, sorban megyek is rajta végig
• USB 3.X porthoz van csatlakoztatva USB 3.X kábellel a kártyaolvasó, másik porton és másik kábellel is ki lett próbálva?
Nincs kábel, ez egy fix USB-s kütyü, igen USB porton végigpróbálva.
• Más USB-s tárolóeszközöknél, pl. pendrive-nál vagy külső SSD-nél is csak 40 MB/s az olvasási / írási sebesség ugyanazon PC ugyanazon USB 3.X portján ugyanazon Windows 10 rendszereknél, vagy csak annál az 1 db kártyaolvasónál?
Csak ennél a kütyönél
• A kártyaolvasó más memóriakártyával is csak 40 MB/s értéket tud azon a két PC-n?
Bármelyik kártyával ezt produkálja, SanDisk, Samsung
• A kártyaolvasó közvetlenül a PC USB-portjához van csatlakoztatva vagy netán elosztóhoz (hub)?
Közvetlenül, hub-ot kikerülve.
• Ezt a 40 MB/s értéket hogyan sikerült mérni, ATTO / CDM / WinSAT vagy egyéb szintetikus tesztnél, vagy fájlkezelős fájlmásolással?
Fájlmásolás
• A kártyaolvasó újracsatlakoztatása (kábel kihúzása és bedugása) és a Windows 10 újraindítása után is fennáll a probléma?
Igen, ezek után is fennáll.
• Milyen buildszámú és kiadású Windows 10, naprakészre lett frissítve?
Legfrissebb.
• A "tudta eddig" után mi történt hogy most nem tudja, Windows-frissítés / eszközillesztő-frissítés / programtelepítés (főleg 3rd party rendszeroptimalizáló és antivírus) vagy egyéb?
El lett távolítva az illesztőprogram is, majd restart, nincs semmi ilyen egyéb program.
• Az USB Device Tree Viewer / Temple vagy más hasonló program USB 2.0 vagy USB 3.X csatlakozási és működési módot ír az eszközre?
Ezt megnézem még. - Szerk, köszi, itt lesz a hiba, valamiért USB 2.1-nek írja...
• Az eszközkezelőben minden oké, nincsen hibakód?
Nincs hibakód.
Akkor ez a kártyaolvasó lesz a szar... Gyanús is volt, valószínűleg azért keveredtem meg, mert van egy ugyanilyen, ami meg tudja.. eszközhiba lesz. -
tibaimp
nagyúr
válasz
King Unique #153526 üzenetére
Köszi
Doky586: Igen, ez így van...
-
VGYke
addikt
válasz
King Unique #153510 üzenetére
Amúgy hátrányom nem származik belőle, ha van dögivel szabad hely, igaz?
-
VGYke
addikt
válasz
King Unique #153478 üzenetére
Igaz, viszont nem értem. 2023.12.22-2024.01.31. között nem volt bekapcsolva a PC. 01.31-én szerdán bekapcsoltam, update és települt 3 frissítés, de a KB5034441 nem volt közöttük, így azt hittem visszavonták.
Most ismét megnéztem és:
Tehát, meg van még!
-
VGYke
addikt
válasz
King Unique #153471 üzenetére
KB5034441 számú frissítés... már visszavonták, azaz aki most indítja az update-t, annál nem akar települni. Azt a PC-t, aminek SSD partícióiról képet készítettem, 12.22. óta csak most kapcsoltam be és már nem jelentkezett....
-
VGYke
addikt
válasz
King Unique #153466 üzenetére
Köszönöm szépen!
Akkor ez már így fog maradni és ha a KB5034441 frissítés kevésnek találja, legfeljebb nem települ?
Egy ilyen miatt nem lenne kedvem most egy újratelepítéshez, amikor nincs különös gondom a rendszerrel…
Gondolom, ez a partíció elrendezés akkor is így marad, ha majd egyszer a Win10-et adat és minden megtartásával frissítem Win11-re? Ha igen, feltételezem ez már nem szerencsés. -
Gallac
senior tag
válasz
King Unique #153314 üzenetére
#153303 Szia erre nincsen ötleted?
Végigpróbáltam a diskpartos okosságot, de negatív...
Több youtube video is hozza... -
King Unique
titán
válasz
King Unique #153187 üzenetére
Na, most direkt kipróbáltam újra és az újraindítást igénylő frissítéseknél a Start menüben a "leállítás" opciónál eleve leállítás történik, frissítés max. a "frissítés és leállítás" és "frissítés és újraindítás" lehetőségeket választva. Az pedig plusz pont a Microsoftnak, hogy a sima leállításnál is utána adott a lehetőség a frissités folytatására pl. a gépházban rábökve az újraindításra, mivel "megjegyzi / elmenti" a rendszer azt az állapotot és nem kell utána a 0-ról kezdeni.
Vagyis eleve adott a lehetőség frissítés nélkül is leállítani a rendszert, ami működik is, ki lett próbálva. Így viszont pláne nem világos, hogy mégis milyen alapon állította itt nemrég más az ellenkezőjét, mármint hogy nem úgy működik és nem lehet megoldani, ezek szerint nem nagyon volt ennek működésével tisztában és a fáradtságot sem vette arra, hogy kipróbálja... -
7Sony7
addikt
válasz
King Unique #153295 üzenetére
Köszönöm az infókat, a 2 pc része érdekelt.
Pilipi: Megvolt, Win 3.11, dos 6.22, és Norton helyett Wolkov kommander, mert kisebb helyet foglalt. Meg a dos navigátor, mert az sokkal szebb.
-
7Sony7
addikt
válasz
King Unique #153289 üzenetére
-
boborján2
senior tag
válasz
King Unique #153262 üzenetére
Oké. Már leírtam a lényeget ,így no comment.
-
ddany7
csendes tag
válasz
King Unique #153201 üzenetére
köszi. valahogy sikerült, a jogosultság dolog volt az issue. meg kellett adni a jelenlegi user nevét és utána meg tudtam nyitni
-
ledgeri
nagyúr
válasz
King Unique #153187 üzenetére
Ha az lenne, de nem az.. és azt sem érted, hogy nem érted.
-
lck
senior tag
válasz
King Unique #153191 üzenetére
Egyetértek. Windows alatt az felhasználófüggő hogy képes e több partíció kezelésére.
Ráadásul a "Program Files" mappa sem igazán helyezhető át korrekt módon alapértelmezettként a D:re, sőt az "AppData" se lenne rossz, pedig ha így lenne, sokkal több ismerősömnek osztottam volna fel a lemezét, hogy a felhasználói adatok mellett azok is másik partíción legyenek. Egy estleges újratelepítés okán. -
drunkyboy
aktív tag
válasz
King Unique #153190 üzenetére
Igen Bios/Mbr szerint van telepítve, remélhetőleg így menni fog.
-
drunkyboy
aktív tag
válasz
King Unique #153182 üzenetére
Köszi a választ... hát csodálkozom magamon, hogy ilyen hibát véthettem kb a Win10re frissítés közben, pedig a Win95-től indultam anno.
Ha jól értem az lesz a megoldás, hogy a Bcdboot c:\windows /l hu-hu /s c: paranccsal létrehozom a rendszerfájlokat/partíciót a rendszerlemezen a Windows mellett, majd aktívvá teszem azt, elvileg utána bootol Ssdről és törölhető/eltávolítható a Hdd. -
ledgeri
nagyúr
válasz
King Unique #153184 üzenetére
Az első fele még továbbra is irreleváns!
Attól még ,hogy neked valami nem ésszerű vagy világos, attól még egy működés objektív vitatását értékelés nélkül is meg lehet ejteni -csak próbáld meg egyszer-kétszer! -
ledgeri
nagyúr
válasz
King Unique #153175 üzenetére
Ha az az aktuális kerülendő állapot, amit leírtam, és korábban működött másképp, akkor hiába halasztgatnám, ütemezhetném, tologathatnám, ez így folyik le. Nem ez volt a lényeg. Az sem érdekel, hogy melyik frissítés az ami kéri az újraindítást, ha bármikor is aktuális az újraindtás úgy folyik le ahogy.
Szia, de nem volt az kérdés, hogy melyik az "észszerű". -
lck
senior tag
válasz
King Unique #153177 üzenetére
Akkor jól gondoltam. Köszi! ( SSD topic-ba nem szoktam járni, azért voltam ilyen tájékozatlan, de ezentúl megteszem. )
-
lck
senior tag
válasz
King Unique #153172 üzenetére
Ezzel kapcsolatban lenne egy elméleti kérdésem - erősítsetek meg vagy cáfoljatok ha rosszul gondolom:
Az előzőekből is az következik-e, hogy egy SSD esetében a partíciók egyes alapegységei fizikailag nem egy összefüggő, elhatárolt területen helyezkednek el, hanem "keveredve"?
Ezeknek a területeknek az elhelyezkedése változhat . ( mondjuk trimeléskor )
Ez azért lehet érdekes kérdés, mert ha nem így lenne, akkor egy több részre partícionált SSD esetén előfordulhatna egy "agyonhasznált" és egy szinte használaton kívüli terület. Ami nem igazán tenne jót az élettartamnak.
Azért kérdezem, mert ebből a kiindulva régebben - erre nem gondolva - nem akartam több részre partícionálni az SSD-met.
Bár manapság pl. egy Terás SSD-t már legtöbbször szükséges, és érdemes felosztani, így ez a szempont már nem nagyon érvényesülhet, de nem is okozhat gondot ugye? -
GEPESZ66
veterán
válasz
King Unique #153139 üzenetére
Megtalàltam ezt az opciót a tévé menüjében.
Köszi! -
ledgeri
nagyúr
válasz
King Unique #153116 üzenetére
UTC alapú, ugye?
-
qwertly
addikt
válasz
King Unique #153116 üzenetére
Értelek, és igazat is adok neked.
De most ezt kell csinálnom.
További szép napot. -
qwertly
addikt
válasz
King Unique #153112 üzenetére
Köszönöm a válaszodat.
Vannak olyanok, nem szeretik, amikor "zaklatja" windows frissítésekkel.
Pro verziónál pedig a linux szerver miatt kell időnként. DE ott nem gond működik a GPE.
Üdv, qwertly -
Louro
őstag
válasz
King Unique #153097 üzenetére
Microsoft ügyfélszolgálata azt mondta, hogy mennyiségi licensz, így ezt nem is tudják támogatni. Legalább lesz egy hivatalos levél és refund majd. Nem úszom meg a gépcserét
Olvastam a W11-es megoldásokat, de még a frissítés is még, ha megoldható, macerás. Egyszer úgyis eljött volna az idő a gépcserére. Tényleg köszi azért az infókat! Sajna itt én voltam a nagy hülye! -
válasz
King Unique #153088 üzenetére
Ó, szóval (nálam az adatpartíció után "jobbra" az utolsó a helyreállítási) hiába csípnék le egy darabot shrinkkel az adatpartícióból, mert az így létrejövő unpartitioned space az adat- és a helyreállítási közé ékelődne, utóbbitól balra, tehát az "extend" funkció ki lenne szürkítve a helyreállításinál és jónapot? Basszus...na mindegy, úgysem használok BitLockert, majd az MS kijavít/visszavon, amit szeretne.
-
Louro
őstag
válasz
King Unique #153087 üzenetére
Végülis fizessek azért nem kevesett, hogy még 3 évig legyen támogatásom vagy fizessek egy kisebb összeget, hogy mégtovább legyen támogatásom...
Win 11-et amúgyis skippelném. 12-nél meg trükközés szerintem nem nagyon lesz opció.
Amúgy az automata ügyfélszolgálat vakvágány volt. Holnap az ügyfélszolgálattal is bepróbálkozok. De köszi ezt a tippet!
-
Winnie The P
őstag
válasz
King Unique #153087 üzenetére
Azt azért tegyük hozzá, hogy csak akkor ha fizetnek érte!
-
DS39
nagyúr
válasz
King Unique #153076 üzenetére
Ami leírásban kicsit vicces, hogy még mindig nem tud a rendszer gyárilag balra kiterjeszteni (csak jobbra), ezért a C-ből levágott részt nem lehet egy paranccsal hozzáadni a meglévőhöz, hanem WinRE törlés és újra létrehozás a megoldás.
Fapad. -
Louro
őstag
válasz
King Unique #153082 üzenetére
Köszi!
A Hibaelhárítás nem megy, mert hálózati kapcsolatra panaszkodik.
Azért lett Enterprise, mert nincs TPM, így gondoltam kimaxolom a támogatási időt. Amire én használom a gépet, arra bőven jó ez a verzió. Több fórumon is utánakérdeztem és olvastam.
A kulcs az arukereso oldalon található egyik cégtől van. A cégről is számos pozitív visszajelzés olvasható. Ráadásul a support a 3. levelem után adott is egy másik kulcsot, de azzal is ugyanaz.
Az automata ügyfélszolgálatot még megpróbálom az ügyfélszolgálat előtt.
-
Attila0
őstag
válasz
King Unique #153080 üzenetére
Köszi, akkor addig nem piszkálom.
-
Attila0
őstag
válasz
King Unique #153076 üzenetére
Én is befutottam ebbe a KB5034441 dologba. Szóval el lehet tüntetni ezt a hibaüzenetet, vagy idővel magától is elfog?
-
Doky586
félisten
válasz
King Unique #153065 üzenetére
Igen, még 2020 elején volt telepítve..
(úgy hogy a particionálatlan hely után volt a végén egy partíció)
Lehet hogy nem klónozni kellett volna legutóbb lemezcserekor, hanem tisztán újratelepíteni?
Na mindegy, Home verzión nincs bitlocker, söt amd procin eszközbiztonság sincs. -
kezo0
addikt
válasz
King Unique #153055 üzenetére
Igen, azért lett törölve, hogy legyen OP. A pontos funkciójával, miértjével sosem voltam tisztában, csak azzal, hogy ez kell ahhoz, hogy az SSD maximális teljesítményt nyújtson – a Samsung Magician szerint. És ha ott egy kattintással biztonságosan bekapcsolható/létrehozható az OP, akkor miért variáltam volna egy nem lefoglalt terület manuális létrehozásával, amikor az az én felhasználói szintemen azért rejt magában némi veszélyt, ha valamit esetleg elkefélek…?
-
7Sony7
addikt
válasz
King Unique #153062 üzenetére
Ú, ez gyors volt, köszi!
-
w.miki
veterán
válasz
King Unique #147526 üzenetére
Ha szeretnék Win10, és az Androidos Swiftkey között vágólap szinkronizálást, akkor be kell kapcsolnom az online fiókot, és akkor bukom a jelszó nélküli belépést, vagy van más megoldás?
Lehet online fiókba jelszó nélkül win10-et indítani? -
w.miki
veterán
válasz
King Unique #147013 üzenetére
Felment a 10-es a HP-re, de az eszközkezelőben van pár felkiáltójeles eszköz. KÉP
! PCI -adat
! PCI - memória vez
! SM busz
Mit tegyek?
Feltegyem a Driver Booster 11 PRO [for PC] programot?
Vagy máshogy oldjam meg? -
sicc_innen
tag
válasz
King Unique #152858 üzenetére
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Tehát külön meghajtókon, eltérő módok esetén nem megoldható a választós bootmenü.
Marad az F12-es indítás egyelőre.
(Később majd próbaként megnézek egy linuxos grubot, hogy az mit lát...) -
w.miki
veterán
válasz
King Unique #147013 üzenetére
Van ilyen leírás, a telepítés utáni teendőkről is?
Múltkor már megcsináltam, amiket irkáltatok, laptopon jó is lett, de már elfelejtettem, mit kellett -
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz
King Unique #152838 üzenetére
Megvolt az öt perc
Kép is van a másik topikban, de akkor javaslom hogy abban folytassuk, amelyikhez tartozik. -
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz
King Unique #152835 üzenetére
Igen.. de ha egy picit jobban megnézed, feltűnhet hogy a válasz érkezése előtt kb. 20 perccel tettem fel a kérdést ebben a topikban is.
Pont azért, mert fogalmam sincs hogy mi baja van.
Elindítottam csökkentett módban és ott minden látszik, tökéletesen működik a HDD.
Szvsz nem az adatmentés a cél, mert -remélhetőleg- nem sérült a lemez, csak fogalmam sincs mi baja van.
Ne kelljen már elnézést kérnem egy szakmai topikban, mert nem tudok valamit! -
w.miki
veterán
válasz
King Unique #152794 üzenetére
Így néz ki a lemezkezelés a HPn. Kép. SSD + HDD
Jól sejtem, hogy a System Reserved, az nem az eredeti telepítő partíció, amire gondoltál?
És ha USBről újratelepítem a Win10-et, akkor a C-n mindkét partíció törölhető a telepítésnél? -
w.miki
veterán
válasz
King Unique #152792 üzenetére
Ez a matrica van a gép hátulján. Erre gondoltál, ekkor nem kell termékkulcs, akkor sem, ha a HW elemek már mások?
Meg valami PID matrica az oldalán. Az micsoda?
SSD van benne, nem tudom azon van-e gyári partíció, azt hogyan deríthetem ki? (Aha látom, indítsam a lemezkezelőt, ugye?)
De egyáltalán érdemes belevágnom a Pro visszacsinálásba, vagy jobb az Enterprise LTSC, ne variáljak, csak magyarítsam?#152790Pyttawrx: csak mindig félek nekiállni, hogy elrontom, és sok időmbe tellik
-
Petrónius
aktív tag
válasz
King Unique #152764 üzenetére
"nem támogatott hardverkonfigurációra is telepíthető Windows 11"
Ez hasznos link. Van egy 12 éves gépem (akkor nagyon erős gépnek számított), azon kipróbálom. Köszi. -
válasz
King Unique #152764 üzenetére
King köszi a linket!!
Nem tudtam eddig a kiskaput. -
bango
tag
válasz
King Unique #152735 üzenetére
ok, kösz
-
Curtain
senior tag
válasz
King Unique #152731 üzenetére
Értem, köszönöm!
-
Krystal_s
addikt
válasz
King Unique #152728 üzenetére
Igen, már nem aktiválható, ennek ellenére a "B" gépen elsőre aktiválta azt a Win 8 kulcsot, ami már használatban van az "A" gépen. Azon is ugyanaz a Win 10 van.
Win 7 kulcsot amivel korábban már aktiválva volt az "A" gép, azt már nem fogadta el, de az említett Win 8 kulcsot elsőre....
Most az "A" és a "B" gépen is ugyanaz a Win 10 van (ugyanabból a képfájlból telepítve) és digitális licencként aktiválva.
Nem tudom így utólag érdemes-e törölni a "B" gép aktivációt, ami szerintem akkor is már aktivált marad. -
Krystal_s
addikt
válasz
King Unique #152709 üzenetére
Olyankor, amikor valaki véletlenül (mert több kulcsa van legálisan minden géphez) olyan kulccsal aktiválta be a Win-t, ami már egy másik gépen használatban van és elfogadta a rendszer, azzal mi történik? Egyiket majd letiltja az MS?
Elvileg már nem lesz használva az a gép, vagy nem egyszerre a másikkal. Érdemes mégis "törölni" a kulcsot a arról a gépről? Mivel teljesen törölni nem lehet, ajánlott az MS fiókban inaktiválni, vagy már mindegy?
Furcsa, hogy az egy Win 8 kulcs és elfogadta, de a Win 7 kulcsot nem, mert az MS előtte 1 héttel szüntette be a 7 és 8 kulcsokkal aktiválást Win 10-en. -
7Heads Drago
veterán
válasz
King Unique #152696 üzenetére
És hol van a többi gyártóé? Mert ugye többes számot használsz. Vagy a Samsungé tudja az összes gyártó SSD beállításait kezelni?
Mondhatsz amit akarsz PC szaküzletek nagy részében se klónozzák az előző gépet, hanem újra rakják. Nyilván mind balgák velem együtt.
Ezek szerint te se értelmezed amit én írtam: Laikus userről van szó és te kapásból elhiszed neki hogy neki klónozásra van szüksége?Hallot vagy olvasott valamiről amiről azt se tudja hogy mi az.
És mivel te se láttad a gépet meg én se, csak egy tipp a részedről, hogy a klónozás elég. Mint ahogy én is csak tippeltem és beírtam hogy újra telepítés. A user meg nem tudja hogy pontosan hogy mi kell neki. Sőt valszeg azt se hogy elég-e az SSD csere. És ezt te is valószínűsítetted. A klónozást meg persze elhiszed, hogy biztos elég. -
teo77
őstag
válasz
King Unique #152687 üzenetére
Igen, majdnem teljesen laikus.
7Heads Drago: a kérdés jogos. Megfelelne a Windows telepítés is komplett konfigurálással. De ehhez neki mindenképp segítség kell. Lehetőleg békéscsabai. -
válasz
King Unique #152696 üzenetére
Én vagyok pl. egy élő példa a King Unique által leírtakra - hátam közepére nem kívánnám az újratelepítgetést a jól belakott rendszeremen, még a Steam stb. libraryket tartalmazó meghajtóimon sem (4 SSD-m van összesen), nemhogy a rendszert illetően, ezért is a "klónozó" kategóriába tartozom, illetve legacy-UEFI parancssoros "upgrade"-t is sikerrel kiviteleztem már. Úgy vagyok az újratelepítés vs. egyéb megoldás kérdésével, hogy minek fejszével nekirontani a problémának, ha szikével is megoldható?
A klónozószoftverekre meg: ha az adott terméket backupra is használja a user, mert arra is jó (Macrium 8 vs. Samsung Magician pl.), akkor megéri megvenni, illetve előfizetni rá, én is így tettem. -
7Heads Drago
veterán
válasz
King Unique #152694 üzenetére
Laikus userről van szó és te kapásból elhiszed neki hogy neki klónozásra van szüksége?
Hallot vagy olvasott valamiről amiről azt se tudja hogy mi az.
Ugyanaz fordítva:
Ha ez előbb azt írt írod "Nem ismerem a usereket és a gépüket se", akkor vajon a "legtöbb gépet" mégis honnan ismernéd és honnan tudnád, hogy rosszul van telepítve?
Ezek szerint te meg tudod hogy minden úgy jó ahogy van. Hajrá klónozás!ha a megfelelő előkészületek is megtörténtek, valamint hogy másoknak érdekes módon sikerült (példa) és nem, nem telepítették egyből újra balga módon csak emiatt a 0-ról.
Hol írtam hogy mindig? Az írtam hogy sokszor nem opció."Ezt az OP funkciót a legtöbb bolt hol is tünteti fel az oldalán?"
Most megfogtál.. nem 10-20% kell neki csak 5%. Végem van. De a legnagyobb baj hogy a userek döntő többsége erről még csak nem is hallott.
És marhára nem figyel rá és csodálkozik ha lehall a gép. Hagyjon csak meg nyugodtan 10-20%-ot és akkor biztos nem tesz kárt benne. -
7Heads Drago
veterán
válasz
King Unique #152692 üzenetére
Mint kiderült laikusokról van szó. Náluk pont hogy előfordul az olyan progik felrakása aminek a vége win halál vagy csere. Talán azt is megkérdőjelezed hogy az összes program telepítése és leszedése teli szemeteli a windowst?
Nem igen láttam még ilyen progit ami ne hagyott volna maga után valamit. A kérdés csak az hogy el van a win mellett vagy visszafogja.
A legtöbb ilyen gépnek az a baja hogy sose futott rajta rendes vírus védelem (jó esetben segít a virusírtó a rosszabbik esetben meg borul az egész win mire végez a virusírtó)....... szar az elektromos hálózat, meg gagyi a táp (ez miatt jó eséllyel kékhalál amit gondolom nem klónozol).
Nem ismerem a usereket és a gépüket se. És keresgessem hogy most ez épp még klónozásra alkalmas win vagy hulladék. A legtöbb gép már eleve rosszul van telepítve is és ezt klónozgasam tovább? (a nem megfelelő bios beállítás miatt)
Felőlem nyugodtan klónoz amennyit csak akarsz.
Hardveres változtatásnál is a sokszor nem opció a klónozás.
Ezt az OP funkciót a legtöbb bolt hol is tünteti fel az oldalán? Vagy egyáltalán tud-e róla a user? Mert kétlem. A szervizes jó esetben nem felejti el beállítani.
Arról nem is beszélve hogy a legtöbb ilyen (fent leírt) usernak kell egy medialejászó, egy böngésző, egy pdf meg/vagy szövegszerkesztő progi meg a skype. Minden más csak összezavarja. Ezeket meg jó nehéz felrakni.... -
7Heads Drago
veterán
válasz
King Unique #152689 üzenetére
A sok telepített program sok elvétett alkalmazást (amit felrakás után mégis leszedünk) is takar ami mind visszafogja a wint. Nekem csak win-es géppekkel van tapasztalatom. Nekem az a tapasztalat hogy a win telepítés és a driverek felrakása után a leggyorsabb. És minél több az update és progi felrakás ez csak lassul.
Arról nem is beszélve hogy a legtöbb értelmes klónozó szoftver fizetős.
Na meg ha az árakat nézzük és hogy kifogytak a tárhelyből én inkább 512-re bővítenék. Az összes SSD belassul ha a szabad tárhely 10-20% alá csökken. -
teo77
őstag
válasz
King Unique #152683 üzenetére
Le akarták húzni az üzletben, hogy 50 - ért megcsinálják neki (256 GB-os SSD beszerzése+költöztetés).
Kevés a tárhely, azért rendkívül lassú. 5% (80 GB a full HDD). Egyéb, apróbb dolgokban is kérne segítséget. -
sz.j
nagyúr
válasz
King Unique #152644 üzenetére
Neked is köszi az infókat, valóban gyorsan átlehet váltani ms-fiókra.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
King Unique #152655 üzenetére
Szent kaki... Mi folyik itt Gyöngyösön?
Ez már nekem is sok. -
válasz
King Unique #152662 üzenetére
Én csak válaszoltam egy HSZ-re... Abban voltak eredetileg ilyen szóhasználatok, Én csak idéztem... (Kioktatást meg nem szeretem (nem 1 bites vagyok), ahogy Te sem. )
De, ahogy gondolod... Ha pihenőre küldesz, ám legyen, elfogadom, semmi gond... -
válasz
King Unique #152649 üzenetére
Akkó' hogyan "tesó"...
Leírom a "kálváriámat"...("Picit" hosszú lesz, sorry(de azt azért tudod, hogy nem hülye gyerek vagyok
))
Based on Install
# Nincs (NEM IS VOLT) MS Account... (vagy valami "kese/öszvér" az outlook-s email miatt)
# Csak helyi fiók
# W8 Pro Retail Key-l aktiváltam a 8.1/10/11-t (me' anno lehetett)
# nincs warez (AutoKMS, MAkRules, stb stb)1. valami rejtélyes módon, az outlook-s címemet MS acc.-nak vette
2. valami rejtélyes módon, belebaxta a gépet (sose kértem), de ott van (sorszám/serial semmi persze, me mé')Mondom, most van időm (és hülye sem vagyok, de tényleg), valahogy ezt a fostalicska "ezeréves" digital licencet(ami nem lehetne az) tüntessük el...
1. metód (fucking easy mode)
# BIOS Secure Erase a(z) OS meghajtónak (NVME, szóval ez)
# legutolsó W11 letölt és az MCT-vel telepítő létrehoz.
# telepítXARKUPAC aktiválja digitális licencel.. "Eszen faxom megáll"
OK, let be a strong mind, LEGYEN!!!
2. metód (fucking expert mode)
# minden eszköz (hdd/ssd stb) lehúzva a deszkáról(adatlap), az eredeti NVMe Samu kiszed(fizikailag, me' NVMe)
# NVidia 1050TI kari kidob, Radeon 290 helyette
# BIOS DOWNGRADE bazzmeg(eggyel kisebb BIOS-t tettem fel)
# SATA SSD csatlakoztatva, ami a büdös életben nem volt ezen a deszkán (Samu 470)
Samu SSD ADVANCED SECURE ERASE-l törölve. (Ez olyan eljárás, mintha akkor jött volna le a szalagról, nem csak a user területet takarítja, hanem sokkal többet, tehát itt biztos nem marad az OS-ből semmi)Telepítem a w11-t és megint aktiválja magát... Digital licence-l...
ÁÁÁBiztos Én vagyok a hüje(pontos J-vel)
-
Teodor52
senior tag
válasz
King Unique #152488 üzenetére
Ui:
Le-feltöltéseket napokra lebontva merre találom?
-
Teodor52
senior tag
válasz
King Unique #152488 üzenetére
Köszönöm az információt.
-
zseko
veterán
válasz
King Unique #152465 üzenetére
Értem. Gondolom a háttértárra azért nem háklis az OEM miatt, azt lehet cserélni azért.
Még egy kérdés, amit látok itt ebben a menüben, az nem a szokásos wines kulcs kinézet, teljesen más, de gondolom azt nem is mutatja így direktben a BIOS-ban.
Ez az első alkalom hogy ilyen előtelepített Win-es eszközöm van, így ezekkel most találkozom először. -
válasz
King Unique #152460 üzenetére
Forgasd ki még jobban, adj hozzá továbbiakat, amit szintén nem írtam és akkor talán...
-
válasz
King Unique #152458 üzenetére
Én azt írtam, nem érdemes, nem pedig azt, hogy nem szabad.
-
sz.j
nagyúr
válasz
King Unique #152436 üzenetére
A hivatalos bejelentéstől számolva csak 13 nap ...
-
válasz
King Unique #152424 üzenetére
"Vagyis nem feltétlen úgy megy ez, hogy "addig frissitgette magát amig megtelt"
Pedig de.
Nekem van egy 2016-os telepítésű W10. Mndent hagyok neki azóta, annyi hogy én engedem az updatet kézzel havonta 1x.
Az akkori telepítés (1507 verzió) emlékeim szerint 10-envalahány GB volt.
40gigás partíciót adtam akkor neki.
Szépen el is fért, 28-30GB környékén volt 2021-ben az biztos.
És azóta hízik és hízik. Jelenleg kinőtte a 40-est, elég macerásan adtam neki 50-et de már 3 hete folyamatosan visít hogy nincs szabad hely amibe igaza is van mert 1GB alatt van a szabad hely. És nem tudok neki többet adni már.
Program telepítés évek óta nem volt, minden passzív tartalom, a létező összes könyvtár , letöltések stb. stb. át van irányítva egy 1 terás háttér ssd-re. A C- szinte üres, user adatok szinte semmi nincs rajta a böngészőim gyorsítótárán kívül. A Dokumentumok mappám konkrétan 22MB a C-n.
Vagyis nem az én szemetem növekszik hanem a rendszer dagad de elég rendesen.
Lefuttattam a neten talált , Microsoft által ajánlott winsxs optimalizációt is, eredmény a nullához konvergál.Namost akkor hízik vagy sem? Dehogynem.
Mindent lefuttatok, akkor sincs több hely, ekkora a rendszer.
Vagyis de igenis dagad és növekszik, különösen az utóbbi 2 évben.Számszerűen, az users mappám tokkal-vonóval 3,9GB, ha ezt levonom az 50-ből, 45-46GB a rendszer. Ami 2 éve még elfért 23-24 gigán.
Mindezeket nem méltatlankodva vagy fröcsögve írtam le, hanem tárgyilagosan, tényként.
-
BitRider
senior tag
válasz
King Unique #152407 üzenetére
Nem tudom, hogy jön ide a kedves felhasználó, de pontosan ezt írtam eddig is: megpróbáltam, nem ment ingyenesen, így maradt a kulcs vásárlás. Mit ennyire nehéz hozzászólások sorozatán túl is megérteni?
Beállítva felszoftverezve? Plusz 3 óra ott töltésével, MINEK? Kifozeted? Vagy most ennyire sajnálod a 2 ezer forintot, meg hogy nem a te módszereddel történt valami tökéletesen megszerkesztésre?
Nem lehetett kilépni az S módból már újrahúzás előtt sem. Sem utána. Ezek a tények. Tessék feldolgozni az információt. A többi hót fölösleges "mi lett volna ha" innentől nem érdekel.
-
BitRider
senior tag
válasz
King Unique #152407 üzenetére
Ki a jó eget érdekel? Ha nem jó netán, vesznek másikat 2 ezerért, de ilyenre se volt eddig példa, hogy szükség legyen.
Ki lett próbálva az aktiválás, mindent kipróbáltam, amit lehetett. Egyedül a 63 ezres váltásig tudtam eljutni, így maradt az az egy opció, amit végül beadtam.
Semmivel sem tákoltabb egy ilyen klón, mintha a helyszínen csinálom ugyanazt, így céltalan ez a megjegyzésed is. Nyilván nem fogok ott ülni 3 órát egy ismétlődő rutin miatt, ami készen van, csak mert valaki a fórumon úgy véli, hogy konkrétan azt a rendszert helyszínen illik telepíteni.
Azért, hogy lehessen használni a gépet. Ez volt a megoldás, gyártói idióta partíciók helyett pedig a felhőbe mentés. Nem kell, hogy mindent megérts.
-
BitRider
senior tag
válasz
King Unique #152405 üzenetére
Te nagyon rá vagy kattanva erre a kétes eredetre. Ki a g.met érdekel ez, de komolyan. Aktiválódott és pár kattintás volt utána egy random Microsoft fiók megadásával teljesértékű Winné alakítani a Store-on keresztül. Ez esetben nem volt más megoldás. A nulláról telepítés se lett volna az. Az S-ről váltás pedig pénzes lett volna. Vagyis így is az volt, csak nem MS áron, a végeredmény meg tökéletes. Részemről hatszor túltárgyalva.
-
BitRider
senior tag
válasz
King Unique #152403 üzenetére
Lehet, ha eleve S verziót telepítek / klónozok / hajítok rá, akkor aktiválta volna magát. Vagy legalábbis nekem ez jön le ebből. Mindenesetre akkor is ez lett volna a megoldás, mert bőven ér 2 ezer forintot sok órányi aprólékos belakás.
-
BitRider
senior tag
válasz
King Unique #152401 üzenetére
A saját, VirtualBox-ban szoftverekkel együtt nevelt, aktiválatlan, hivatalos és frissítgetett Win 10 Home-omat szoktam az ügyfelek gépeire klónozni. Device Cleanup, win update, aktiválás és kész van percek alatt. Ez az első eset, amikor valamiért mégis S lett belőle ezen a masinán.
Nekem nem ajánlott fel más opciót, de a 2000 forint is kvázi ingyen volt. Problem solved.
-
BitRider
senior tag
válasz
King Unique #152394 üzenetére
Ja és nem volt ingyen frissíthető, csak ezt a Store opciót dobta fel 63 ezer forintér, bármit is próbálkoztam. De vége, letudtam és remélem, soha többé nem találkozom ilyen retard géppel.
-
BitRider
senior tag
válasz
King Unique #152394 üzenetére
Azért volt S a kiindulási alap, mert ez egy belépőszintű Acer hulladék és gondolom, ilyen kulcs volt a BIOS-ban, vagy tököm tudja. Maga a klón az egy sima Home nyilván, amit ha kell, lehet Pro-sítani is az adott gépen.
Megoldotta az új OEM kulcs 2000 forintból. A hardverkörnyezet-váltásra való rinyálása (ez az első ilyen alkalom) és az egyéb menszesz-jelenségei nem érdekelnek. Eddig is működött, most is működik, nyilván nem fogok semmit nulláról telepíteni, mint egy gyökér.
-
Aureal
őstag
válasz
King Unique #152387 üzenetére
Pont ezért érdekes, mert kiemelkedően magas pozitív minősítésű dealer (vagy már az is hamisítható?) tehát már rég bele kellett volna buknia.
Kicsit politikai vitára emlékeztető ez. Egyik tábor: ez így ok, másik tábor: dehogy ok!
Ahhoz képest meg a CA teljesen ingyen van, ha már az alulárazás is említve volt. -
efemm
tag
válasz
Őszintén szólva nekem megbízhatóság, illetve jogi szempontból ugyanaz a kategória az általad linket honlap, mint a HA-s eladók, ugyanazt az újra értékesített terméket árusítják. Mindegy, hogy 2900 v. 12900 az a szoftver, aminek a "normál" (MS által is elfogadott retail) ára 30000 Ft.
-
BitRider
senior tag
válasz
King Unique #152392 üzenetére
Ez egy VirtualBox-ban készült win, ami az ügyfél gépére lett klónozva, ebből az alapanyagból szoktam dolgozni vacakolás helyett. Minden esetben működik és utólag tudom aktiválni, csak most kifogytam a licenszekből és az ötletekből is (de már dolgozom egy bszerzésén, csak épp annak nézünk utána, hogy az S-t felfrissíti-e.
-
Attila0
őstag
válasz
Nem pont a témába vágó, de honnan tudhatom meg hogy a 10 éves Samsung notim bios-ában van-e termékkulcs? Most W10 van rajta, de eredetileg 7-el vettem.
-
csikosdapro
tag
válasz
King Unique #152383 üzenetére
Köszönöm, már néztem ezt, de nem mertem, sikerült
-
King Unique
titán
válasz
King Unique #152361 üzenetére
"letöltött frissítések"
Akkor azokat még előtte értelemszerűen telepíteni is kellene, utána lesz csak újraindítási opció, már ha olyan frissítésről van szó, ami újraindítást igényel.
-
hfrankee
senior tag
válasz
King Unique #152315 üzenetére
Kösz a választ!
Megoldottam telepítő pendrival.
DE eskü, minden variációt megpróbáltam!
A win alól ,nem jutott eszembe a command prompt....
De az csak egyszer sikerült, sokadik próbálkozásra, hogy eljussak addig.
Lényegtelen most már, a többiek jó tippet adtak. -
fulton
addikt
válasz
King Unique #152323 üzenetére
Elmondom mi volt:megjött az SSD és a 2TB HDD. Mindkettőt bekötöttem a gépbe. Bekapcsoltam, kerestem a megszokott win disk manager de sehol nem találtam ahol régen igen. Letöltött disk manager - ek meg nem látták.....
Így megnyitottam ezt az new"" win tárhely kezelőt itt szépen mutatta mint a 2 TB hdd es a 980 samsung ssd-t. Igen ám de mikor letre akartam hozni új kötetet, zavart hogy egybeveszi, és azt írja max felhasználható 2.72GB vagy mennyit írt. Így nem tudtam most hogy csináljam hogy az SSD az egy az egyben legyen önmagában egy meghajtó. Hát fogtam és kikapcsoltam a gépet lehúztam a HDD-t, es így indítottam el. Megint csak mutatta a 2.72gb max felhasználhatót, de csak ennyit..írjam be hány GB szeretnék ebből.... ezért fogtam és leválasztottam a 2TB hdd a winben, es toroltem, gondoltam majd ha végzek az SSD vel újra hozzá adom. Sikerült mostmár csak az SSD volt, így tudtam hogy megadhatom neki a max 940GB ot csak arról fog menni. Utana kikapcsoltam visszadugtam a HDD bekapcs,es már ez a hiba fogadott.ahol most ismeretlent ír, előtte felismerte még rendesen írta hogy "st200004737 akármilyen" 2 TB meghajtó.
Norba69: köszi Neked is. Ezt is ki fofom próbálni hátha.. -
fulton
addikt
válasz
King Unique #152318 üzenetére
Elérem a link alapján már a disk manager, előtte nem találtam. Köszönöm.
Viszont nem látja a 2TB új hdd-t, mióta leválasztottam, és eltávolítottam a tárolóhelyek kezelésénél. Mostmár ismeretlennek látja...nem értem, tönkre ment a HDD? vagy mi az ördög történt. Ilyen fiaskókat, alap lenne hogy utána újra tudjam csatlakoztatni, de nem semmi.
A HD sentinel meg a bios- is látjha. -
Shin Chen
tag
válasz
King Unique #152317 üzenetére
Ezek szerint lehet jobb is ez így, egy szerencsés véletlen.
Nem igazán értem ezeket a szekvenciális olvasási dolgokat, de akkor az NVMe jó lesz majd videovágásra.
Egyébként a sata csatis MX500 alig melegszik, míg az (előző) NVMe nagyon forrósodott(50/60C) windows alatt..
Köszönöm -
válasz
King Unique #152246 üzenetére
"Az
fsutil fsinfo ntfsinfo X:
paranccsal lekérdezhetők az adott NTFS partíció paraméterei"
Lekérdeztem, de én nem lettem tőle okosabb. Neked mond valamit?"alapesetben nem szokás ezzel ennyit foglalkozni, meg ha minimális a helyfoglalás"
Igazad van, nem jelentős dolog ez, csak kíváncsi vagyok.Meg szeretném tudni, hogy akkor most ki hibázik? Ha a TreeSize Free ír hülyeséget, és valójában sokkal nagyobb a foglalt terület, mint amit ő kijelez, akkor már törlöm is, mert nem megbízható. (Mondjuk 1-2x már használtam sikeresen, úgyhogy nem biztos, hogy erről van szó.) Ha a win10 ír hülyeséget, az megintcsak tanulságos, és felmerül a kérdés, hogy mi okból. Egyébként most 2 db 2TB-os, 100/100-as üres hdd-ről van szó, mindkettőnél ugyanez a helyzet.
-
Krystal_s
addikt
válasz
King Unique #152240 üzenetére
Azért érdekes, mert nálam tiltva van a Win update és a lekérdezése is. (csak manuálisan futtatom)
De ez a folyamat ennek ellenére naponta elindul és netre akar csatlakozni. Mintha megakarná kerülni a Csoportházirend beállításait.
Ma még figyelgetem, aztán ha újra elindul, akkor letiltom az ütemezett indítást, csak nem tudom ez mennyire kavarna be a Win update-nek, amit néha én indítok el, mert eddig alapból az úgyis lekérdezte a szükséges dolgokat. -
válasz
King Unique #152238 üzenetére
"Ja hogy itt nem a Windows 10 C rendszerpartíciójáról van szó, hanem egy másodlagos lemezen lévő NTFS partícióról"
Persze, hogy nem rendszerről van szó, írtam is, hogy "üres HDD".
"lefoglalásra kerül X 100 KB vagy MB. Az hogy a TreeSize Free ezt nem képes normálisan megjeleníteni..."
Nem gondoltam, hogy a TreeSize Free a ludas, azt pont arra találták ki, hogy mindent megjelenítsen, azt is, amit a win nem mutat a mappaszerkezetben, tartalomban. Ami láthatatlanul foglalja a helyet egy tárolón, azt a TreeSize Free biztosan megjeleníti. Én így tudom. Már használtam is, akkor több gigányi lefoglalt részt nem mutatott a win, csak azt, hogy foglalt. De hogy mi az, és hol van, azt nem. A TSF megmutatta. Töröltem, és problem solved. Most viszont nem mutat ki semmit, viszont a win lefoglaltnak jelzi.
"ezen a 210 MB-on megy itt a diskurzus egy bruttó (SI) 2 TB-os / nettó (IEC) 1,81 TiB tárolókapacitású HDD-nél?"
Nem a 210 MB a fontos, hanem a MIÉRT?
Szóval csak érteni szerettem volna, de most már végképp nem értem az egészet.
-
válasz
King Unique #152230 üzenetére
Köszi!
"Rendszermeghajtó és NTFS fájlrendszer, hozzáférési engedélyek, nincs engedély az egyes mappák tartalmának listázásához"
Jogosultságok, meg hozzáférési engedélyek, már hülyét kapok ezektől.
Látszólag minden egyes engedély meg van adva, minden bepipálva, teljes hozzáférés engedélyezve.
Hol kell még ezeken kívül állítani?
"a fájlkezelőben a védett rendszermappák (pl. System Volume Information, $Recycle.Bin) és rendszerfájlok (pl. lapozófájl, hibernációs fájl) biztonsági okokból alapból nem is jelennek meg"
Nem értem....
Ennek mi köze van ahhoz, hogy a TreeSize Free szerint 217 byte foglalt hely van, a windows10 szerint pedig 210 MB? Oké, a win a jogosultságok hiánya vagy biztonsági okokból nem jelenít meg valamit, csak kiírja a méretét. De mit ír ki, amikor az valójában nincs is ott, mert a TreeSize Free szerint gyakorlatilag 0 a mérete.
"elsődlegesen a szabad / foglalt terület méretét kell nézni a meghajtó tulajdonságainál."
Persze, pont azt néztem.
-
fcc
aktív tag
válasz
King Unique #152203 üzenetére
Köszönöm a kedves segítséget.
-
Czimby
addikt
válasz
King Unique #152198 üzenetére
Köszönöm!
Minden megoldódott ezek alapján!Jó ez a tenforum, eddig nem ismertem sajnos.
-
King Unique
titán
-
ovoid
tag
válasz
King Unique #152177 üzenetére
Nekem is a Linux cseszte el.....
-
Krystal_s
addikt
válasz
King Unique #152130 üzenetére
Most jobban átolvasva az egyik általad linkelt leírást, amit eddig nem olvastam el, mert a cím alapján másra lehet következtetni, mint amit pontosan leírnak.
"Bajba kerülhetnek azok, akik anno régebbi kulccsal rakták fel a Windows 10-et vagy 11-et"
Ez egy nagyon lényeges infó, ami számomra magyarázat lehet:
"Ha ugyanis kicserélnek egy hardverelemet a gépükben, operációs rendszerük nem lesz hajlandó újraaktiválni magát"Ez alapján én úgy értelmezem CSAK azoknál lehet probléma az újraaktiválás, akiknél történt HW változás.
Igaz nálam nem változott az adott gépen semmi, DE mivel korábban is és most is egy olyan rendszert használtam, telepítettem, ami egy másik (hasonló, de nem ugyanolyan) gépen lett telepítve (majd azt a lemezt csatlakoztattam a géphez). A képfájl is a másik gépen lett létrehozva, ezért írta, hogy hw változást érzékelt. Korábban még (pár hónapja) ez nem volt gond, mert hw változás miatt is elvégezte az aktiválást. Most pedig nem, mert azóta letiltotta ezt az MS.
Tehát hiába volt korábban használva és aktiválva, azon a gépen egy Win 10, mivel megint egy olyan rendszert tettem fel, ami nem az adott gépen lett létrehozva, ezért hw változásnak érzékeli .Lehet egy teljesen új telepítésnél nem lenne gondja.
Ezt majd az idő, vagy vki más megválaszolja, mert én kizárt, hogy arra egy szűz rendszert telepítsek és minden beállítást újra megcsináljak. 🤗
-
Beldar
tag
válasz
King Unique #152162 üzenetére
Köszi, ezeket a kék hátteres, nagy feliratos spec. rendszer-indításokat mindet megpróbáltam, de egyik sem működik, folyton újraindítja a gépet és betölti a WIN10-et.
Eleve az a gond, h nem jutok be a BIOS-ba semmilyen módon... -
válasz
King Unique #152147 üzenetére
"beállítható a teljes meghajtóra vonatkozóan"
Gondolom a médialejátszó nem a meghajtót, hanem a mappát védte le, és azt nem tudta felülírni a meghajtó feloldása. A meghajtóra az összes engedély meg lett adva, minden bepipálva, mindenütt "Teljes hozzáférés", ennek ellenére a mappára nem vonakozott.
-
sz.j
nagyúr
válasz
King Unique #152141 üzenetére
Akkor a mostani gépet használjuk addig míg tudjuk, mert ennél a win10 és 11-nél is aktiválta a win7 kulcsot.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest