- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
őstag
válasz
Maelephant #157126 üzenetére
Ez vajon troll, vagy csak szimplán elgurult a gyógyszere?
-
idegen lény
addikt
válasz
Maelephant #157126 üzenetére
Konkrét csávó határozott igényekkel.
-
válasz
Maelephant #156598 üzenetére
Nem a hagyományos headset módba maradt? nincs sehol lehetőséged A2DP módba állítani a Winen?
Nem tudom most neked megnézni, nem Winen vagyok. -
Cs1csó
titán
válasz
Maelephant #156512 üzenetére
Elképesztő. Van aki két hónap alatt nem keres ennyit nettóban, sőt van aki 3 hónap alatt sem (ami szomorú de ez kis hazánk)
Ha valaki professzionális célra akarja akkor nem gond, mert bizniszből visszajön, leírja az adóból stb.
De játékra számomra felértékelődik a konzol amit kb. 8 évre is vehetsz. (8 évig nem kell hardveresen rákölteni)
Persze ott van a különböző havidíjak stb. DE ez a 700k HUF elképesztő, még úgy is ha valakinek jó fizuja van és ez neki a nettója, havonta. -
Geth
veterán
válasz
Maelephant #156512 üzenetére
Mondjuk van benne egy rtx 4070 ti, az önmagában 380-400k boltból újonnan.
Tudom, tudom, az alján volt a tétel teljes neve... -
movax
őstag
válasz
Maelephant #153162 üzenetére
Bocsánat, Disk Genius, nem Magic, benéztem. Azért használtam ezt, mert a MiniTool ingyenes verizójában nem tudtam beállítani a particiót windows recovery-re (a reagentc nem látta), a Disk Geniusban pedig van rá opció.
-
movax
őstag
válasz
Maelephant #153155 üzenetére
A recovery a C és a D partíció között helyekezdik el. Amit töröltem, az meg a D után, a legvégén. Nem tudom, miért volt kettő. Mini Tool Partition Wizard-dal töröltem a másodikat, meg átmérteteztem a többit, de ekkor nem látta a rendszer a megmaradt recoveryt recovery-ként, ezért a DiskMagic nevű eszközzel azt csináltam belőle, ezután minden rendben volt.
-
sajby
senior tag
válasz
Maelephant #153155 üzenetére
Nem olyan rettenet az, de hogy nem a sima felhasználóknak készült, az is biztos
-
kezo0
addikt
válasz
Maelephant #153103 üzenetére
Nekem ugyanúgy feldobja a hibaüzenetet, semmi változás.
-
King Unique
titán
válasz
Maelephant #153095 üzenetére
Igen, a microsoftos leírás is emiatt nem véletlenül a törlést + újbóli létrehozást taglalja.
-
Geth
veterán
válasz
Maelephant #152697 üzenetére
És mi a helyzet akkor (kapaszkodjatok), ha mindkét lehetőségnek megvan a maga szerepe?
Az újratelepítést jellemzően nem sokan szeretik. Részben azért sem, mert (tapasztalat
) sokaknál a "belakott" rendszer lényegében egy kiépült kuplerájt jelent, amit valóban nehéz nulláról reprodukálni, klónozással viszont pikkpakk kész.
Btw, az újratelepítésnél az OS-t nem tartalmazó storage-eket nem kell ledarálni, a Steam kattintásra be tudja húzni az azon lévő tartalmakat. Minek a fejsze ugye, ha szikével is megoldhatóNálam pl. több példa van a klónozásmentes működésre: minden fontos adat külön szerveren/felhőben, hálózatról bootolva gombnyomásra megy a scriptelt újratelepítés, az eredmény az újratelepítés előtti állapot, csak mindenből friss verzióval. Volt valami gubanc az előző iterációval? Nem probléma, az új rendszer tiszta lappal indult (hiszen új).
(Bár erősen fejlesztőknek, de provisioning irányban is fejleszt az MS, lásd Dev Home és winget configure.)
Mindenkinek jó ez a módszer? Nyilvánvalóan nem, évekkel ezelőtt sok felkészülést igényelt részemről is.Az adott szálban szerintem teljesen valid lehetőség egyelőre az újratelepítés is (ahogy King Unique is említette), mivel az aktuális rendszer állapota lényegében ismeretlen.
-
King Unique
titán
válasz
Maelephant #152136 üzenetére
A linkelt cikk értelmében max. esetleg a Windows 10 aktivált állapota szűnhet meg és lehet szükség Windows 10 termékkulcs vásárlására az aktiváláshoz, ellenben maga a Windows 10 alapvető működése nyilván nem szűnik meg, sőt az korlátozott testreszabási lehetőségekkel aktiválás nélkül is működik (bővebben).
-
Doky586
félisten
válasz
Maelephant #149549 üzenetére
OK, pdf esetére megtaláltam, de egy .png fileből készített aláírt .asice fileban ugyan 7zip-el meg tudom nyitni mind az aláírt png-t, mind ezt a meghatalmazó.pdf filet, de mi az ami bizonyítja hogy a kettő összetartozik? Milyen program mondja meg a .asice filera hogy hiteles..? Ez nincs benne a linkedben.
-
icp1970
senior tag
válasz
Maelephant #145353 üzenetére
Köszi az infot.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest