Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csikosdapro
tag
Sziasztok!
Hogyan indítok csökkentett módot win10-ben? Ahogy a supporton meg hasonló helyeken írják, úgy nem megy... Shift gomb, nyomvatartva, újraindítás és nekem csak egyet ajánl fel, azt, hogy kikapcsoljam... nincs folytatás, hibaelhárítás, bármi...
-
csikosdapro
tag
válasz King Unique #72355 üzenetére
nem oldja meg az sem, és igen, nincs más opció... tegnap raktam fel a rendszert, életemben először, eddig 7 volt, eddig nem volt parám vele, de ez necc, hogy nem tudom csökkentett módba kapcsolni...
-
csikosdapro
tag
válasz King Unique #72355 üzenetére
parancssoros bcdedittel megoldottam, a powershellnél rendszergazdaként nem működött, simán sem, de a cmd futtatása rendszergazdaként, ott végre működött
köszönöm a segítséget
-
csikosdapro
tag
Sziasztok!
Egy régi ASUS X54C laptopra mit érdemes? Win 10 vagy maradjak a 7-nél? Most Win7 van rajta egy x64 ultimate, de mivel csak 2gb ram-ja van, eléggé belassul, főleg ha le van frissítve... vagy elég lenne rá egy 32bites?
-
csikosdapro
tag
Sziasztok!
Win 10-et és a partíción levő cuccokat szeretném backupolni, hogy egy másik ssd-re tegyem ,megoldható e? Az egyik ssd 128gb, a másik 250es... Ha igen, akkor melyik programot ajánlanátok?
Előre is köszönöm!
-
csikosdapro
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy m2 ssd-re tettem a windows-t, de az efi rendszerpartíciót egy másikra pakolta, most cseréltem volna azt és nélküle nem indul a win, hogyan tudom áthelyezni mondjuk ugyanarra, ahol a windows van, az ssd-re.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
csikosdapro
tag
válasz King Unique #152383 üzenetére
Köszönöm, már néztem ezt, de nem mertem, sikerült
-
csikosdapro
tag
Sziasztok!
Adott egy Win10 x64, játszani akarok egy régi játékkal (Spec Ops The Line) és feldobálja a (xinput1_3.dll, d3dcompiler_42.dll, d3dx9_42.dll, d3dx10_42.dll) problémát és nem indul.
A játék felajánlja a directx installt, meg a c++ redistributable-t, de a directx-et nem engedi telepíteni, a microsoft oldaláról leszedett dxwebsetup.exe-re advpack.dll hibát dob, nem tudom mi lehet a problem, a windows naprakész, de a régit nem akarja :'(
Hátha valakinek lenne rá megoldása, köszönöm! -
csikosdapro
tag
DXError.log
--------------------
[02/03/24 09:46:24] module: dxupdate(Mar 30 2011), file: dxupdate.cpp, line: 2409, function: RunProcess
Failed API: CreateProcess()
Error: (193) - %1: nem Win32 alkalmazás.
--------------------
[02/03/24 09:46:24] module: dxupdate(Mar 30 2011), file: dxupdate.cpp, line: 3426, function: InstallEXE
RunProcess() failed.
--------------------
[02/03/24 09:46:24] module: dxupdate(Mar 30 2011), file: dxupdate.cpp, line: 5829, function: DirectXUpdateInstallPlugIn
InstallEXE() failed.
--------------------
[02/03/24 09:46:24] module: dsetup32(Mar 30 2011), file: dxupdate.cpp, line: 280, function: CSetup::InstallPlugIn
DirectXUpdateInstallPlugIn() failed.
--------------------
[02/03/24 09:46:24] module: dsetup32(Mar 30 2011), file: setup.cpp, line: 1727, function: CSetup::SetupForDirectX
InstallPlugIn() failed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest