- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gali199qd
tag
válasz
King Unique #153558 üzenetére
Most már sikerült, de az ütő megállt bennem. Eltávolítottam minden engedéllyel rendelkező felhasználót - utána már a meghajtót sem engedte megnyitni. - ezután hozzáadtam a rendszergazdák és a hitelesített felhasználókat, na innentől már nem kellett 1-ével mappánként átállítani az engedélyeket. Most már minden okés benne szabadon tudom használni.
-
Gali199qd
tag
válasz
King Unique #153556 üzenetére
ezt nem engedte minden mappára/almappára ezért csinálom 1-ével
-
Gali199qd
tag
válasz
King Unique #153554 üzenetére
Köszönöm
Kaptam segítséget hozzá és ugyanazokat a folyamatokat kell megcsinálni mint amikről te is linkeltél
csak sok lesz a kattintgatás 200-300 mappánál, de legközelebb okosabb leszek
Muszáj volt már egy újra telepítés mert bizonytalanul működött. -
Gali199qd
tag
válasz
tordaitibi #153546 üzenetére
Köszönöm
-
Gali199qd
tag
válasz
tordaitibi #153543 üzenetére
A hibernálás allatt mit értesz? Egy új SSD-re került új Win10 rendszer, a gyors indítást munka után meglesem a biosban ha ott kell még a checkdisket is. Köszönöm az ötleteket.
-
Gali199qd
tag
válasz
King Unique #153539 üzenetére
Ne haragudj meg, de ez nem sikerült. Az instrukciókat megcsinaltam, de nem változott semmi.
Néhány kép a problémáról.:Ha még a biztonsági lapot használom és beállítom az engedélyeket/jogosultságokat ugyanúgy nemtudom megnyitni .
-
Gali199qd
tag
Sziasztok!
Friss win10 telepítést csináltam a mai napon egy új SSD-re. Minden rendben ment, de a HDD-n tárolt adatokat/képek/filmek/fájlokat nem engedi megnyitni mert nincs hozzáférésem vagy megtagadja vagy nem én vagyok a tulajdonosa. Az előző win10-es SSD az már le lett takarítva.
Már X féle beállítást , jogosultságot, tulajdonjogot beállítottam a rendszergazdai fiókban, de ezek után sem engedi megnyitni.
Van erre valami megoldás ? -
Gali199qd
tag
Sziasztok !
Laptopról nem enged be a WIN10 , online microsoft fiók jelszó váltással sem .
A laptopról sem tudom visszaállítani a gépet alaphelyzetbe mert fiók jelszót kér és elfelejtettem.
Valakinek valami ötlete? -
Gali199qd
tag
válasz
King Unique #115497 üzenetére
Más böngésző sem akarta ( Vivaldi, Edge) nincs licensz kulcsom még
beszerzés alatt .
kb 15perc alatt újra telepítettem a sima WIN10 PRO-t ezzel már megy minden . -
Gali199qd
tag
Sziasztok!
Feltelepítettem a WIN10 PRO N rendszert. Az a gondom, hogy Opera böngészőt használok és nem akarja az Indavideókat lejátszani. Flash Playert is telepítettem már, de semmi változás nem történt .
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest