- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
-
-
válasz
t72killer #23408 üzenetére
Egy Razer egér, van driver, fel is raktam(más kérdés, hogy WU frissíti is a saját elgondolására szerintem), de tök mindegy kb, mert a touchpad is ugyan ilyen sz@r.. Már egy napom elment a driverekkel való játszadozással egyszer, de semmire nem mentem vele.
Tudom, hogy nem kéne lehagyni, de ha felteszem akkor meg a hw épségét veszélyeztetem vele, mert kb 5 perc után vágnám falhoz olyan idegesítő..Döglött Róka:
Thx, megnézem, csak közben már nincs nálam a gép, majd este ha hazaértem. -
törölt tag
válasz
t72killer #23358 üzenetére
Nálam az űrlapadatokat sem jegyzi meg, noha be van kapcsolva (kikapcsolt állapotban is próbáltam, hátha). De a lassúsága is feltűnt, IE11 csak úgy pattog hozzá képest. Egyszerűen használhatatlan jelenleg az egész böngésző. Remélem, WP10-nél ugyanúgy lesz IE is, különben ez így nagyon gáz lesz. Hacsak addig nem történik valami csoda, és szedik ráncba.
-
Воланд
titán
válasz
t72killer #23339 üzenetére
"Pontosan.
Semmit nem tudnak tiltani, amit magadtól nem tilthatnál pl a házirendben, viszont ők is "hallgatóznak".
"ez mar akkor sem volt igaz, amikor legeloszor irtad. azota nem valtozott a helyzet.
-
zoo8800
veterán
válasz
t72killer #23207 üzenetére
Oké, megnézem a registry felől is.
Csak hogy meglegyen a topikban is:If you’d like to do this yourself, the exact setting you’ll need to change is under HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\WindowsUpdate\AU — you’ll need to create the last few keys there. Create a DWORD value named “AUOptions” under the AU key and give it one of the following values:
00000002 (Notify for download and notify for install)
00000003 (Auto download and notify for install)
00000004 (Auto download and schedule the install)
-
-
Воланд
titán
válasz
t72killer #22948 üzenetére
tenyleg nem veletlen, hogy nincs benne az ltsb-ben. az ltsb lenyege az, hogy a biztonsagi frissiteseken kivul mas frissitest nem kap meg, nem jonnek hozza uj funkciok folyamatosan, nem kell annyi tesztelest vegezni, mint egy current branch eseteben. es mivel az edge-hez folyamatosan erkezni fognak uj funkciok, igy az nincs benne ebben a verzioban....
-
worxland
addikt
válasz
t72killer #22948 üzenetére
Tehát ha van egy vacak, alap alkalmazás, meg egy jó, fullos, akkor azt használod, amelyik rosszabb.
Mivel itt mindenki pont azt mondja, hogy az MS cuccok nem végzik el megfelelően a feladatot."M$ a szoftvereit amúgy is frissítgeti," - hűha, azért ezt már a legtöbb rendes alkalmazás is meg tudja tenni (nekem otthon képes rá a vírusirtó, a fájlcserélő, a videokártya programcsomagja, némelyik játék, a könyvolvasóhoz használt konverter, hogy csak azokat soroljam, ami eszembe jutott hirtelen).
-
karldergroße
senior tag
válasz
t72killer #22934 üzenetére
Nem értem, minek ez a folytonos nyüsszögés a MS fos szoftvereivel kapcsolatban: az edge, a naptár és a posta is úgy szar ahogy van, egyszerűen nem kell használni őlet. Van elég másik böngésző, e-mail-alkalmazás és naptár is.
Szégyen, hogy az MS ilyen alkalmazásokat képes csak kiadni. -
Jammalan
tag
válasz
t72killer #22876 üzenetére
Igen, én is erre jutottam tegnap kutakodás közben, hogy ez az egy utasítás hiányzik, de eltérő tapasztalatokat olvastam a neten, volt akinek e8400al ment a dolog az pedig csak órajelben tér el. Gondoltam megkérdem hátha én nézek be valamit, főleg mivel ezer éves notebookokon meg 1 magos p4eken is megy.
Akkor marad a win7 inkább, mint hogy 32 bites rendszert rakjak.
-
LeslieG Jr.
őstag
válasz
t72killer #22854 üzenetére
Azt nekem is kiszürkítette ezzel nincs is gondom. Sőt mint mondtam a Vezérlőpult->Security... részbe be is teszi le OK-zva a 360 Total Security-t. Csak a bejelkezésnél kidob egy ablakot hogy mivel le van állítva a Windows Defender ezért kapcsoljam vissza mert nem leszek védve. És ezt az ablakat egyenlőre nem tudom eltüntetni hogy ne jöjön fel. Igaz egy Close gombal kilövöm de mindek zargat mikor fent van az általam választott védelem.
Gondolom az lehet hogy még nem kompatibilis minden védelmi szoftver és ezért így reagál a Windows10 a külső védelmi szoftverekre.
-
-
raidx
őstag
válasz
t72killer #22624 üzenetére
Mivel az MS ISO letöltője "MediaCreationTool" felkínálja az N-est is választásként, biztos telepíthető. A kulcs kérdés. Annó valamiért, lehet figyelmetlen voltam N-es verzióval frissítettem a hetest majd latöltöttem a pro normált, telepítettem és ugyan úgy aktiválódott.
-
Partyface007
őstag
válasz
t72killer #22624 üzenetére
próbáld ki virtuális gépen az a legtutibb :-)
win 10 editions link
"1 “N” and “KN” editions of Windows 10 Home and Windows 10 Pro are also available and include the same functionality as the standard editions, except that they do not include certain media related technologies (Windows Media Player, Camera, Music, Movies & TV) and does not include the Skype app."
-
mzso
veterán
válasz
t72killer #22552 üzenetére
Egyik sem hibás. Amikor kipróbáltam a inkább az integrált hangkkártyával akkor is szar volt, meg akkor is amikor a tuner nem volt csatlakoztatva. Az updater meg frissített pár dolgot, sata/chipset vagy ilyenek. (Bár nem segített)
Szerintem csak a windows 10 egy fos. Valamit elbasztak ami miatt már nem működik jól a konfigomon. -
mzso
veterán
válasz
t72killer #22509 üzenetére
Nos, mivel már nem tudok mást kitalálni...
Amit tudtam azt frissítettem kézzel.
Amióta frissítettem nagy a latency. Úgyhogy a hang pattog a hang. És a tuner kártya is ki-kihagy ami mocskosul idegesítő. -
Воланд
titán
válasz
t72killer #21938 üzenetére
*sohaj*
a linkelt program letoltesehez nem kell semmilyen adatot megadni, igy a ceg sem tud toled mit begyujteni....
igen, tevedsz. ertelmezni kellene a szoveget. lathatoan nem a win10 "kemkedese" itt a fo problema, hanem az, hogy egyesek keptelenek ertelmezni az adatvedelmi iranyelveket.
-
Bali27
addikt
válasz
t72killer #21774 üzenetére
Tudod hogy a frissítések mit tartalmaznak?
Továbbá elég sok kérdőjel és majdnem hogy botrány volt a szerződésben benne foglaltakból Igaz ennek egy részét a média gerjesztette, de nem zörög a haraszt ugye.
Tudjuk mit akarnak.. Pénzt.. Ezt ingyen megkapja szinte mindenki.. Egyik bevételük lesz majd ha x éven belül az alaplapok bexarnak, lecserélik őket stb... De az csak az egyik... Nem hiszem hogy a windows storeból akkorát tudnak majd kaszálni.. De akkor mi a következő? Lehet az adatokat majd megvehetik??? Nem biztos, de amikor már bőr alá ültett azonosítókról is beszélnek meg ugye a Nemzetközi helyzet fokozódik, a technika előretörésének köszönhetően egyre több megfékezendő ember, bűnöző, terrorista stb lesz.,...
Nem tartanám ördögtől való gondolatnak ha már most készülnek a jövőre. Igaz ezt kis lépésekben tudják csak, de a nem tudod mit raksz fel csak jó nekedtől indulhat az egész. -
Popes
őstag
válasz
t72killer #21709 üzenetére
Nálam leállt rendesen és nem indult újra, viszont hiába volt letiltva minden ami felébreszthette volna mégis csinált valamit ami leszívta az aksit. Alvást sem használok mert még a fedél lecsukásra is kikapcsolást állítottam be. Ja, két 100%-os aksim van és így ki tudtam zárni az akku hibát is.
Viszont amit érdekesnek találtam az az hogy néha a routeren villog a wifi kapcsolatot jelző led. úgy hogy nincs is eszköz ami kapcsolódna.(tv-n is le van tiltva a wifi)
Ha legközelebb is csinálná majd alaposan megnézem a naplófájlokat hogy onnan kiderül-e valami, -
Popes
őstag
válasz
t72killer #21579 üzenetére
Nekem is csinált ilyet kétszer is hogy a majdnem full aksit egy éjszaka alatt kikapcsolva lenullázta, de kb két hete nem volt ilyen. Nálam lehet hogy valamelyik frissítés oldotta meg, de eddig számomra nem derült ki megnyugtatóan hogy mi is volt valójában.(de itt is volt másnak is ilyen gondja)
-
törölt tag
válasz
t72killer #21317 üzenetére
A korábbi rendszereknél (Vista, Windows 7) például a SP1 csomagok eltérő méreténél is látható volt a különbség. Mármint a WU-ről lejövő verziók eltérő méreténél. Kinek mennyire volt előtte naprakész a rendszere, milyen egyéb opcionális frissítések voltak fent, amik egyébként az SP csomag részei voltak.
Viszont a foltozó keddek általában valami támasszal rendelkeztek, hogy az ember mégis kalkulálhasson, hogy mekkora adatmennyiséget kell letölteni (pl mobilnetesek).
Azóta beváltották az ígéretet, hogy a foltozó kedd szépen elszürkül, mert bármelyik napon és folyamatosan érkezhetnek a frissítések - korábban ugye csak rendkívüli esetben volt ilyen -, az egyetlen fix, az a mindennap este 19:00 óra után, magyar idő szerint - kivétel az évszakos időátállásra, amikor egy hónapig 18:00-ra módosul a dolog -, de egyébként az új koncepció tetszik, mert nem várnak vele 1 hónapot ha kész van, ugyanakkor már láttunk rá példát, hogy nem mindig sül el jól a dolog. Ezért kell True Image HD képet készíteni
-
vg
addikt
válasz
t72killer #21141 üzenetére
Most, hogy letiltottam a driver installálásához használt könyvtárat így nem tudja feltenni, de feltételezem a háttérben folyamatosan próbálkozik. Vagyis majd meglátjuk pár nap mulva mi lesz. Ez nem tetszik nekem egyedül ebben a Win10-ben. Nekem NEM kell a szar Control Panel a Radeon kártyámhoz, de felteszi. Nem kell a 1004 verziós driver a 1003 verzió helyett, de felteszi.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
t72killer #20957 üzenetére
Errol az indexeles kilovese mantrarol szokjatok mar le
Nem az egesz gepedet indexeli csak a search-hoz kell es bizonyos folderekre van beallitva...
@Bali27 : Felesleges a power iso ha csak iso-kat akarsz kezelni, win8 ota nativan kezeli az iso verziot.
-
-
NyuszyCaster
senior tag
-
raidx
őstag
válasz
t72killer #20830 üzenetére
Nem az újról van szó!
Valaki írta korábban, hogy letöltötte a Win 7 számológépét és irdatlan mennyiségű egyebet is telepített. Sajnos, az ingyenes programok manapság rengeteg nem kívánatos dolgot is telepítenek. Néha még akkor is, ha telepítés előtt kiveszed a pipát a szemetek elől. Nemrég szomszéd hozta a gyereke laposát, hogy nézzem már meg mert szerinte vírusos. A fiú állította, hogy az nem lehet mert minden progit először kipróbál SandBoxiba. Maga az ominózus program ott nem volt hajlandó települni, de a vírusok és kéretlen alkalmazások kikerülve a homokozót szépen települtek a C: meghajtóra. -
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bluetooth hangszórók
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bestbuy játékok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tesla topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest