-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
raidx
őstag
válasz
Gh00st #24756 üzenetére
Kösz de egy ismételt lemezkép visszaállítás után rendbe lett minden. Települt az ominózus frissítés és a betűk is normálisak. Annyi külömbség volt a két visszaállítás között, hogy az előzőt Win alól indítottam most meg telepítőről. Bér mind kettő ugyan azt a mentést használta de valami bezavart az elsőnél. Már készültem egy tiszta telepítésre, de megúsztam.
-
Gh00st
aktív tag
válasz
Gh00st #24559 üzenetére
Összegző frissítés x64-alapú Windows 10 rendszerekhez
(KB3093266) - Hiba: 0x80004005Ha valaki esetleg ilyen hibába futna bele...megoldást a reddit fórumán találtam:
Stop the Windows Update service (net stop wuauserv in an elevated command prompt)
Go to %systemroot%\SoftwareDistribution\Download and delete everything in this folder
Delete %systemroot%\SoftwareDistribution\DataStore\Logs\edb.log (Warning: this WILL clear your Windows Update log. Doesn't break anything though)
Start the Windows Update service again (net start wuauserv in an elevated command prompt)
Hope this will help some of you out there! -
-
old-dog
aktív tag
válasz
Gh00st #20779 üzenetére
Már nem tudom hol láttam csak lementettem a szöveget.
A Microsoft kiadott egy ügyes kis hibaelhárítót (wushowhide.diagcab), amivel kilehet iktatni a frissítéseket. Ha saját illesztőprogramot szeretnél használni, muszáj lesz ezzel elrejteni a frissítéseket, mivel a fenti beállítás csak az újonnan felismert eszközökre vonatkozik.
Ahhoz, hogy felrakhasd a saját illesztőprogramodat, először az eszközkelőben kell eltávolítani a korábbi veziót, úgy hogy a “Törölje az illesztőprogramot” opció is aktív legyen. Ezután ha szükséges, lehet futtatni a Microsoft segédprogramját, és gyorsan el kell vele rejteni a kérdéses frissítést. Ha mindent jól csináltál, akkor legközelebb már, a saját illesztőprogramod érintetlenül marad telepítés után, és nem fogja többé magától frissíteni a Windows 10. Reméljük, sikerült kicsit elviselhetőbbé tenni a frissítés folyamatát.
-
-
Воланд
titán
válasz
Gh00st #15990 üzenetére
"An important word there is “could.” Windows establishes a “commit limit” based on your available physical memory and page file size(s). When a section of virtual memory is marked as “commit” – Windows counts it against that commit limit regardless of whether it’s actually being used. The idea is that Windows is promising, or “committing,” to providing a place to store data at these addresses. For example, an application can call VirtualAlloc with MEM_COMMIT for 4MB but only actually write 2MB of data to it. This will likely result in 2MB of physical memory being used. The other 2MB will never use any physical memory unless the process reads from or writes to it. It is still charged against the commit limit, because Windows has made a guarantee that the application can write to that space if it wants. Note that Windows has not promised 4MB of physical memory, however. So when the process writes there, it may use physical memory or it may use the page file.
This is a great example of why disabling your page file is a bad idea. If you don’t have one, Windows will be forced to back all commits with physical memory, even committed pages which are never used!" [link]
-
Nordekk
tag
Nekem is megnőtt a cpu/gpu fogyasztás és hőfok, de pl. a GTA 5 Win 10-en nálam sokkalta stabilabban fut mint 7-en.
Egyébként ti hagyjátok ,hogy magától töltse le a drivereket, vagy manuálisan rakjátok fel? Néztem és Nvidiából a legújabbat rakta fel, de a PhysX-et kihagyta, bár nem tudom mennyire szükséges.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest