- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Cs1csó #85932 üzenetére
Van PenDrive-n 1803 -as Win 10 -m (erről telepítettem)
Winben az eszközt csatlakoztattam, megnyílt az intéző / drive és semmi kép (fehérség) "megfagyott" (ez sok mindennel van így mostanság) csak tudnám ez mitől van... alap dolgokra használom/használtam a gépet csak..Gépház/frissítés és biztonság/helyreállítás rész alatt a "gép alaphelyzetbe állítása" (amivel indítsam?)
MD
L -
copass
veterán
válasz
Cs1csó #85823 üzenetére
otthoni felhasználóknál nagyrészt még mindíg warezolt az oprendszer és a programok is, ezért állnak át gyorsabban.
munkahelyeken már problémásabb. a használt programok, eszközök. ezeket le kell tesztelni, gyártóknak drivereket írni hozzá,stb. de hosszútávon kifejezetten megéri windows10-re váltani munkahelyen, mert ugye most már nem lesz más. -
Dikri
aktív tag
válasz
Cs1csó #85802 üzenetére
Köszi!
Ez izgalmas. Tehát ha jól értem kivették a munkacsoportot teljesen. IP alapján egyébként valóban megtalálom a gépeket. Viszont nem értem akkor mi értelme a hálozat felderítésnek? Illetve a nyilvános hálozat az izolálja a gépeket, tehát IP alapján sem érem el? Vagy ha nem akkor gyakorlatilag két azonos profil lett?
-
Devil Smile
őstag
válasz
Cs1csó #85743 üzenetére
igen sigoruan ejfelkor regebben is elofordult de akkoriban nem erdekelt annyira aztan kb 2 evig nem is jatszottam (gyerek, haz felujitas stb) es most neha neha leulok jatszani mikor elcsendesedik a haz aztan ujra ez van.. gondoltam most mar utana kerdezek.. Semmit nem dob fel v indit el csak ledob talcara.. Alt+tab es mar megy is tovabb.. csak zavaro..foleg egy FPS jateknal..Valami reszletes leirast kerhetek miket kene kikapcsolni v atallitani stb stb
-
vlevi
nagyúr
válasz
Cs1csó #85735 üzenetére
Én inkább arra akartam reagálni, hogy az a kijelentés, hogy félévente újra kell telepíteni a Windowst, az eléggé erős túlzás.
"és szinte biztos, hogy utána jó lesz a rendszer"
Igen, van, ez az eset, amikor a rendszer már annyira széjjel van gányolva, hogy jobb nulláról újrakezdeni, de ezek a dolgok nagyrészt nem egy Windows update miatt mennek tönkre, hanem szép lassan az évek alatt.
Kivéve, ha a delikvens újra feltelepíti ugyanazokat a programokat, és szerteszét gányolja a registry-t újra, mert akkor ugyanott van, mint a telepítés előtt
De a lényeg a lényeg, Win10 alatt semmit sem lehet kijelenteni, hogy így-vagy-úgy biztosan működni fog. Van, aki, ha összecsinálja magát, akkor sem tudja nulláról normálisan felrakni a rendszert, mert valami nyűgje mindíg van, és persze a másik véglet, amikor éveken keresztül normálisan megy a rendszer. És az is lehet, hogy nem megy az normálisan, csak éppen a felhasználója nem használja a gépének azt a részét, amitől magába dőlne a win10.Gepesz66
"Ha MCT-vel készítem el a telepító pendrive-t, akkor ott nem kell ilyennel foglalkozni?"
Én azthiszem, csak egyszer próbáltam a rufus-os telepítőt. Működött, de nem volt szükségem az extra funkcióira, így, inkább az MCT-vel írom ki a telepítő pendrive-t. MCT-vel pl. olyan telepítő készítését is felkínálja, ahol a 8GB-s pendrive-on egyszerre van a rajta a 32, 64 bites telepítés is. Egyre ritkább a 32 bites rendszert igénylő gép, de néha még lehet találkozni ilyennel, ezért jól jöhet, ha nem kell külön pendrive-al foglalkozni.
Ha viszont olyan géped van, ami tud UEFI-ről bootolni, akkor igazából az is elég, ha egy normál módon FAT32-re formázott pendrive-ra kimásolod a win10 ISO tartalmát. -
Cickánykoma
tag
válasz
Cs1csó #85674 üzenetére
Most is be volt fagyasztva a frissítés, ment is a rendszer vele szeptember kezdete óta, de ma jelentkeztek a problémák megint (ez most egy 1607-es LTSB-s telepítés volt), mivel gondolom letelt a halasztás, és újra lerántotta problémás aug frissítéseket...
Meg írtam is, többször újra volt telepítve azóta, és mindig visszajött ez a probléma, amint befrissült az aug pakkal. Esetleg valami más tipp a "telepítsd újrán" kívül?
-
kmarci25
veterán
válasz
Cs1csó #85616 üzenetére
Köszönöm!
Még egyelőre a telepítés előtt állok, de akkor úgy fogom feltenni, hogy a telepítés során létrehozok egy MS fiókot is, és ahhoz hozzákapcsolom. Ez egy teljesen új gép lesz, és nagyon remélem, hogy hosszú évekig nem lesz szükség alaplapcserére. Azért kérdeztem mégis, mert akkor ezzel a módszerrel (MS fiók) csere esetén nem ér (remélhetőleg) meglepetés.
-
core i7
addikt
válasz
Cs1csó #85603 üzenetére
Igen én is emiatt vettem meg. Na meg elvileg ha alaplapot cserélek mivel ez eredeti dobozos akkor nem kell microsoft fiokhoz se kötni. Na meg jó az ha megvan eredetibe Home nál pedig nem is kell jobb
igaz borsos az ára 49k
Annyi ,hogy képen nem látszik de kis esztétikai nyomodás minimális van a dobozon az asztal illusztráciojánál a windows logo háttér alatt ,hogy én csináltam-e vagy gyárilag keletkezett azt nem tudom
-
-
Syl
nagyúr
válasz
Cs1csó #85401 üzenetére
Természetesen egy fiókos.
Nekem nincs szükségem többre. Most egy 2TB WD Red pörög benne jó két éve, de kb félig van. Sorozatok, filmek jönnek, megnézzük (tesóm kamionozik, laptopon viszi magával a filmeket), delete. Ha nagy ritkán van olyan film, amit "félre akarok rakni", arra van usb dokkolóm, lementem arra.
Az asztali gépemben csak egy 250-es ssd van, a laptopban meg 128 giga. És bőven elférek mindegyiken. Szóval az ilyen 2 meg 4, 8 lemezes cuccok számomra értelmetlen dolgok.(#85408) legelek
És mi az?
Segíti a kezdőket a win10 topikban
-
intuicio
aktív tag
válasz
Cs1csó #85319 üzenetére
Nagyon köszi a gyors választ, és a segítséget!
Tehát az első módot amit ajánlottál, azzal kezdtük, hogy kiszedtük a pipát az energiatakarékos üzemmódból, de ez nem segített rajta.
Megnéztem a másik "n" csatlakozási dolgot, és nálam ez van...
ésHa jól látom, akkor már csak a iobit driver booster segíthet...
-
Cr00py
senior tag
válasz
Cs1csó #85222 üzenetére
Igen, elméletben minden telepítés sikeres. Emiatt nem dob error-t. Viszont némely funkciók nem úgy működhetnek, mint a "támogatott" verziókban. Igen, a kezelőfelület hiánya is a hw id-ből fakad. Vannak olyan verziók, amik nem támogatott id-n ilyet produkálnak ( hiába a teljes pack-ot tölti le az ember, és friss telepítést végez, nem csak frissít ) - Egyébként ha a hw id-t bemásolod a google-be, akkor kidobja, a legutolsó elérhető támogatott verziót + 1-2 oldalon szerepelnek is a verziók mellett az id-k.
Nálam is volt olyan pl, hogy az eq nem működött, hiába állítottam bármit, illetve a DTS / DD sem minden esetben ment, szal van mikor lutri.
Itt megy a folyamatos diskurzus, illetve a jelenleg elérhető legfrissebb verzió is kb azonnal megtalálható. Vannak akik 1-2 fájlt átírnak, és már működik a "nem támogatott " id-n is.. de én ennyire nem mentem bele.
-
abdulka1
őstag
válasz
Cs1csó #85210 üzenetére
Érdekes a dolog, mert ha nincs csatlakoztatva a HDMI kábellel a gép, és a tv akkor működik a hangerő szabályozás.
Utólagosan kaptam infót, hogy volt egy Realtek frissítés ami fel volt függesztve, illetve ma reggel mikor próbálta telepíteni azt az üzenetet kapta, hogy a frissítés visszavonásra került.Egyébként kerestem, de nem találtam meg az áruházban, illetve más forrásból sem tudtam letölteni a telepítőt, ezért egyenlőre nem piszkálom, inkább megvárom a frissítés újbóli kiadását.
-
Kékes525
félisten
válasz
Cs1csó #85169 üzenetére
Itt elavult driverek vannak. Ha drivereket keresünk inkább itt kell:
2. Fernando's Win-RAID Forum (Storage Drivers - BIOS Modding)
-
Sztlaci
aktív tag
válasz
Cs1csó #85146 üzenetére
Ezeken természetesen túl vagyok.
A win8-as boot után sincs semmi usb-s eszköz.!!!
Ez a szar hardveresen tönkre vágta az alaplapomat.
A win frissítést egérrel kértem, hogy frissítse és induljon újra. Pont akkor hardveresen minden usb port beszart.
A lottó ötösnek kisebb az esélye mint annak, hogy a portok maguktól szálltak el, és nem a win frissítés nyírta ki az alaplapomat.
Valaki fentebb írta, hogy a Winfos = Windows, hát nem a fos még egy gyenge jelző is rá.
Most baxakodhatok új alaplappal, és talán át tudom vinni, ha szerencsém van a megvásárolt wint.
Az asztali gépet nyírta ki, most laptopról írok.A frissítésig nem volt semmi baja a gépnek.
Ötlet, mit lehet ilyenkor tenni a hajtépésen kívül?PS2-esegér működik, viszont ilyen billentyűzetem nincs.
A boot lemez gondolom, nem veszi figyelembe a telepített win drivereit.
Akkor hardveresen vágta tönkre a gépemet.
KÖSZÖNÖM MIKROFOS! -
törölt tag
válasz
Cs1csó #85115 üzenetére
Köszönöm a segítséget, sikerült. Bár először nem úsztam már meg, feltelepítette a nagy frissítést (a kártyaolvasó kapásból nem is működött), aztán visszaállítottam, ebben a programban meg beállítottam, amit kellett.
Már csak az nem jó, hogy a magyar nyelvű windows ellenére a Posta és Naptár teljesen angol, az Áruház meg félig angol, félig magyar.
-
galaxys80
veterán
válasz
Cs1csó #85106 üzenetére
250 gb a mérete. A legelején formáztam a partíciót, majd továbbra kattintva elindul a telepítés. Végigfut az egész, újraindul, majd eszközök előkészítése is 100%. Aztán felkészülés szöveg a végtelenségig.
Vagy töröljek telepítés előtt minden partíciót és bízzam a telepítőre?
Nem az MS-től van. -
Kékes525
félisten
válasz
Cs1csó #85063 üzenetére
+ (#85065) vlevi "Én még a Norton Commanderen nevelkedtem" +1 Én is.
A legjobb Norton Commander klón a Far Manager, [kép]
(#85066) csicso82
"de nekem az túl kék,"
átlehet színezni. [kép] Tudom ronda, de csak a példa kedvéért gyorsan csináltam.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Cs1csó #85058 üzenetére
Egyébként én a TC-t azért szeretem, mert pl ha 2 windows is van a gépen, akkor a sima intéző a másik win mappáinak megnyitásánál minden egyes alkalommal fél órát makog, míg a tc-nek indításkor megadtam a jogot, és vígan gyorsan lépked (ilyenkor már nem szarozik a jogosultságokkal).
Ha tudnám rendszergazdaként indítani az intézőt is, már nem lenne telepítve a tc (ritkán használom).Másik kedvencem apám, aki csak tc-vel tud bármit is csinálni.
-
ArthurShelby
addikt
-
vlevi
nagyúr
válasz
Cs1csó #84992 üzenetére
A Windows10 örökre szól.
Legalábbis ez a marketing rizsa, hogy a Win10 az utolsó, és ezentúl csak frissítik.
Egyébként ez pont látszik is, hogy nem emiatt kell RETAIL, mert a Win10 megjelent 2015-ben, vagyis most járna le az általad említett 3 év, azonban még mindíg a win10-t fejlesztik, bővítik, most ősszel jön ki a redstone5, és már készül a 6. nagy frissítés.
Ráadásul, mivel a win10-re ingyen lehett frissíteni a win7-ről is, akkor már arról van szó, hogy én egy 9 éve megvásárolt szoftver licenszkulcsával használom a gépet.
A Retail ezért nem azt jelenti, amit te írtál. Hanem azt, hogy az nem kötődik az adott számítógéphez , a telepített windows bármikor átvihető másik gépre. Ellenben az OEM csak arra a gépre telepíthető, amire megvetted.
Engem egyelőre nem érint ez az OEM dolog, mert az Ivy Bridge-s gépem még bírja a kiképzést (2012-es kiadás). -
dani0904
tag
válasz
Cs1csó #84907 üzenetére
Igen, a legfrissebb 1803-mas verzió az ms-ről, igen, az egyéni beállításoknál töröltem az ssd-t és a hdd-t, de az ssd-t két külön darabban a láttam, a kisebb pár megabájtos darabot meghagytam azt nem formatáltam, csak a másik részét, és arra raktam az új windowst. Magamtól egyelőre semmilyen drivert nem telepítettem, csökkentett módban felraktam egy chrome-ot.
-
Cr00py
senior tag
válasz
Cs1csó #84607 üzenetére
Én linkeltem tegnap is, szal elképzelhető.
Azt sajnos nem tudom, hogy mely funkciók tartoznak kizárólag a teljes verzióhoz, mivel az ingyenes részét a programnak sosem próbáltam.
Épp ezért említettem, hogy biztosan vannak hasonló, kimondottan erre a célra való alkalmazások, de nekem csak ezzel van tapasztalatom.
-
törölt tag
válasz
Cs1csó #84522 üzenetére
Ez az, ha valakinek nem elég a beépített megoldás akkor F.lux vagy SunsetScreen.
-
válasz
Cs1csó #84481 üzenetére
Bocsanat, a Winamprol arva szot sem irtam, en speciel eletembe nem hasznaltam, sose tetszett. Ettol meg lehet jo.
1By1 amit en hasznalok.Nezzunk pl. Nero burning. A hoskorban mindent tudott ami irassal kapcsolatos, volt vagy 7mega meretu de ebbe egy mediaplayer es egy cd borito tervezo is benne volt. Aztan mivel kovetni kellett a divatot, lett 700 mega. Minek? Mar majdnem wordot is olvas, kavet foz, vibribe elemet cserel stb. Minek? Irjon lemezt es ne legyen atlathatalan bughalmaz. Ugyanez mindenre igaz, Skype volt 6 mega, most telepitve fel giga. Akkor cset, eloszo, fajlkuldes, most ugyanerre hasznalnam de kukaztam mert undorito lett. Viber detto, az elejen kicsi gyors hasznalhato, jelenleg mammutra hizlalt, majdnem 300mega telepitve. Minek, mit tud, minek 3 hetente updatelni, mi a rosseb valtozik 3 hetente benne?
Menjenek a francba. -
svgyula
addikt
válasz
Cs1csó #84368 üzenetére
Szia! Igen lett gond az utolsó frissítés óta a win defender igen agresszíven foglalja a processzort! Én is csak pislogtam, hogy mi lett aztán a feladatkezelőben figyelten. Amikor elindítom a böngészőt azonnal felugrik a CPU használata a defendernél 30-50% közé
A böngésző meg mint a jó gyerek csak vár és vár az egyszerű google.hu oldalra is! Azért egy i5-ös procinál ez már jelent valamit. De ugyanez van a laposnál is újabb konfig szintén i5 és szintén felmegy a használat. Minden új oldal betöltésekor eljátszotta ugyanezt. Amíg jött a klikk és kikapcsoltam..................... Majd ha kijavítják a fogyasztást visszakapcsolom. Valószínűleg elbaltázták a max hardver használati beállítást.Tehát senki ne lepődjön meg ha a böngésző ilyen lassan tölt be. Nálam ez kb 3 hete van. Most levettem a prioritást minimumra majd meglátjuk mit produkál. Ja semmilyen vírus nincs a gépen ezen kívül minden megy pikk-pakk.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Cs1csó #84250 üzenetére
A drivereket először a winre hagytam de aztán elkezdtem feltenni chipset, hang drivereket is a vga mellett. Az ethernetet és a wifi modult hagytam windows-oson mert működött.
Gyárilag így adták, most lett vásárolva, DOS-os rendszerrel lett vásárolva (tehát gyakorlatilag OS nélkül).
-
Dromi
tag
válasz
Cs1csó #84250 üzenetére
Szia! Múltkor azt mondtad, hogy jelentkezzek ha lesz valami. Kb 2 hete újratettem a Win10-t a legújabb verziót, nem tettem fel semmit csak a VGA-hangkártya-egér -ssd szoftverét, a többit hagytam, hogy a Win csinálja. Csak a ccleanert tettem fel semmi mást. Erre kb egy hete, belépéskor az egér működik a billentyű meg nem csak ha leállítom vagy újraindítom a gépet, de nem indul azonnal újra, mert 5-6 mp-ig beakad, ezt nem tudom, máshogy leírni. Útána már be tudom írni a jelszót. USB-ről való másolás 27mb/sec a 90 helyett. Ilyen próblémák fordulnak még elő, hogy beteszek valamit a torrentba, van seed és a qbittorent kiírja, hogy a kapcsolat hibás, vagy valami ilyesmi, amikor nem hibás, most cserélték ki a modemet, és 250MB/sec helyett mostmár 500MB/sec van tehát a duplája és nem tudom kihasználni..Most jöhetnek a tippek, hogy akkor mi van? Alaplap összes driverét fel kéne tenni, és ha nincs változás, akkor? Infot Kösz.
-
törölt tag
válasz
Cs1csó #84199 üzenetére
"6. ezt letiltottam de nem tiszta hogy mire gondol mely appokhoz töltene le és mit"
Azt jelenti eszközeidhez letölti a programokat, nem kell a gyártó honlapjára elmenned. Pl. nálam telepítéskor a Windows látja az egerem akkor már magától szedi és indítja a Logitech Options programot és a HP nyomtató-scanner appot az áruházból.
-
válasz
Cs1csó #84186 üzenetére
Nehogy megharagudj,de szerinted ez válasz..?
Miért nem lehet elfogadni ha valaki, bizonyára nyomós okkal, megkérdi hogy hogyan lehet kikapcsolni az upgradet, Te pedig a válasz helyett gyakorlatilag lebaszod, kifejted a Te véleményedet a témáról, Linuxot ajánlasz neki. Ha nem tudod a választ, ne írj semmit, ha tudod írd meg, de ne degradáld le az illetőt.A Linux ebben a témában pont rossz ajánlás mert abban ha tök egyszerűen kikapcsolod a frissítéseket akkor az be is tartja, nagyon sokan őskövület disztrókkal és programokkal nyomulnak Linux vonalon. Kijött a 19.0 Tara, és képzeld én még mindig a 18.3-at használom. És összedőlt a világ..?
Valamint a környezetemben lévő összes Wines pc frissítget, updatel de 2 darab le van fagyasztva egy régebbi buildon mert bootolásnál kékhalálokat produkálnak frissítés után. Akkor dobjam ki a 2 pc-t mert nem 1803 kompatibilis...? Mielőtt jön a következő ajánlat, miszerint öreg vasak, vegyél újat, vegyél ssd-t stb, közlöm hogy mindkettő win10 kompatibilis, 2 évesek sincsenek és ssd van bennük.
És ami az én véleményem, mivel a Microsoft (persze okkal, mert nem fognak a gyártók egy ezer éves vashoz új drivereket írni) minden egyes új builddal csökkenti a régi vasak támogatottságát, nagyon sokan nem új pc-t vesznek hanem leragadnak az utolsó működő verzión.
Tudod milyen vasakkal nyomulnak még ma is emberek? El se tudod képzelni. Tegnapelőtt erőszakoltam fel egy egy minimal windows hetet egy olyan laptopra amin büszkén díszeleg a Vista felirat. Hány éves lehet..? És a tulaj elzárkózott a legalább 2 giga ramra bővítéstől is, ingyen adtam neki egy kallódó ramot, valamint ezeréves 5400-as hdd kerreg benne. Egy ilyenen Te idegorvos segítsége nélkül átélnél egy w10 build upgradet? És mielőtt tanácsolod hogy vegyen újabb laptopot, nem, nem fog venni.Bocs az offért és bocs ha valakit megbántottam csak arra akartam célozni ha valaki valamit kér, kérdez akkor ne elvezessük hanem arra válaszoljunk.
-
pataslogeza
aktív tag
válasz
Cs1csó #84186 üzenetére
A build upgrade nem megy.
Szerintem félre értettél, vagy én fogalmaztam félre érthetően.
Win10 van az összes gépemen és a családban is én raktam win10-et minden gépre amint lehetett, szóval nincs bajom az új dolgokkal. A gond az, hogy mivel tudom, hogy sikertelen lesz a funkció frissítés, ezért nem akarom hogy minden nap kinlódjon vele a gép és le akarom tiltani a frissítést, de nem lehet mert 24 órán belül visszakapcsolja. Nem azt csinálja amit mondok neki, hanem amit ő akar, önálló életet él. Nekem ez nagyon ellenszenves. Nem én vagyok a gépért, hanem a gép van értem és csinálja azt amire én utasítom. -
-
-
idegen lény
addikt
válasz
Cs1csó #84090 üzenetére
Dehogy, eddig azt se tudtam, hogy mik azok. Csak arra reagáltam, hogy egy torrentoldalról szedte le a Windows 10-et, amit "aktivált". Ez talán nem gáz?
(#84091) Core2duo6600 válasza idegen lény (#84089) üzenetére Nekem ilyet csak akkor csinál, ha valamit ott akar megnyitni egy program vagy a Windows.
-
idegen lény
addikt
válasz
Cs1csó #84075 üzenetére
Ezt nem értem, és azt sem, hogy jön ide a Windows 7?
(#84087) Norbi887 válasza csicso82 (#84085) üzenetére Miért akarná a Microsoft, hogy olvasgasd a súgóját? Nem hiszem, hogy ennek bármi köze lenne a Microsofthoz. Netán az van beállítva kezdőoldalnak? Nálunk miért nem csinál ilyeneket? Legális Windows 10-ed van, ugye?
-
Norbi887
aktív tag
válasz
Cs1csó #84085 üzenetére
Tuti hogy nem virus okozza a dolgot, lehetetlen, mivel szinte alig használom a gépet, és nagyon tudatosan minden alkalommal.
Nem hiszem hogy GTA V közbe virusos lett a gépem vagy ilyesmi
Csak azt tudnám hogy miért erőltet minden faszságot a microsoft ennyire. Ha elakarom olvasni azt a szaros oldalt, akkor majd én megkeresem, nem kell a képembe dugni. Win10 rulez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged