- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
kmarci25 #105179 üzenetére
Ha a gyári factory reset nem megy, akkor ott a gépházban az alaphelyzetbe állítás egyéb lehetősége, valamint a klasszikus újratelepítés külön telepítési adathordozóról (pl. pendrive) bootolva. Erről pont nemrég volt szó.
Ahogyan arról szintén, hogy ha egyszer már telepítve és aktiválva lett azon a gépen a Windows 10, meg eleve ott az UEFI BIOS-ban az OEM kulcs, akkor egy újratelepítésnél eleve nem kell a termékkulcs újbóli megadásával foglalkozni. Bővebben: [link], [link]. -
törölt tag
válasz
kmarci25 #86483 üzenetére
Nekem a garázsban pihen egy ősöreg PC, abban van CD ROM, illetve akad itthon egy használaton kívüli DVD/CD lejátszó. A kocsiban sincs már CD, a PC-im pedig már évek óta úgy épültek, hogy nem is terveztem beléjük ilyesmit.
Így múlik el a világ dicsősége... Koromnál fogva én végigéltem a CD felbukkanását, hódítását és bukását is.
-
Cs1csó
titán
válasz
kmarci25 #85614 üzenetére
Olvasnivalót majd valaki linkel de a lényeg:
- csinálj egy MS fiókot a gépedhez - használd azzal de legalább egyszer legyen aktiválva- aztán ha jön az új gép akkor telepíted ugyanazt a verziót - home esetén home-ot - majd belépsz MS fiókkal aztán jön az a rész amit nem tudok pontosan: ha nem aktiválja akkor meg kell keresni a TROUBBLESHOOTER-T és elindítani és az aktivációs problémát választva értelemszerűen végigviszed, hogy ez ugyanaz a gép stb.
Remélem lesznek okosabbak akik pontos leírást adnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest