- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devil Smile
őstag
válasz
Devil Smile #85769 üzenetére
Fejlemeny!
Sajnos hiaba frissitettem a HD sentinelt, tovabbra is kidob...
ha nem alszom el akkor ma leszedem a HD sentinelt, kiprobalom ugy... -
Geth
veterán
válasz
Devil Smile #85759 üzenetére
Még egy tipp gugliból: esetleg (elavult) HDSentinel van fent?
-
Geth
veterán
válasz
Devil Smile #85759 üzenetére
Mondjuk ez várható volt, mert nem írtad, hogy lett volna notification akár kint, akár az action centerben, nem tudom ez az ötlet honnan jött
Eseménynapló, procmon (hátha valami olvas filet/registryt, mielőtt tálcáz), de konkrét dolog nem jut eszembe...
első google találat ha jól olvasom adware volt, amit 1-2 ilyen progi sem talált, aztán valamivel csak leszedte
Esetleg schtasks /query ?? -
Cs1csó
titán
válasz
Devil Smile #85744 üzenetére
Az első amit M@no is említ:
Itt állíts be valami olyan időpontot amikor tuti nem játszol, sajnos az alapbeállítás nagyon rossz hiszen ez egy OTTHONI rendszer - legalábbis ez egy HOME verzióból van - ugyanis az otthoni géphasználat inkább kora reggelre és estére tehető egy átlagnak tekintett 8-tól 4-ig-es munkarend esetén, hazér az ember stb. 6-8 óra körül leül a gép elé.
Nekem még a fókuszsegéd van kikapcsolva, ahogy hallom ezzel is inkább gond van csak:
De én mivel egy UWP-s appot sem használok se az EDGE-et se a beépített számológépet - helyette a speedcrunch-ot - ezért nekem a gépházban szinte MINDEN checkbox OFF állásba van tolva pl.:
Egyet hagytam meg:
Ez is elsősorbana Qbittorrent miatt hasznos mikor valami lejön akkor már buborék figyelmeztető ami csak akkor tűnik el ha megmozgatom az egeret már nincs hanem jobb oldalt alul fog megjelenni egy értesítés - és egy rövid kvázi buborék figyelmeztető ami el is tűnik - hang kíséretében. Jobban örülnék a régebbi buborék megoldásnak de már az itt nincs sajnos.
-
M@no
tag
válasz
Devil Smile #85744 üzenetére
Nem lehet, hogy Aktív időszak van beállítva és akkor jár le és amiatt csinálja? Csak egy tipp.
-
Cs1csó
titán
válasz
Devil Smile #85742 üzenetére
Csak szigorúan éjfélkor van ez? Szerintem ez még belefér, nemrég volt valami panasz itt a fókuszsegédre, megjegyzem ami nem szükséges azt mindet érdemes kikapcsolni a GÉPHÁZBAN: adatküldés , alkalmazás hozzáférés, játékmód-ot is kikapcsoltam stb. ami nem kell az ne legyen aktív. Amúgy a windos update is lehet,csinálj ütemezést hogy mondjuk minden nap reggel 8 és délután 2 között keressen és telepítsen csak frissítéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Horizon Forbidden West
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest