- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #145352 üzenetére
-
Ace Ventura
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #145392 üzenetére
Nem gondoltam volna, de a driver booster megoldotta a hangproblémát.
Az érintés nem működik továbbra sem, hiába állítottam be a táblagép módot. Azon a driver booster sem segített, nem talált drivert hozzá.
Igazából már a hang is egy nagy előrelépés! Köszönöm! -
Ace Ventura
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #145384 üzenetére
Első alkalommal ezt próbáltam. Nem sikerült vele semmit kezdeni. Nem talált drivert.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #145352 üzenetére
Ekkora fail-t...
Én még ennyire nem is néztem át a nyomtatót, azt gondoltam az USB kábel integrálva van a nyomtatóba (forrasztva vagy úgy bekötve, hogy jobban szét kellene szedni). A videón mutatott módon felnyitottam és nem volt a nyomtatóba bedugva az USB kábel USB B vége... Tuti, hogy szállítás közben húzódhatott ki, ahogy vittem meghúzhattam a kábelt mert a kábelcsatornájából is ki volt húzódva.Ezt most csak gyorsan ebédszünetben néztem meg, este rádugom a gépre és megnézem felismeri-e a windows mert ennek ellenére nem akarom elkiabálni azt, hogy fogja-e telepíteni a drivert...
Köszönöm a türelmeteket és a tanácsokat!
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #145340 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
1: Az USB kábel jó, az ismerősnél is arra volt kötve, csak nála Win7 volt az oprendszer. Láttam is működés közben.
2: A nyomtató fedele le volt/van csukva. Ez a "rejtett" usb / lan csatlakozó nem tudom mit jelent.
3: Nincs ilyen, hogy dedikált egér/bill port. Csak azt mondtam azokban a portokban is próbáltam, ahol például a billentyűzetem és egerem volt, jelezvén működik az alaplapi port is egészen biztosan.4: na ezt nem tudom megtenni. Egyrészt amit küldtem linket ott az áll, hogy nincs letölthető driver a nyomtatóhoz, mert a windows 10 automatikusan telepíti azt. Nincs a gyártó oldalán letölthető driver win 10-hez.
Ezt a képet amit küldtél, idáig nem tudok eljutni egyszerűen. Nem hoz fel nekem ilyen nyomtatólistát.
Ez itt malmozik egy darabig majd üres képernyővel csak a cancel gomb él.
-
tylerddd
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #145101 üzenetére
Néztem neten, de nem találtam, gondoltam hátha itt valaki. Édesanyám kapott munkára a KSH-tól egy érintőkijelzős Lenovo-t. Totál le van korlátozva a gép, nem lehet a startot megnyitni, jobb klikkelni, nincs lomtár stb. (korábban a tabletek is ilyenek voltak). Volt egy kikapcsoló ikon kipakolva, ami eltűnt. Ezt megszokta, ezt akartam volna visszapakolni, de semmi. De pl. a mappa létrehozás működött kombinációval, gondoltam hátha. Most megmutattam neki az Alt+F4-et, amire előjön a kikapcsolási lehetőség. Az on/off gomb alvóba teszi, amit viszont hanyagolnánk, ha táskába teszi.
-
kymco
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #144269 üzenetére
Köszönöm a segítségét!
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #144090 üzenetére
A gparted-et mindjárt kipróbálom.
Amúgy a windows 10-nek is mindenképp kell ez a secure boot és a tpm? TPM 1.2 van, de ezeket direkt letiltottam.... -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #144086 üzenetére
-
válasz
Fire/SOUL/CD #143954 üzenetére
Ú, de köszönöm!
-
sandró60
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #142963 üzenetére
Hiába távolítom el akkor is visszajön.
Azt miről ismerem fel,hogy a nyomtatóhoz melyik program tartozik?
Azt felismerem aminél a konkrét név van,de van más is ami nem engedi.
Utána olvasva a W-teljesen fel kell "túrni" -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #142936 üzenetére
Köszönöm szépen, siker.
-
kekedi
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #142912 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!
Próbáltam korábban, de megcsináltam még egyszer. Sajnos nem működik.
Akkor ez így marad. Még egyszer köszönöm! -
válasz
Fire/SOUL/CD #142808 üzenetére
Több hasonló gépre tettem win10-et (sajnos pont tegnap is) és mivel így megvan a dc sokkal “gördülékenyebb” win, még a 64 bites is, mint a 2gb és x86 kombó. Igen csodát nem kell várni ezektől, de ha nincs más akkor ez a leghatékonyabb kombó (2x2), akkor is ha én is cserélném azonnal az ilyen hardvert.
-
jokeph
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #142808 üzenetére
Ettől függetlenül bedobnám azt a +2 GB ramot, nem baj ha az x86-os OS nem használja ki maximálisan.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #142351 üzenetére
Köszönöm!
-
Csupingo
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #142351 üzenetére
Köszi! Ez jól jött nekem is. Így van a win 7-ben is.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #142295 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ!
Mindazon lépések amiket mutattál, már megvoltak hasztalan.
Nálam kettő érdekesség van:
1. Az XBOXgamepass alkalmazásban az age of empires 4 mindenképpen német nyelvű.(eredetelig az xboxapp is az volt, de letöröltem, átállítottam a nyelvet, újratelepítettem, ott megoldotta onnantól a játékok szépen angol nyelvűek lettek)
A warhammer 3 konkrétan nem tartalmaz szöveget a gombokon, a leírásokban a játékban (mintha hiányoznának a nyelvi fájlok)
2. Bejelentkező képernyőn németül van a dátum, de kijelentkezésnél "sign out" fogad...
Kínomban frissítettem win11-re de az sem segített.A Gép egy HP omen 2019 német gép, de nem az első gépem, ilyen gondom sohasem volt
-
István2000
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #142256 üzenetére
Köszönöm mindannyiatoknak a segítő válaszokat! A régi gép alján levő kód segített! Amikor telepítettem fel a windows erre a gépre akkor nem fogadta el ezt, ezért a kulcs nélküli telepítést voltam kénytelen választani, de most elfogadta! Köszönöm!
-
icp1970
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #141925 üzenetére
Köszi.Sikerült megoldani.
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #141798 üzenetére
Koszi, igy mar boldogulni fogok!
-
zetecR
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #141676 üzenetére
Első körben megfordítottam a dolgot; egyik, a lakásban lévő, szintén WIn 10 Pro-s gépre rádugtam az MS billentyűzetet és tökélesen műkdik az ö billentyű.
-
Moleman
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #141657 üzenetére
A szűz után tuti nincs gebasz, már háromszor telepítettem fel, az mindig szépen bebootolt.
-
Moleman
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #141648 üzenetére
A secure boot és a TPM ki volt kapcsolva, leklónoztam újra mindent, és megcsináltam a lépéseket, jónak is tűnt:
De a végeredmény sajnos nem változott, annyi különbség van, hogy a 225-ös hibakód helyett most 001 vagy INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE stopcode jön.
Van még remény, vagy jól sejtem, hogy a szűz verzióval kell továbbmennem?
Azért nem fűlik hozzá a fogam, mert a programok mellett rengeteg mod is van rajta, amitől inkább a win7 GUI-ra hasonlít, nekem így sokkal használhatóbb. Viszont 4 éve csináltam mindenféle registry entry-vel, nem hiszem, hogy újra sikerülne.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #141648 üzenetére
Nagyon köszönöm a linket, a linken és az abban linkelt eléréseken mindenre kiterjedő válaszokat kaptam sok kérdésemre.
-
Moleman
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #141637 üzenetére
Megpróbáltam minden további lehetséges variációt bevetni, CSM disabled, Macrium8 winPE pendrive, eredeti C: partíciómérettel klónoztam, ugyanaz az eredmény.
Most egy unortodox, valószínűleg unprofesszionális módszer jutott eszembe, felteszek újra egy szűz, működő win10-et, kinyerem belőle a winload.efi-t (sőt, csinálok egy komplett backupot, hogy minden fájl meglegyen), újra klónozok, és felülírom a működő fájllal. Hátha.
-
Moleman
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #141632 üzenetére
-
Beni2360
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #141442 üzenetére
Na meg is vagyok vele.
BIOS-verzió/-dátum Insyde Corp. V2.02, 2019. 01. 03.
Még egyszer hálás köszönet.
Most indítom újfent a frissítést aztán majd meglátjuk.
És mindhárom az elmaradt is szépen felment majd rendrakas és indult a rendszer. -
Beni2360
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #141442 üzenetére
Hát bele vágok.
A RAM 1 alaplapi fix és amikor vettem ott rakattam bele 1 db 4GB RAM-ot. Ez kb 3.5 éve történt. -
Beni2360
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #141440 üzenetére
Ezt töltöttem le: 1. Microcode update. 2. Update VBIOS for NV_17S_G0(V86.08.2D.00.41)、NV_17S_G2(V8
Ez a letöltött zip: BIOS_Acer_2.02_A_A.zip
Ez a kép fogad hibakeresésnél.
Vissza ált a frissítés előtti állapotra és nem enged állítani a frissítési idő eltolásra arra hivatkozva, hogy addig amíg nincs frissítés nincs lehetőség. a 22 csapdája.
Na most ha jó a letöltött anyag akkor hogyan kell frissíteni? BIOS vagy Win alól? És miképpen még sosem csináltam. Ez jó útmutató lehet?
Köszönöm a segítségedet előre is. -
Beni2360
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #141437 üzenetére
Ezt találtam a gépemre.
De hogy miképpen kellene frissítenem azt nem tudom. -
Beni2360
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #141437 üzenetére
BIOS-verzió/-dátum Insyde Corp. V2.01, 2018. 12. 03.
-
seger
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #141384 üzenetére
2 helyen próbáltam, meg is oldotta! Köszi!
-
válasz
Fire/SOUL/CD #141384 üzenetére
Eltettem, jól jöhet. Köszi.
-
cekkk
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #141339 üzenetére
Szia!
Ebben igazad van, tényleg nyílvánoson van. Köszönöm szépen!
-
StLui
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #141338 üzenetére
Igazad volt köszönöm, a pipa volt a hiba, de magyar nyelvű a win amin futtatom az MTC-t, ennek ellenére, ahogy elinditom az MTC-t, átváltja a billentyűzetem angolra, és ezért is veszi gondolom a gépem alapbeállitásit angolnak. MTC-t természetesen onnan töltöttem le. Gondolom az lehet a gond, hogy ez a gépet újonnan vettem ugyan, itt a fórumról (HP laptop), de az eldó által magyaritva, és ez kavarhat be.
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #141330 üzenetére
-
Tomi_78
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #141281 üzenetére
"f6flpy-x64.zip"
Én meg azt hittem erről, hogy valami floppy-s dolog...
Kislemezmeghajtó 2022-ben...
De azért köszönöm neked is; megpróbálom holnap ezzel a telepítést. Az ugye nem baj, hogy nem a Windows boot pendrivera teszem, hanem egy másikra, és onnan próbálom majd betallózni? -
válasz
Fire/SOUL/CD #141264 üzenetére
-
válasz
Fire/SOUL/CD #141264 üzenetére
-
sz.j
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #140809 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
-
sz.j
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #140807 üzenetére
A segítségeddel sikerült megtalálni a "hibát", bár most már nem tudom, hogy mi a hiba és mi a nem ...
Szóval az asztali gépeken telepítve volt a CDBurnerXP CD/DVD író progija is míg a notin nem, mert ott MÁR nincs optikai meghajtó így a Win 10 újratelepítésénél nem is lett felrakva.
Viszont most, kíváncsiságból felraktam a notira is a CDBurnerXP-t, ahol ehhez társult az ISO fájl, és az ikonja is olyan lett mint a legelső képen Jó-nak jelzett ISO fájl ikonja.Viszont azt írod, hogy:
"Ha valaki telepít egy W10/11-t, akkor ennek pont így kell kinéznie, az ISO-hoz a Windows Intéző van alapértelmezetten hozzárendelve, típusa->Lemezképfájl és az ikonja is az, ami a képen."Akkor most az nem jó és helytelen (amit több mint egy évtizedig használtam), hogy a CDBurnerXP-hez társul az ISO fájl nem a Windows Intézőhöz?
Már bocsi a laikus kérdésért, de a 8-ik X felé közeledve sem árt tisztába lennem vele .... -
sz.j
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #140805 üzenetére
Így néz ki a Társítás megnyitva.
Csak nem a Windows Intéző lenne a gond?
Ha igen akkor mit kellene beállítani és azt hogy? -
rainman85
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #140742 üzenetére
Köszönöm!
Ki fogom próbálni.
-
Piftuka
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #140499 üzenetére
Nos, immár két hétig nem volt BSOD (miután eltávolítottam a programot).
Délelőtt feltelepítettem a letöltött, a honlapjukon elérhető legfrissebb AVAST Premium Security-t...
És az imént Steam játék közben ismét elszállt a gép BSOD-dal.
Egyébként a support-juk végül a második levelemre válaszolt; természetesen a "RAM error, User error, other sofware error" féle corporate bullshit-et nyomatja az indiai agent, amely alapján tudom, hogy el sem olvasta az eredeti ticket-emet (és/vagy nem ért hozzá), abban ugyanis részletesen kifejtettem, hogy leteszteltem mindent és kizártam minden más hibaforrást (és hogy az AVAST eltávolítását követően megszűnt a BSOD, tehát az okozza), mielőtt ticket-et nyitottam feléjük.
Most válaszolok nekik... kérek refund-ot. Hosszasan veszekedni velük nem fogok, az biztos...
-
MostaPista
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #140739 üzenetére
Bocsanatot kerek, most szet vagyok szorodva.
Szoval, idos bacsi boldog, karacsonyi ajandekkent van uj es gyors laptopja, win10 rajta, legnagyobb sirama az, hogy nincs benne mahjongg, csak valami kartyajatek, amit utal.
Valamikor a napokban elhozza nekem a laptopjat par orara, vagy masnapig, hogy a frissiteseket feltegyem es kigyilkoljam az office-t es feltegyek neki libreoffice-t.
Meg persze Mahjonggot, azt meg vadasznom kell.
Illetve most kitalalta, hogyha ingyenes a win11-re atallas, akkor azt is kiprobalna.Amitol nagyon fazok, az az informacio, hogy a laptop bios-aba be van programozva a win10 visszaallitas, es attol tartok, ha a laptopra win11 lesz telepitve, akkor megjegyzi, hogy volt egy upgrade es attol kezdve nem engedi majd a win10-re visszaallast.
Mivel ez olyan szemet laptop, aminel a hdd csere csak teljes szetszedessel oldhato meg, igy hdd csere fel se merul, legalabbis reszemrol nem.
Ennyit tudok, soha nem volt dolgom win10-el, probalok felkeszulni a traumara, hogy egy teljesen ismeretlen rendszert kell par ora alatt naprakessze tennem az ev utolso napjaiban, amikor legszivesebben bejglimergezes miatt pihiznek, de ugy tunik, szegeny mazsolas bejglikre a kiszaradas var.
-
MostaPista
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #140692 üzenetére
win11-et hogyan lehet kiprobalni, hogy ne zavarja a win10-et?
-
DrDobos
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #140712 üzenetére
Köszönöm szépen a segítségeteket!
Ugy kell majd csinalnom, hogy a fent linkelt ISO fajlt pl. Rufussal rateszem egy pendrivera, es ugy huzom ujra?
Majd lecsekkolom persze elotte, hogy digitalis koddal van e regisztralva
Illetve azon kivul, hogy akkor milyen verziot szeretnek (Home/Pro) mas keresztkerdest nem fogok kapni, ami gondot okozhat? Megnezem hatha talalok errol a folyamatrol kulon YT videot..
Teljesen friss gepre huztam mar sok eve egyszer egy Win10et, de az mar reg volt annyira hogy ne emlekezzek teljesen, hogy hogy kell
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #140692 üzenetére
Ezeket próbáltam. Összeakadt minden.. Minden jól volt beállítva mégsem volt jó a nyelv..
Most újraraktam, most sikerült jól beállítani.Azt hol lehet beállítani, hogy boot után egyből az asztalt mutassa, ne kelljen külön a profil képre kattintani?
-
Piftuka
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #140499 üzenetére
Köszi a tippet! Megnézem így is!
"Fingers crossed"...
-
trialboj
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #140568 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséget a chipset driver megoldotta és eltüntette majd az összeset, egy darab maradt Base system device, neten azt írják hogy ehhez az "Onboard Network Driver for Microsoft Windows" kell, de nem találok hivatalosnak tűnő opciót, a cikkben pedig ahol linkelték az intel oldalát, már nem létezik a hivatkozás.
A gép irodai vas itt van a spec lista:
Motherboard: MEG X299 Creation, CPU: i9-7980XE 14nm, 18/36cores, GPU: GeForce RTX 2080Ti 11GB, RAM: SAMSUNG 2400Mhz (6x16GB) Total 96GB ram, Storage: windows: Corsair Force GS 256gb work: SSD Samsung 860 evo m2 1TB x2 Striped, Samsung 970 Evo Plus 2TB m2 Nvme, , PSU: Corsair RM1000x
-
Nem rég raktam újra a wint, eddig nem dobta ezeket a hibákat. Visoznt az igaz hogy semmilyen drivert nem raktam fel külön az alaplap oldaláról. Azt hittem már megugrottuk ezta lépcsőt, és a win10 megoldja egyedül.
Most akkor töltsem le az összes drivert onnan és szépen egyenként installáljak mindent? Vagy legalább ezeket?
Intel Management Engine Driver / Intel Turbo Boost Max Technology / Intel Turbo Boost Max Technology
Nagyon köszönöm a segítséget! -
modflow
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #140547 üzenetére
Más kép esetén is előfordul random...
-
modflow
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #140356 üzenetére
-
válasz
Fire/SOUL/CD #140391 üzenetére
Így van ahogy mondod. De nem látom az ellentmondást.
Nem kell feloldani. Vagy egy usb-s (aktiválatlan) WTG-10Pro val visszatitkosíthatja. -
válasz
Fire/SOUL/CD #140388 üzenetére
Csak egy dolgot tudok megerősíteni: hogy Home alatt van adatlemezen Bitlocker kezelés, azaz írja olvassa.
-
Piftuka
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #140358 üzenetére
Köszönöm, így jártam el!
Most tesztelem a gépet aktívan....
-
Piftuka
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #140355 üzenetére
Igen, én is rögtön arra gondoltam, hogy mi változott tegnaphoz képest. A BSOD első, reggeli megjelenéséig egyedül az "AVAST Premium Security" frissítette saját magát (programverzió szintjén). Gondolod, hogy az okozza?
Most azon tanakodom, hogy egy ilyen 2 éve "belakott" gépen, egy telepített szoftver esetében - ami beírja magát a registry-be -, hogyan tudom ezt minden kétséget kizáró módon megerősíteni, vagy cáfolni...!?
(Azóta ugyebár a fenti guide alapján elvégeztem a Power Managment vonatkozó módosítását, és feltelepítettem a friss alaplapi drivereket, ill. a Win10 kumulatív biztonsági frissítését, ami előzőleg sok kísérlet során sem tudott települni.)
Jó volna megúszni a Win10 reinstallt...
-
modflow
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #140353 üzenetére
Hát nincs más képem, csak *.jpg.
-
Piftuka
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #140348 üzenetére
Köszönöm a tippet!
Lefuttattam, és kidobta, hogy négyszer az "ntoskernel.exe", egyszer az "ndis.sys" okozta a problémát.
Előbbiek esetében háromszor "CUSTOM ERROR"-ra hivatkozik a fentebb említetten túl, utóbbi esetben pedig "ATTEMPTED_SWITCH_FROM_DPC" a hiba.
Hogyan tudom kideríteni ezek alapján, hogy pontosan melyik driver, vagy program okozta a hibát?
-
Varoz
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #139783 üzenetére
Köszi azért. Legalább már van egy program ami látja is.
-
Varoz
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #139778 üzenetére
Ghostedként megvolt a DAC, eltávolítottam, de nem segített és azóta nincs is ott.
Egyéb ötlet?
Közben egy programmal ezt találtam a DAC-ot bedugva.
svgyulaAz ilyen okoskodásokat hanyagoljuk, kösz!
Főleg, hogy el se olvastad amit írtam, pedig direkt leírtam, idézem: "Egyik pillanatról a másikra nem látja a gépem a DAC-omat. Eszközkelezőben sem" -
Varoz
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #139776 üzenetére
Igen és igen minden más tökéletesen megy.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #139724 üzenetére
Igen. Csak az onedrive mappa tartalmát nem engedi. Egyébként jobb gomb tulajdonságoknál látszik, hogy nem írásvédett, üres a kis négyzet.
A rendszer alaphelyzetbe állítása fájlok megtartásával sem tudom, hogy játszik-e, ha nem tudom a jelszókat.Az alap probléma, hogy 7. gen i3-as 4GB-ram és 500GB HDD noti, amin van onedrive, teams, spotify, meg office 365 aszem, és egy hálózati nyomtató,
és bekapcsolás után vagy 3-5 percig 100% a lemez használat.
Az is jó lenne, ha erre lenne valami, de úgy nézem, hogy elvileg minden rendben van, csak tetű lassú az egész. Ha megnyitok nagy nehezen egy 4K 60fps youtube videót, akkor azt viszi, szóval valszeg egyszerűen csak ennyire lassú ez az 500-as 2,5-es WD. Kellene bele egy SSD.Az nem tudom, hogy normális-e, hogy feladatkezelőbe a teams és a spotify ilyen (6) (7) (8) darabba fut egy csoportba, mint pl. a böngészők.
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #139325 üzenetére
omg úgy tűnik a touchpad tiltás segített
köszi!!!
Végre tudok dolgozni / fuck /
Szotyi222: -
--Disztroj--
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #139321 üzenetére
Nos, van bennem félelem, de annál nagyobb púpom már nem lehet, hogy másodpercenként szaggat az egér, bármit csinálok.
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #139316 üzenetére
Updateben simán mehetett fel trutyi, de ezt már nem tudom lekövetni, mindenesetre eszközkezelőben eljártam úgy, ahogy írtad, de az sem segített sajnos.
Azt hiszem eljött az ideje hogy Home-ról Pro verzióra updateljek. Eddig nem éreztem feltétlen szükségét / gépen a home volt előtelepítve /, de hátha ez a váltás kipöcköli a gondot a rendszerből. -
--Disztroj--
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #139305 üzenetére
Igen több verziója is van és amit linkeltél az pont nem az
persze én nem írtam pontos típust.
Egyébként legújabb BIOS van rajta, ami júniusi és eddig tökéletesen jól működött minden.
Nagyjából 1-2 hetes ez a probléma és hang kíséretében válik le az usb és csatolódik vissza.
Ha minden portot lehúzok és csak az egeret hagyom, a probléma ugyanúgy jelen van.
Nekem ez rendszerhibának tűnik inkább, de nem tudom pontosan milyen eszközöket kéne újratelepítenem hozzá. -
Laszlo733
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #139307 üzenetére
Hogy ez nem jutott az eszembe......
köszönöm szépen!
-
atala
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #139115 üzenetére
Köszi a válaszod! Megpróbálom, remélem nem lesz gond.
-
Attila0
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #139109 üzenetére
Igen!
-
válasz
Fire/SOUL/CD #137766 üzenetére
igen,
total commandert használtam a másoláshoz, az lett a tuti megoldás. -
válasz
Fire/SOUL/CD #137742 üzenetére
Hm. Nem tudom értetted e rendesen a kérdést.
Meg kellene kérdeznie hogy én dönthessem el hogy felülírja e a fájlokat egyesével, ehelyett csak felülirás vagy nem másolás ez a két opció van.
Hdd-ről ugyanarra a hdd-re feldobja a szokásos opciót, ami korrekt is.Viszont már a HDDről a teló sd kártyájára másolva más az ablaküzenet, látod?
-
Predator2
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #134473 üzenetére
Helló
A drivert a gépre sikerült felrakni, viszont a wifit "betanítani" ezzel még nem tudom, :( ahhoz kell a gyári program.
-
Visormail
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #134522 üzenetére
Nem kiszedhető az akksi. Eddig minden gépnél ki tudta olvasni és most is látszik a windowsos képen a kulcs végéből, hogy jót olvasott ki.
Doky586 és Pyttawrx szerintem félreértettétek. Nem használta előző cég, új laptop. Tudom máshogy aktiválni, nem probléma.
Csak annyi volt a kérdés, hogy találkoztatok e már ilyennel, hogy be van égetve egy kulcs gyárilag, de az még sem működik.
-
sz.j
nagyúr
válasz
"Az összes HP nyomtatónál/szkennernél így célszerű eljárni, ahol még a "régi típusú" telepítő van"
Na ezt kipróbálom, remélem jól értettem, hogy még az ősrégi HP 2480 többfunkciós nyomtatónál is működik ez a megoldás (ezzel az illesztőprogrammal)?
-
Predator2
addikt
válasz
Köszönöm a válaszokat.
Otthon kipróbálom. -
féldekás
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #133650 üzenetére
-
JeffPortnoy
lelkes újonc
válasz
Fire/SOUL/CD #133838 üzenetére
Na jó, hogy erre nem is gondoltam! Köszönöm!
Most jó, már kezdett az agyamra menni, se zene se más ez miatt... -
petipetya
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #130726 üzenetére
Fire/SOUL/CD és pity-putty köszi a neveteken elérhető posztokat
HP laptoppal rákerestem a problémára, és a hozzászólásotokkal már könnyedén el tudtam indulni a megfelelő irányba.
Nálam az alsó "Intel Rapid Storage Technology Driver" nevezetű drivert kellett letölteni, kicsomagolni a pendrivera, majd az IRST / F6 mappát betallózni, ahol a felső drivert kellett kiválasztani a kettő közül.
Utána már egyből érzékelte az SSD-t a pendriveos Win10 telepítő, és lehetett particionálni. Előtte kíváncsiságból felpattintottam egy Ubuntut a penről, azzal nyilván nem volt ilyen gond - csak hogy lássam, valóban benne van-e az adathordozó a gépben. -
cintula187
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #133659 üzenetére
jscript.dll C:\Windows\System32 mappában megvan.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #133650 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek, megpróbálkozok vele!
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #133134 üzenetére
-
wolfman
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #133042 üzenetére
Ezzel kezdtem, hogy a gpedit.mac-s mozzanatot már megejtettem, sőt ott minden más mosult is kikapcsoltam vagy letiltó modult engedélyeztem. Régóta nem ia volt baj vele, Avastal se, csak mostanság előfordult, hogy ha le akartam tölteni valamit, akkor a windows ugatott be hogy le lett tiltva a letöltés (defender) vagy mikor letöltöttem akkor írta ki, hogy a defender letiltotta az exe futtatását. F..zom, hogy, mikor rég ki van kapcsolva? Csak fut valahogy a háttérben. Ez elég ritka, de akkor idegesítő.
-
Bibby
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #133047 üzenetére
Lenovo duet 3i
Nem hiszem hogy ilyesmi gondja lenne, van rajta Lenovo vantage program, az meg minden frissítést jelez és telepít.
-
Gyb001
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #132672 üzenetére
[Erre] a gombra kattintva jutok be az ms Store-ba.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #132570 üzenetére
Majd megnézem wifin, hátha úgy feldobja.
Köszönöm ! -
Szajo
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #132402 üzenetére
Sikerült. Telepítéskor csak megadtam az akksi alatt lévő kulcsot és elfogadta.
-
koko52
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #132513 üzenetére
Aha, az az.
Most kipróbáltam. A manualba azért megemlíthették volna, hogy a DPI gomb erre is jó.
-
Szajo
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #132402 üzenetére
Okés megírom és köszönöm.
-
Szajo
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #132399 üzenetére
-
Szajo
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #132395 üzenetére
Akkor azt mondjátok, hogy ezt szimplán valaki a crackelt módon aktiválta?
De azt nem értem miért, mikor ott van egy matrica az akksi alatt. -
Szajo
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #132391 üzenetére
-
VinoRosso
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #132245 üzenetére
Nem, csak simán kivettem az eszközkezelőből.
De amúgy miért gondolod, hogy valamelyik beviteli eszközről jön ez az input?
Ha onnét jönne akkor nem kellene mindenhol csinálnia? Ahogy korábban írtam ez csak az operációs rendszer felületein jelentkezik. Ha mondjuk beragadna valamelyik gomb billentyűzeten, akkor ugyanúgy jönnie kellene a böngészőben is, meg a notepadban, vagy játék közben. De ott sose jelentkezik semmiféle beragadt inputra utaló jel. Olyan mintha a magában a Win10-ben szopódott volna be valami. -
válasz
Fire/SOUL/CD #132255 üzenetére
És Doky
"Rábízod a telepítőre..."
Persze, rábíztam eddig is a telepítőre, de előtte az én döntésem, hogy a telepítőben törlöm a partíciókat, formázom, és Next, vagy törlöm a partíciókat és formázás nélkül Next. Azt hittem évek óta, hogy ez tökmindegy, míg nem olvastam a linkelt hozzászólásokat. -
válasz
Fire/SOUL/CD #132249 üzenetére
"manapság nincs értelme ezzel "bajlódni", mert a buger W10 a háttérben akkor is létrehozza utólag, anélkül, hogy szólna"
Tehát gyakorlatilag irreleváns a kérdésem tárgya, és tök mindegy, hogy telepítéskor formázzuk-e a meghajtót, vagy nem?
Nyilván a cél az, és azt kedveli az átlagúzer, hogy a lehető legkevesebb partícióból oldja meg az oprendszer a telepítést, ezért íródott az alapkérdés is. Akkor végül is mi a pontos menete a telepítésnek, ha azt akarjuk, hogy a lehető legkevesebb partíció jöjjön létre?
Ja, közben szerkesztetted. De még így sem tiszta teljesen, úgyhol továbbra is él a kérdésem.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #132246 üzenetére
Mindkét módon, tehát formázva és nem formázva is telepítettem már, de nem tűnt fel, hogy valamelyiknél több partíció jött volna létre. Ez a minimum partíció, nem?
-
VinoRosso
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #132175 üzenetére
Sajnos nem szüntette meg
Most nem a helyi menükben csinálja, hanem a képnézegetőben. Megnyitok egy képet és rögtön végigszalad a mappában lévő összes képen, mintha nyomnám a jobbra nyilat, pedig biztos nem jön ilyen input egyik beviteli eszközről sem, mert sehol máshol nem nem csinálja. Még a start menüben sem.
Nem lehet, hogy benyeltem valami vírust? -
VinoRosso
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #132175 üzenetére
Csak az eszközt távolítsam el vagy a drivert is szedjem le? A billentyűzet BT-n keresztül működik.
-
KISDUCK
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #132095 üzenetére
Nem jött be sajnos.
-
KISDUCK
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #132095 üzenetére
Még november körül raktam fel, de akkor ezt még megpróbálom, köszi a tippet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest