Hirdetés
- Két új Poco érkezett - jönnek Magyarországra is!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyb001
senior tag
Itt most nem a Home/Pro válltás között van a gond, az működik.
Hanem az hogy valamiért windows 10 S mode települ, amiben nem tudok exe fájlokat futtatni. Ebből a módból lehetne a korábban linkelt képen lévő gombbal kilépni, de sajnos nekem nem működik.A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station
-
Gyb001
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #132672 üzenetére
[Erre] a gombra kattintva jutok be az ms Store-ba.
A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station
-
Gyb001
senior tag
válasz Csupingo #132669 üzenetére
Persze, ezeket mind végignéztem.
Mindenhol azt írják hogy a [store] ban kellene váltanom, de nekem ez a lap nem tölt be. Mindig 0x80131500 hibát dob. Internet kapcsolattól/ telepítő forrástól/ verziótól/ updatetől/ ms felhasználótól függetlenül.
Jópár oldalon írják hogy hogyan lehetne elhárítani a hibát, de power shell kellene hozzá, azonban az S módban nem indul el. [link]Fejlesztő vagyok de ennyit még nem szívtam Windows telepítéssel
[ Szerkesztve ]
A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station
-
Gyb001
senior tag
Sziasztok.
Lehet valahogyan S mód nélkül telepíteni a win10-et?Vettem egy új asus TM420 laptopot. Gyárilag win10 Home van rajta, kis google után a EI.cfg-vel megoldottam hogy válaszható legyen telepítéskor a verzió (Nekem a PRO kell).
Most találkoztam először a S móddal, azonban kikapcsolni nem tudom. Amikor megnyitom a Storeban a kikapcsolást akkor 0x80131500 hibát kapok.
kb 7 órája túrom az internetet de nem találok semmit, már próbáltam ncore-os windows-t is telepíteni de ott is ugyanaz mint a mediacreationtool-al készítettnél.
Valaki járt már így?
Google első 5, bing első 2 oldalát átnéztem és kipróbáltam a javaslatokat, írtam az MS-nek. Beszélgettem a virtuális asszisztensükkel, Visszajelzés központban írtam nekik...
Kezdem föladni. Hogy a !+%/=!+=/ lehetne kilépni belőle?[ Szerkesztve ]
-
Gyb001
senior tag
Sziasztok.
Laptop mellé adott win10 kulcs egy gépen többször felhasználható?
Tehát adott a céges laptop, win 10 pro oem matricával + biosban is beírt licenszel.
Ugyanezzel a licenszel ugyanerre a gépre telepíthetek-e egy másik os-t?
Egyik lenne a "Tiszta" rendszer amit nem szemetelek tele, A másik meg amit napi szinten használok fejlesztésre, gányolásra....[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- Reklámblokkolók topikja
- Két új Poco érkezett - jönnek Magyarországra is!
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Villanyszerelés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest