- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pushalias
addikt
válasz
Pacee87 #39609 üzenetére
Tisztázzunk pár dolgot, okés?
Felesleges privátban harminc mondatban leírnod azt a nagyon fontos véleményedet, hogy te annyira póverjúzer vagy, hogy már az óvodában is konstruktor volt a jeled, a mainframe-ek óta vagy sysadmin, a fogad hegyéről beleköpöd crossoverben az RJ-45-be a Cat 5E patchkábelt, és én mekkora barom vagyok. Mert így is, úgy is törlöm, vagyis feleslegesen koptatod a billentyűzetet negyed- vagy félórán keresztül. Ha maradandóbbá szeretnéd tenni, írd a topikba, nem zavar, és nekem nem adsz vele felesleges munkát.
Amiért kivételesen elbíbelődtem azzal, hogy választ is adjak.
Aki érvéként képes leírni a W8.1 kapcsán olyan teljesen érdektelen, és klasszikusan hülyejúzer állítást, hogy "de a cucc ment ikszpével meg winhétttel", az csak akkor írjon olyanokat, hogy szakma, meg hogy haladni a korral, ha azt akarja, hogy furcsán nézzenek rá. Persze ha a szakma valójában a pék vagy a cipész szakmát jelenti, akkor nem szóltam.
-
Bobó_20
aktív tag
válasz
Pacee87 #39622 üzenetére
venti ügyben annyit tudok mondani, hogy univerzális vidkari hűtőt keress, amihez különböző méretű lefogatókat adnak, csak így ugye a bordát is cserélni kell (viszont, ha már zörög a venti valószínűleg nem ártana újrapasztázni a chipet sem). passzív hűtés nem jöhet szóba?
-
pushalias
addikt
válasz
Pacee87 #39609 üzenetére
Tudod, ha legalább nem hangsúlyoztad volna, hogy szakmabeli vagy. Azért ez így, hogy hangsúlyozod, és hozzáteszed, hogy szar a rendszer úgy, ahogy van, mert a te szar hálókártyáddal valami baja van, erősen téged minősít. Hogy nem vennélek fel szakmai munkára, az száz százalék.
-
westlake
félisten
válasz
Pacee87 #39620 üzenetére
Ehh. nForce 4, felejtsd el. Ehhez még hivatalos Windows 7-es driver sincsen. Ne csodálkozz, ha Windows 8 alatt nem működik normálisan. Néhány ezer forintért tudsz venni Intel ethernet kártyát. Ember legyen a talpán, aki talál olyan bordát (ventilátorral), ami kompatibilis lenne. Bontón kívül nincs más ötletem.
-
-
westlake
félisten
válasz
Pacee87 #39609 üzenetére
Nem vagy alantasabb, csak égeted magad.
"Tényleg ekkora egy szemét ez az egész rendszer???"
Lehet, hogy fennáll nálad valamilyen hiba, de az biztos, hogy nem az operációs rendszerből ered. Kicsit küzdeni kellne a probléma elhárításával, nem pedig ócsárolni valamit, amit valójában nem is értesz.#39609: Leírnád a Ethernet típusát?
-
pushalias
addikt
válasz
Pacee87 #39598 üzenetére
"Tényleg ekkora egy szemét ez az egész rendszer???"
Nekem a hangerőszabályzót szokta néha kitenni a képernyő közepére, de mivel nekem csinálja, nyilván mindenki másnak is. Tényleg ekkora egy szemét ez az egész rendszer. De szakmabeliként ezt nyilván tudod. Hiszen olyan profi módon telepíted feketén.
-
Pacee87
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest