- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
F_Zolee #62592 üzenetére
Nod?Az a gond nincs kiinduló pontom mi okozhatja.Érdekes most raktam újra a Winfost baja van,de azelőtt nem volt nem volt klaviatúrám,mert ketté törtem a képernyő billenytyűvel Facéztem.Erre pont az,és pont a nagyító szált el.Rohadjon le a töqe annak akinek köszönhetem ezt az inkompaitiblitást.Windows update,vagy Nod32 ez a kettő ami gyanus.A gép okés minden gyárin harmadik telepítés azóta ugyan az szóval nem velem van a baj valami van itt ami nem kóser
-
kasa85
őstag
Köszi köszi Chrome fordítóval igen az Update,és létre kell hoznom egy lemezt,vagy USB flas drive ot.Sikerült el fogadta az OEM kulcsot köszi
Viszont a probléma nem oldódott meg ment a Képernyő billenytyűzet egy darabig,és a nagyító most már nem megy csak billentyű kombinálcióval érdekes.Nod32 lehet káros kártevőnek néz egy Update fájlt ? A Nod32 tettem fel utána ahogy frissült a funkciók megszűntek hiba lépett fel.Nem gond nem lényeges alkalmazások viszont jó mikor kellene a képernyő bill,viszont bill kombóval a nagyítást meg oldottam,de ikornol b@xik menni roh@djon meg itt valami nagyon nem kerek.Nod32 kéretlen alkalmazásnak nézi,vagy egy Márciusi Update tesz be van valami Windows kárteve eltávolító talán az meg a Nod32 okozza a bugot. -
kasa85
őstag
Sziasztok skacok nagyon kéne egy fontos help.
Nos a következő a problémám.Most telepítettem újra a gépet szűz minden Windows 8.1 OEM update minden.Valamit észre vettem a frissítésben ami lehet hiba.Mostani új frissítéssel a csempés felületen rá megyek a nagyítóra ami 200%ra fel nagyítja a Windows ablakot ezt szoktam használni.Azt történt,hogy van mikor megy,és van mikor nem érdekes.A következő hiba ami megint frissítés ez mind Márciusi hiba forrás.A képernyő billentyűzetet be kapcsolom be jelentkezett állapotban nem jön be.Ki jelentkezem rá megyek,és tádám be jön.
Nos egy kis regény remélem nem lesz bajom belőle.A gyári OEM lemezt 30 ezerért vettem a Hardverkeben.A DVD olvasóm ki nyírta,így egy nem mondjuk ki a nevét,de meg bízható egyén RTM 8.1 DVD változatát szedtem le.Mivel kénytelen voltam,mert hivatalosan ami meg engedett a Microsoft oldalról az nem fogadja el az OEM kulcsokat hanem a nem OEM es kulcsokat.Csak IS EZ fontos csak is olyan linket kérnék ami Microsoftos Windows 8.1 eredeti USB rakható vagy DVD re tök mindegy,és fontos OEM kulcsot elfogadja.Viszont nem hiszem a megbízható forrásból szerzett lemez problémás lenne,mert most Márciusban most érkezett frissítéssel vannak a gondok.A nagyító,és a képernyő billenytyűzet.Érdekes a billentyű kombinálcióval megy csak asztalról,vagy ikonjáról.A képernyő billlenytyűzet csak kijelentkezett állapotban ugrik fel belépett fiókkal nem.Na meg még fokozzam a pánikot a Windows kitalált fel tesz nekem egy Nvidia Adaptert ami 250mb nagyságú.Mondom le tesztelem.Aha a GTX780 vga olyan szépen diszkózott csak néztemVillogott a kép le kellett törölni,és fel tenni a hivatalos Nvidia oldaláról.Ráadásul nem is található a hivatalos Nvidia oldalán az adott adapter VGA driver érdekes.Mindig fel dobja a mocsok ajánlott frissítésnek.Előre is köszönöm a válaszokat teszteljétek friss újra indított géppel amit le írtam amennyiben minden okés hivatalos Szoftvert ami OEM verziót elfogad mivel nem volt biztonsági másolatom,de a kulcsom meg van kéne mivel buhera RTM 8.1 el van most a rendszer el fogadta az OEM kulcsot viszont az MS oldaláról a hivatalos ami USB re is fel megy nem fogadja el fel hívtam a vevőszolgálatot valami vállalati verziórol karattyolt nekem fogadja el az OEM verziót azok amiket meg lehet venne egy évre vagy kettőre hivatalos kulcsok na azokat el fogadja viszont OEM nuku.Hardverkert meg nem kérhetem meg bocs srácok kéne egy másolat mivel be kell szerezniük még egyet fel kell tépni a matricát azt nem tudják eladni meg nem tudom van e védelem a lemezen,de ebbe nem megyek bele van hivatalos akkor köszönöm holnap USB Penre,és mehet a Windows 8.1 vagy marad amennyiben ti is tapasztaljátok az általam vélt hibát.
-
kasa85
őstag
Sziasztok.
Eredeti Windows 8.1 Pro X64em van.A gond a következő.Van időjárás grafikon amin megadhatom hol lakom,és méri az időjárást.A gond vele a következő.Elindítom felugrik egy láthatatlan ablak,és semmi az asztalon megvan nyitva a fül,mert leraktam oda.Ezt követően ott jelzi,hogy nyitva van,de csak az asztalt látom.Valaki segítene letöltetni újra lehet sérült valamelyik frissítéskor,de volt fent vírusírtó amit töröltem azóta csinálja ezt. -
kasa85
őstag
Skacok 8.1 pro x64 memtestje mit tesztel? Mennyivel megbízható mint egy Memtest86? Érdekelne mi az amiket tesztel.
-
kasa85
őstag
Skacok teszteltem a memóriát a windows 8.1 rendszerével, és második neki futásnak azt írta harverhiba lépet fel be jelentkeztem a windowsba, és egy ablak közölte hibás a memóriám.Memtest 5.0.1.0free pass 7 hibátlan.Mivel tud többet mint a memtest, hogy hibát talál.Amúgy windows alatt kis ablakban azt írta memória probléma néha a rendszer inaktívá válhat, vagy ki kapcsolhat.Bioszban minden bevan állítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged