- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz
kecskebégető #39101 üzenetére
Oszt hogy sikerült???
Mert nekem is ez a bajom.
Meg hogy a telómat, fényképezőmet valami USB-PTP módban akarja felismerni...(sima W8 alatt nem volt gond)
Mondjuk én csinálok majd egy reinstallt, de sajna a W8 serial nem jó a 8.1 iso-hoz... Ami mondjuk röhej és szánalom, hiszen nem egy új rendszer, hanem egy verzióváltás, és ebben az esetben elvárható, hogy a legális tulajok is tudjanak egy szép kis telepítőlemezt csinálni. Vagy csak én vagyok ilyen maradi??stewe780 : hát pl ez rendben működik nálam, nekem más bajom van...
-
HAL-9000
tag
válasz
kecskebégető #38984 üzenetére
Már megvolt és szerinte minden oké, de majd pár frissítés után ismét megpróbálom hátha.
-
pushalias
addikt
válasz
kecskebégető #38915 üzenetére
Ezt próbáltad?
-
LLKobe
veterán
válasz
kecskebégető #38662 üzenetére
Baromira nem mindegy egyik sem, de ha ilyen penge vagy akkor felesleges bármit is írnunk.
-
drkbl
őstag
válasz
kecskebégető #38655 üzenetére
-
LLKobe
veterán
válasz
kecskebégető #38655 üzenetére
Update volt vagy clean install? Eredeti rendszer vagy virágbolti?
(#38654) edeleny : NAja, a legacy driverrel másnak is volt már gondja. Próbáld meg leszedni, és a windows update-el leszedetni amit talál. Bár ha csak a róka szarozik akkor gyanús hogy annak van valami nyűgje.
-
pushalias
addikt
válasz
kecskebégető #38320 üzenetére
Látod az a baj, hogy még csak fel sem fogod, mi a baj azzal, amit művelsz. Mondjuk annyira nem érdekel, a te bajod, nem az enyém.
Most ugye már 5 bekezdéses kioktatásban fogsz nem törődni velem.
-
pushalias
addikt
válasz
kecskebégető #38279 üzenetére
Majd ne felejtsd el az ismerőseidnek elmondani a frankót, hogy a 8.1 szar mindenkinek. Fontos, hogy megbízható információkhoz jussanak.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
kecskebégető #38270 üzenetére
Nálam is szóról-szóra ez volt. Vissza is ment a 8 szépen. Jó az nekem.
-
pushalias
addikt
válasz
kecskebégető #38274 üzenetére
Mert aki két-három hasonló hibából „központi error”-ra következtet, az bezzeg egy zseni.
-
King Unique
titán
válasz
Nálam is frissítés nyírta ki skype-ot és vsz nem VHD, hanem lehet központi bénázás az ok, de ami idegesítő, h másoknál minden ok, amit fentebb flsorolt vki 5 db app-ot, kirpóbáltam én is 1.2 db-ot, nálam meg mentek...úgy látszik nagyon hw, driver meg mittomén mire kényes lett ez a 8.1, mert kinél ez nem müxik, másnál meg az, majdnem mint egy OSX, azt se lehet akármilyen gépre felkapatni, de lassan már ezt se...
8-as stabilabb ilyen téren
, ehhez a 8.1-hez is tavasszal jön megint vmi nagy pakk, meg jövőre mondták win 9-et is, ne azt, hanem inkább előtte ezt csinálnák meg normálisan...
-
pushalias
addikt
válasz
Naná, hogy „központi error”, máskülönben nálam hogyan lehetne hibátlan?
-
King Unique
titán
válasz
kecskebégető #38266 üzenetére
Hoppá, nálad is
Nekem külön VHD bootba van fent és uez van pl. skype appnál, szakik azt mondták vsz VHD miatt, de ha nálam rendes partíción is csinálja, akkor más lesz a gond...nálam akkor hülyült meg, amikor a frissen telepített rendszerre ráengedtem a frissítéseket, addig meg jó volt minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Metal topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged