Hirdetés
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 10x-es zoomkamerát visz a Realme Barcelonába ultravalónak
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dergander
addikt
válasz
westcoastog #10198 üzenetére
A hitel B hitel C hitel folyószámlahitel van bőségesen lehet falatozni....nameg végszóra a provident
-
Alister71
nagyúr
válasz
westcoastog #10195 üzenetére
Igen. Ami jelenleg elérhető, Enterprise vagy Pro, jónak tűnik, és egy parancssor segítségével aktiválni is lehet. 2013.02.02-ig lehet vele használni. Vagyis amíg megveszed a boltba a saját verziódat, addig tökéletes, és nyugodtan tesztelgetheted, hogy kellesz-e majd neked, vagy sem.
-
westcoastog
veterán
Na, nem voltam itthon egy pár napot, most akkor ami "kiszivárgott" az egy szutyok verzió volt, most meg ha jól látom kijött a rendes? Változott valami?
-
Krissz5435
aktív tag
-
mdraco
őstag
-
[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
Jó lenne megkérdezni egy moderátort, hogy meddig mehetünk el most ebben a témában. Nehogy szép nagy bannokkal záródjanak ezek az aktiválós dolgok.
Azt elkerülném. -
fatal`
titán
válasz
#19617792 #10188 üzenetére
Mi lenne?
Gondolom MUI (nyelvi) csomag
(#10187) Tibi86: Pron is működik parancssorból.
(#10185) ng0ofy: Egyedül Officeból használok magyart, bár ott a függvények nevein hangosan szoktam néha röhögni. Viszont nem tudok minden szakszót az excelben meg a wordben magyarul, bár nem tartana sokáig megtanulni, meg keveset is használom, gondoltam már rá, hogy abból is angolt kéne használni aztán valamiért mégis mindig maradtam a magyarnál.
[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
Nálam is angol, cégnél is, jó ez így. Nincs elbuherálva.
-
dergander
addikt
válasz
Victoryus94 #10178 üzenetére
elég hamar sikerül aktiválni ahoz képest hogy még meg se jelent a windows 8
-
vlevi
nagyúr
Nem, asszem az all apps-ban benne van. De most nem vagyok a céges gép előtt, úgyhogy erre nem mernék megesküdni. De akkor is "nemértem". És a többi metro appot miért nem rakta ki? A másik profil is offline volt, nem live id-s, mégis kirakta az összes ismerős metro appot (mail, képek, időjárás, skydrive, ... ) A domaines profilra meg semmit.
-
iosman
csendes tag
válasz
Victoryus94 #10174 üzenetére
Win8_Pro_ENUS_x64 sikerült nálam
-
Atom_Anti
senior tag
válasz
Victoryus94 #10154 üzenetére
Ne már..., boldog voltam az Enterprise-val, de ha ilyen nagy a különbség akkor megéri kicserélni a Pro-ra, de akkor inkább már a Core-ra.
A Core és Pro-ban sincsen idegesitő felugró aktivációs ablak? Mert az enterprise csak watermarkkal hivja fel figyelmem, ami nem zavaró... -
bon
őstag
Nálam ilyen nem fordult elő doim felhasználóval, igaz nekem a live id-m mindent szinkronizál és össze is kapcsoltam a domain profilommal. amúgy meg a jobb gomb a metro felületen all appz menüpont is teljesen üres? Ha igen irány az intéző és lehet a program könyvtárakból parancsikont csinálni a programoknak.
-
t72killer
titán
-
vlevi
nagyúr
Aztatetvesmindenit, hogy megszopatott ma a win8!
Melóhelyen virtual gépre fel van rakva a RiP. Visual studio, office 2013, Oracle kliens, satobbi.
De ma jött a felismerés, hogy nincs beléptetve a domainbe. Nosza, léptessük be, aztán jelentkezzünk be a domaines userrel. szamítottam rá, hogy ez egy új user, es uj profil, de erre a látványra, ami elém tárult, erre nem...
a starton volt 3 ( három ) csempe. a desktop, az ie, es vegul a store. semmi más. sehol egy nyamvad outlook, vagy excel, vagy visual studio, semmi.
ilyenkor honnan a halál f....ból szedjem elő azt, ami hiányzik?
vagy az esett neki rosszul, hogy közben ugyanezzel a domain userrel a "külső", azaz a virtualgép-re is be voltam jelentkezve? -
hjanos1
senior tag
Windows XP Home Edition-re érvényes a 40$-os Windows 8 Pro Upgrade?
Nem találtam semmi információt róla, mindenhol csak azt írják, hogy Windows XP.[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
-
Tibi86
aktív tag
Már lehet aktiválni...
[ Szerkesztve ]
-
sbai
tag
válasz
fatal` #10158 üzenetére
"(#10150) exact6: Megmaradtak. Amit kivettek az ablakok átlátszóságán kívül, az az, hogy nem mutatja meg az ablakokat, amikor a kis képre viszed a tálcán az egeret, illetve az asztalt sem mutatja az óra melletti ikonra húzva (aero peek)."
A tálcabeállításokban be lehet kapcsolni az aero peek-et, de nem fog megjelenni az óra melletti ikon. Csak a jobbalsó sarokba kell vinni az egeret.
[ Szerkesztve ]
-
Tibi86
aktív tag
semmi
[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
Pont ez az oka, hogy ismét visszatértem a 7-re, és most már a hivatalos megjelenésig marad is. Eleget szórakoztam már vele, driverek nélkül nem szenvedek tovább.
Ez a Pro jó lesz, tetszik, a sebessége is rendben van. Szép letisztult a felülete is, nincsenek felesleges csecsák benne.[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz
Sub-ZeRo #10147 üzenetére
Ja azt hittem a logitechre mondtad
Atit muszáj kompatibilis módban indítani, egyébként fel sem teszi a drivert, nincs is a listában a választható összetevők között.
(#10148) pzstm: Én se játszani szeretnék, hanem fejleszteni pl. androidra, aminek az emulátorához (és a bluestackshez is) kell az OpenGL. A win7 driver meg azért nem a legjobb megoldás. Meg eddig az összes korábbi winhez volt driver mire megjelent MSDN-en.
(#10150) exact6: Megmaradtak. Amit kivettek az ablakok átlátszóságán kívül, az az, hogy nem mutatja meg az ablakokat, amikor a kis képre viszed a tálcán az egeret, illetve az asztalt sem mutatja az óra melletti ikonra húzva (aero peek).
(#10151) fatallerror: Sokadszor is leírom (szeirntem legutóbb is válaszoltam): az, hogy nincs OpenGL.
(#10154) Victoryus94: A kiszivárgott Enterprise N nem végleges verzió volt.
[ Szerkesztve ]
-
front3r
őstag
válasz
Victoryus94 #10154 üzenetére
Az, hogy ami kiszivárgott Enterprise N, az egy összetákolt valami, nem is a végleges verzió. Ebből adódik a különbség. Ez "is" a baj a warezzal...
-
Victoryus94
őstag
Érdekesség:
Windows8 Enterprice N x64 boot idő nálam: 40mp (bejelentkezés befejezéséig)
Windows8 Pro x86 boot idő: 17mp. (jelszó beírásával, bejelentkezéssel a Desktop betöltéséig)
(Win7=40mp, Win8RP=30-35mp-> asztal betöltéséig)Mi ez a nagy különbség?
Gondolom, függ a géptől.. és másnak az üzleti is gyorsabb, de ez oltári nagy eltérés.[ Szerkesztve ]
-
exact6
tag
Sziasztok!
Most, hogy eléggé kiherélték az Aero-t a Win 8-ban, az egyéb hasonló feature-ök azért megmaradtak? A legfontosabb a snap (odaillesztjük az ablakot a képernyő széléhez, és kinagyítja ill. megfelezi az ablakot), vagy esetleg a tálcán az óra melletti kis gomb, ami letesz mindent és az asztalt mutatja. Ja meg a kis betekintőablak, mikor a tálcán az ikon fölé viszed az egeret.
Ezek szerintem nagyon hasznosak, én legalábbis nagyon hozzájuk szoktam, és hiányozna ha most hülye indokokkal kivennék őket.
-
pvt.peter
őstag
bocsi, ezt nem ide akartam :S
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz
fatallerror #10137 üzenetére
Formula Force Exem van, működik.
-
válasz
fatallerror #10137 üzenetére
Rp alatt ment, csak win7 komp módban kellett indítani a telepítőt.
-
kovsol
titán
én kaptam sms ben mikor felraktam valami kódot, azt hova kell beírni amúgy ?
-
pzstm
titán
vagy felfüggeszti addig a fiókhoz való hozzáférést és minden hozzá kapcsolódó szolgáltatást jegel amíg nem aktiválod és nem lesz eredeti...ez simán járható út és teljesen korrekt is véleményem szerint
-
fatallerror
addikt
válasz
ricshard444 #10135 üzenetére
nekem minden simábban megy mint a 7esen, pl a kresz tesztet macerás volt elindítani 7esen itt nem, mindig rémálom volt megszólaltatni az sb audigy hangkártyám de itt azonnal ment minden csak a vga driver kellett. nekem maga a rendszer sokkal gyorsabb a 7esnél, boot idő 30-40 másodperccel kevesebb, gyorsan áll fel
játék most csak a pes 2013 demoja van fent aminél nem tudok nyilatkozni mert az minden gépen hasítazt nem tudom h a logi drivere megy e majd mert ha jön az f1 akkor kell a g27hez
[ Szerkesztve ]
-
Hogy all az oprendszer a driver es program supporttal?+ Milyen a sebessege desktopon es jatekokban win7hez kepest?
-
makoj
tag
válasz
Victoryus94 #10129 üzenetére
Nem hinném hogy a Microsoft csinálna vmit.
-
Воланд
titán
válasz
Atom_Anti #10128 üzenetére
"Mikor lesz az első bejelentkezés mikor aktiválni próbál "
telepites utan. bar ennek meg utana kell neznem, de gyanitom, hogy mar akkor maszna ki a netre aktivalni magat.
"milyen lenne ha letiltanák a Microsoft fiókot?"
kurva szar. most tetelezzuk fel, hogy valakinek van egy x eves microsoft-fiokja, amin rajta van egy csomo e-mail, wlm partnerek, xbox-live fiok (akar gold es meg mellette van egy csomo acsija), wp (a marketen vasarolt programokkal egyutt), skydrive a csaladi kepekkel, egyeb, fontosabb dokumentumokkal, szoval kb. a fel virtualis elete es ezt az ms letiltja, hat az nem lenne valami kellemes. mondom ez a legrosszabb eset es nincsenek olyan informacioim, hogy a kesobbiekben ezzel elne az ms.
-
Victoryus94
őstag
válasz
Atom_Anti #10128 üzenetére
Újraindítás után nekem egyből kidobta, hogy aktiválás.. ebből ki lehet lépni, gondolom legközelebb megint kidobja.
15-e előtt nem hiszem hogy letiltana az MS, de akkor tilt le, amikor akar. Valszeg tömegesen tiltana.. de szerintem nem fog letiltani senkit. Vagy lehet, hogy októberben mindenkit.. nincs róla adat.[ Szerkesztve ]
-
Atom_Anti
senior tag
válasz
Victoryus94 #10123 üzenetére
Azt tényleg nem lehet, nagy kár...
woland_y2k:
Mikor lesz az első bejelentkezés mikor aktiválni próbál és milyen lenne ha letiltanák a Microsoft fiókot? -
makoj
tag
Akkor mikor jár le?
-
Atom_Anti
senior tag
De mennyien fogják aktiválni ha egy szép vizjel kivételével nincs más kellemetlenség?
-
Victoryus94
őstag
Windows 8 alatt hogy lehet beállítani egy programnál az auto startot? (ugye Win7-nél legegyszeűbben behúztam a start menünél az autostart mappába..)
Itt van valami helyette?Pontosabban: Az outlook 2013 levelezőt szeretném, ha automatikusan indulna.. de csak a háttérben. Találtam leírást az outlook 2007-hez, de itt nem működik. (induláskor befagy ha automatikusan minimalizáltan indul + autostartot nem tudtam beállítani.)
[ Szerkesztve ]
-
makoj
tag
Amúgy ami kiszivárgott az nem a végleges w8!
Hogy miért?
1. Vízjel ott van. (Vista,7-nél nincs)
2. 1000-szer lehet a 30-napot resetelni. (Vista,7-et csak 3-szor)[ Szerkesztve ]
-
Victoryus94
őstag
Én felttettem "élesbe" a 64 bites üzletit.. 30GB-s particióra másodlagos oprendszerként.
Viszont a pro 32 bitesbe sokkal jobban bejött, mint az RC, szóval feltettem azt elsődlegesbe és minden mást töröltem.
A 64 bites üzletivel ellentétbe minden drivert automatikusan felismert és telepített. Sem a (2002-ben vásárolt) kormánnyal (ami Win7 alatt nem is futott), sem a logitech webcammal nem volt semmi gond. +nem letölteni akarta a drivert netről(akkor kompatibilitási hibával kilép "nem támogatott oprendszer"), hanem egyből felismerte.
Most indításkor bejelentkezéskor kérte, hogy aktiváljam. Kiléptem. Az értesítések között is kiírta, ott pedig elrejtettem. Azóta nem telt el 3 óra.. kíváncsi vagyok, hányszor írja még ki az aktivációt.
Aktiválás nélkül egyedül a "Metro" felület beállításai nem hajthatók végre. Ezen kívül semmi korlátozás. -
fuze
őstag
Érdemes feltenni élesben? Vagy egyelőre maradjak a virtuális gépnél?
-
pvt.peter
őstag
Az augusztus 15-én MSDN-re felkerülő Win8-ban lesz már magyar nyelv?
-
Alister71
nagyúr
Pedig vasárnap az igazi fekete öltönyös csapat dolgozik, én csak mára várom őket. Hétköznap nem vernek meg annyira.
makoj: ezt az MS egy kicsit másképp fogja fel. Max örülnek, hogy ilyen nagy az érdeklődés az új op iránt. Ezek az emberek java része, a hivatalos megjelenés után meg is fogja vásárolni, akinek meg nem tetszik, az visszatér a 7-re.
Teszt kell, autót sem veszel meg úgy, hogy előtte ki sem próbálod.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- iPhone topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Sci-fi akciójáték lesz a La Quimera
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Leleplezte az új Radeon generációt az AMD
- A nyereség érdekében bezár három játékstúdiót a Warner Bros Discovery
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc
- Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii (Steam)