- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- MIUI / HyperOS topik
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Pala
veterán
Ha az előző windowsokból ismert quick launchot akarod elővarázsolni, azt így kell:
jobb klikk a tálcán ->eszköztárak -> új eszköztár -> a felugro ablak címsorába másold be ezt (idézőjelek nélkül): "%appdata%\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch" -> üss egy entert... és voilá! ott a klasszikus quick launch, most már csak el kell rendezned (húzd a recés résznél fogva, ahova akarod... kicsit trükközni kell, mert "nehezen" akar odaugrani a megszokott helyére a start menü mellé...az a legjobb, ha eltünteted az odarögzített ikonokat), valamint jobb klikk rá és ott el tudod tüntetni az eszköztár nevét és az ikonok neveit, ha zavar.
mod: bamba vagyok, most látom, hogy néhány hozzászólással ezelőtt te magad is írtad.

Azt viszont nem értem, hogy miért tűnik el restart után... nekem teljesen jó, egyszer megcsináltam, azóta úgy maradt.
Aktív témák
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Könyvajánló
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest