Hirdetés
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
Aktív témák
-
Pala
veterán
Ha az előző windowsokból ismert quick launchot akarod elővarázsolni, azt így kell:
jobb klikk a tálcán ->eszköztárak -> új eszköztár -> a felugro ablak címsorába másold be ezt (idézőjelek nélkül): "%appdata%\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch" -> üss egy entert... és voilá! ott a klasszikus quick launch, most már csak el kell rendezned (húzd a recés résznél fogva, ahova akarod... kicsit trükközni kell, mert "nehezen" akar odaugrani a megszokott helyére a start menü mellé...az a legjobb, ha eltünteted az odarögzített ikonokat), valamint jobb klikk rá és ott el tudod tüntetni az eszköztár nevét és az ikonok neveit, ha zavar.
mod: bamba vagyok, most látom, hogy néhány hozzászólással ezelőtt te magad is írtad.

Azt viszont nem értem, hogy miért tűnik el restart után... nekem teljesen jó, egyszer megcsináltam, azóta úgy maradt.
Aktív témák
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest