- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- One mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Pala
veterán
Ha az előző windowsokból ismert quick launchot akarod elővarázsolni, azt így kell:
jobb klikk a tálcán ->eszköztárak -> új eszköztár -> a felugro ablak címsorába másold be ezt (idézőjelek nélkül): "%appdata%\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch" -> üss egy entert... és voilá! ott a klasszikus quick launch, most már csak el kell rendezned (húzd a recés résznél fogva, ahova akarod... kicsit trükközni kell, mert "nehezen" akar odaugrani a megszokott helyére a start menü mellé...az a legjobb, ha eltünteted az odarögzített ikonokat), valamint jobb klikk rá és ott el tudod tüntetni az eszköztár nevét és az ikonok neveit, ha zavar.
mod: bamba vagyok, most látom, hogy néhány hozzászólással ezelőtt te magad is írtad.

Azt viszont nem értem, hogy miért tűnik el restart után... nekem teljesen jó, egyszer megcsináltam, azóta úgy maradt.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest