Hirdetés

Aktív témák

• bsh

addikt

válasz #65675776 #9647 üzenetére

nem próbáltam, mert az nem jó, mint mondtam, ki/bemenet hiány miatt van ez a megoldás. ugyanis ennek csak 1 darab bemenete van, ami vagy mikrofon vagy line-in lehet, és nekem mindkettőre szükségem van (line in a tv kártyához, mic meg a mikrofonhoz). ezért kellett bekapcsolnom az alaplapi cuccot, hogy annak a bemeneteit tudjam használni, és aztán ráküldeni az x-fi egyszem bemenetére. ez így működött is, amíg az x-fi és az alaplapi cucc egy analóg kábellel volt összekötve, és most ezt a kábelt cseréltem ki optikaira.
    (régebben az alaplapit nem használtam, be se volt kapcsolva, egy turtle beach santa cruz volt helyette, csak az win7 alatt már eléggé problémásan működött, ezért sajnos száműznőm kellett. :(( )
    a két külső usb-s kártyára meg nem akarom ezeket rádugdosni, van már így is elég kábel... így meg elfér minden a gép seggében összedugdosva :)
    ezt a "figyelés" dolgot továbbra sem értem, hogy mi akar lenni. minden ki és bement tökéletesen működik a figyelés nélkül is, csak pont ez az optikai nem. :(
    az audiodg.exe processzorzabálásán tudtam némileg javítani: arra gondoltam, hogy esetleg a hang routolása közben oda-vissza konvertálja a különféle mintavételezési frekvenciákat, és esetleg ezért eszi meg a procit. úgyhogy minden hangforrástátállítottam az alapértelmezett mintavételezésről és felbontásról 24bit/48kHz szteróra, hogy (elvileg) ne legyen konverzió, és így lement a procihasználat is 4-5%-ra. az már alakul...

Aktív témák