- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- iPhone topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
bsh
addikt
válasz
üzenetére
nem próbáltam, mert az nem jó, mint mondtam, ki/bemenet hiány miatt van ez a megoldás. ugyanis ennek csak 1 darab bemenete van, ami vagy mikrofon vagy line-in lehet, és nekem mindkettőre szükségem van (line in a tv kártyához, mic meg a mikrofonhoz). ezért kellett bekapcsolnom az alaplapi cuccot, hogy annak a bemeneteit tudjam használni, és aztán ráküldeni az x-fi egyszem bemenetére. ez így működött is, amíg az x-fi és az alaplapi cucc egy analóg kábellel volt összekötve, és most ezt a kábelt cseréltem ki optikaira.
(régebben az alaplapit nem használtam, be se volt kapcsolva, egy turtle beach santa cruz volt helyette, csak az win7 alatt már eléggé problémásan működött, ezért sajnos száműznőm kellett.
)
a két külső usb-s kártyára meg nem akarom ezeket rádugdosni, van már így is elég kábel... így meg elfér minden a gép seggében összedugdosva
ezt a "figyelés" dolgot továbbra sem értem, hogy mi akar lenni. minden ki és bement tökéletesen működik a figyelés nélkül is, csak pont ez az optikai nem.
az audiodg.exe processzorzabálásán tudtam némileg javítani: arra gondoltam, hogy esetleg a hang routolása közben oda-vissza konvertálja a különféle mintavételezési frekvenciákat, és esetleg ezért eszi meg a procit. úgyhogy minden hangforrástátállítottam az alapértelmezett mintavételezésről és felbontásról 24bit/48kHz szteróra, hogy (elvileg) ne legyen konverzió, és így lement a procihasználat is 4-5%-ra. az már alakul...
Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Windows 11
- Overwatch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Xbox Series X|S
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)