Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- iPhone topik
Aktív témák
-
bsh
addikt
válasz
üzenetére
nem próbáltam, mert az nem jó, mint mondtam, ki/bemenet hiány miatt van ez a megoldás. ugyanis ennek csak 1 darab bemenete van, ami vagy mikrofon vagy line-in lehet, és nekem mindkettőre szükségem van (line in a tv kártyához, mic meg a mikrofonhoz). ezért kellett bekapcsolnom az alaplapi cuccot, hogy annak a bemeneteit tudjam használni, és aztán ráküldeni az x-fi egyszem bemenetére. ez így működött is, amíg az x-fi és az alaplapi cucc egy analóg kábellel volt összekötve, és most ezt a kábelt cseréltem ki optikaira.
(régebben az alaplapit nem használtam, be se volt kapcsolva, egy turtle beach santa cruz volt helyette, csak az win7 alatt már eléggé problémásan működött, ezért sajnos száműznőm kellett.
)
a két külső usb-s kártyára meg nem akarom ezeket rádugdosni, van már így is elég kábel... így meg elfér minden a gép seggében összedugdosva
ezt a "figyelés" dolgot továbbra sem értem, hogy mi akar lenni. minden ki és bement tökéletesen működik a figyelés nélkül is, csak pont ez az optikai nem.
az audiodg.exe processzorzabálásán tudtam némileg javítani: arra gondoltam, hogy esetleg a hang routolása közben oda-vissza konvertálja a különféle mintavételezési frekvenciákat, és esetleg ezért eszi meg a procit. úgyhogy minden hangforrástátállítottam az alapértelmezett mintavételezésről és felbontásról 24bit/48kHz szteróra, hogy (elvileg) ne legyen konverzió, és így lement a procihasználat is 4-5%-ra. az már alakul...
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 32GB I 1TBSSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)