Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 - alap
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
pete_21
addikt
Vagy egy vistán úgy használni az UAC-t hogy ne sötétítse el a képernyőt ha éppen kérdez valamit.
Win7-en milyen beállítás mellett nem sötétíti el a képet az UAC? A közép-érzékeny módon, amin alapból van?
Mert az egyébként inkább kerülendő, mivel nem nehéz kijátszani. Onnantól meg már mintha nem is lenne bekapcsolva az UAC... Szóval inkább érdemesebb visszatenni a Vistában megszokott, legmagasabb szintre.
Egyébként meg lehet úgy használni Vistán is. Az érzékenységi szint megmarad, de az asztal nem sötétül el: asszem gpedit.msc-ben kell keresni olyat, hogy biztonsági asztalra váltás uac kérdezésekor. Nem tudom, hogy ez mennyire csökkenti a biztonságot, azt majd mások megmondják. De egyébként szerintem abszolút nem idegesítő, ha elsötétíti. Általában én kezdeményezek admin-szintű műveletet, tehát már várom a kérdést, szóval nyugodtan ugorjon csak fel az a kérdőablak.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest