- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Garmin topik
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
Aktív témák
-
economist
tag
Köszönöm a tanácsokat! Nem megy az aktiválás továbbra sem. Az egyetemi rendszergazdával beszéltem, ő azt mondta, hogy a laptop BIOS-ban nem szerepl az OEM infó, nem a gyártó tette fel valószínűleg az OEM Windows XP Home-ot, hanem utólag a boltban csomagoltak hozzá egyet. Így ugyan van OEM XP Home, ami upgrade-re jogosít, de ezt az aktiváláskor a Win7 nem látja, és nem tudja a faszi sem, ilyenkor mi van. Volt valakinél ilyen Vista-val, de annak eleve Free DOS volt a gépén, mikor vette, tehát ő nem volt jogosult.
De velem mi van? BIOS frissítés,vagy XP OEM kódom+gép serial number megadása nem lehetséges valahol?
Nem szeretek crackelni, de végső elkeseredésemben letöltöttem a programot, amit itt írtak, viszont ez nem támogatja az oprendszert, így nem csak nem legális, nem is működik. Ha nem lenne ilyen kurva drága Win7 vennék egyet, de így diákként... Akkor inkább visszarakom a jó öreg XP Home-t, azzal legalább működik.
Más: Nem értem, miért sz*pat a microsoft, miért nem a telepítés elején közli, hogy nem fogom tudni aktválni. Ehelyett 3 nap után kezd az aktiválással fogalkozni, mire már én 3 napja telepítgetek, állítgatok, anyagaimat visszamásolgatom. Ha ezt az elején közli, neki sem állok, és nem b*szok el 3 napot az életemből!
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- 3D nyomtatás
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest