Hirdetés
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
economist
tag
Köszönöm a tanácsokat! Nem megy az aktiválás továbbra sem. Az egyetemi rendszergazdával beszéltem, ő azt mondta, hogy a laptop BIOS-ban nem szerepl az OEM infó, nem a gyártó tette fel valószínűleg az OEM Windows XP Home-ot, hanem utólag a boltban csomagoltak hozzá egyet. Így ugyan van OEM XP Home, ami upgrade-re jogosít, de ezt az aktiváláskor a Win7 nem látja, és nem tudja a faszi sem, ilyenkor mi van. Volt valakinél ilyen Vista-val, de annak eleve Free DOS volt a gépén, mikor vette, tehát ő nem volt jogosult.
De velem mi van? BIOS frissítés,vagy XP OEM kódom+gép serial number megadása nem lehetséges valahol?
Nem szeretek crackelni, de végső elkeseredésemben letöltöttem a programot, amit itt írtak, viszont ez nem támogatja az oprendszert, így nem csak nem legális, nem is működik. Ha nem lenne ilyen kurva drága Win7 vennék egyet, de így diákként... Akkor inkább visszarakom a jó öreg XP Home-t, azzal legalább működik.
Más: Nem értem, miért sz*pat a microsoft, miért nem a telepítés elején közli, hogy nem fogom tudni aktválni. Ehelyett 3 nap után kezd az aktiválással fogalkozni, mire már én 3 napja telepítgetek, állítgatok, anyagaimat visszamásolgatom. Ha ezt az elején közli, neki sem állok, és nem b*szok el 3 napot az életemből!
Aktív témák
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bundle topik
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- OLED TV topic
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Építő/felújító topik
- Ötmillió példánynál jár a Crimson Desert
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest