- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Google Pixel topik
- Íme az új Android Auto!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Renderképek a Z Fold8 friss specifikációja mellé
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
maflame
aktív tag
Köszönöm mindenkinek!
Az van, hogy valami gond lehet nálam windows-szinten. Úgy szoktam drivert frissíteni (kb. 3 éve már, mióta Ati-m van), hogy driver-uninstall, majd safemode-ban DriverSweeper-rel leszedni a maradékot, majd újraindítás után telepítem a drivert és kész.
Egy hónapja mikor egy Asus-féle meghajtót akartam feltenni, nem akart települni rendesen a dolog, szóval felrakott egy telepítéskezelőt és kiírta, hogy "telepítés kész". -de nem rakott fel semmi drivert stb. Csak a 2.-3. "restart safemode/Driversweeper" után tudtam valahogy telepíteni.
Úgy tűnt minden oké, de aztán pár nappal később észre vettem, hogy nincs hardware-es Dx11 támogatás, csak 10.1-es. Volt 11-es támogatás, de aztán meg megszünt.
Gondoltam az Asus-os driver hibája miatt volt, mert felraktam (gond nélkül) a 9.12-es Catalyst(a hotfix-et)-et és azzal jó volt egészen pár nappal ez előttig, mikor is kitaláltam, hogy megnézem az új Asus driver mit tud.
Megint nehezen de felment, és másnap megint csak Dx10.1 volt. Visszaraktam a "régit" de most már azzal is csak 10.1 van. Szóval mikor újonan telepítem, akkor van 11, de újraindítás után már csak 10,1.
a 146-os hozzászólásban írja valaki azt a módszert amit még gondoltam, megpróbálnék win reinstall elött.
..már ha van értelme.
Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Robotporszívók
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Zotac Gaming RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest