Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-el
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
Olvass kicsit vissza leírtam, képet is tettem be
Kapcsold ki a password protected megosztást a network and sahring centerben az advanced sharing settings alatt.
(#7205) kbalazsa
A vasam erős, a win 7 em nem nem a "vásárolt " win 7 től lassú ha lassú, hanem egyéb szeméttől, emiatt holnap is újrateszem, de hát erre való az acronis trueimage(#7208) JoolsNOS
Simán lehet üreg hardber miatt, vagy a meleg miatt.
Még akár az is lehet 2 ugyanolyan lap nem produkál ugyanazokkal a dolgokkal tökéletesen egyforma teljesítményt.
Én ellenörízném a helyedben, hogy a cpu cooler rendesen illeszkedik -e a cpur a.Valamint, a ramokat be kell állítani a gyártó által megadott paraméterekkel, ha itt rosszul van beállítva akár 40 % al is lassabb lehet, valamint a lapod topikjában kérdezd meg.
Ott bizonyoasn tudnak mondani valamit.(#7255) SymbianOS v
Így kezdte az én régenni lapom, aztán egyszercsak elszállt.(#7261) SymbianOS
Hibás tápért senki nem fog neked zsetont adni.(#7295) Sub-ZeRo
Win 7 is tud formázni felejtsük már ez az xp ét.(#7311) Sub-ZeRo
Már hogyne, ez a lényege a codecnak, onnantók kezdve, az ac3filter fog dolgozni, ami sokszor előnyös is.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs